Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[IN PROB][19/07/2023] Justin_Manchester - Hile Kullanımı

Başlatan HAYATSIZRİNACI, 17 Kasım 2022, 23:45:11
Okunma sayısı 2552 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 15 Mart 2024, 21:48
Toplam oynama: 100 gün, 21 saat
Birlik: **** *****d's
Ynt: Justin_Manchester
« Yanıtla #10 : 08 Mart 2023, 21:33:17 »
Karakterimi siyahi bir karakter yapacağım ve bütün santosdaki yerleri baştan sona gezip ilerde yardımı dokunabileceğini düşündüğüm arkadaşlar toplayacağım sonrasında arkadaşlarımla birliğimize yani çetemize uygun biryer araştıracağız iyi olduğunu düşündüğümüz yeri bulduğumuzda kendimize bir birlik açacağız birliğimizin türü çete olacak tarzıda yani rollerin gidişatı tüm Santosa adını duyurmak isteyen siyahi bir çete sıfırdan başlayıp bütün santosun görünce dizlerinin titreyeceği kadar güçlü olmak isteyen bir çete bu noktaya gelmek zor olduğundan ilk başta tanıştığımız arkadaşlarımız sayesinde dahada hızlı ilerleyeceğiz ve bir forum sayfası Açacağız orda gelişme dayalı roller paylaşacağız bir anda güçlenemeyiz sonrasında yavaş yavaş uyuşturucu rollerine geçiş yapacağız geliştikçe kısaca şehrin yeni patronları olmaya çalışacağız ve umarım böyle olur

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 08 Mart 2023, 21:35:33 »
Ve bu talebi baya önceden açmıştım ama o zamanlar rina çok ilgimi çekmiyordu aniden bir heves geldi bununda belirtmek istedim :))

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat
Birlik: ******* ****isi
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 11 gün, 16 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 00:30
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #12 : 12 Mart 2023, 22:45:15 »
Probation sürecindeyken uyuşturuc alıp satamazsınız. Rol planınızı buna göre düzaenleyin.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 13 Mart 2023, 07:49:57 »
Probationa sürecinde yapmak istediğim şeyler o rol planına uyumluydu o yüzden farklı bir rol planı yazıyorum tekrar arkadaşlarımla rol yapabileceğim

Karakterim beyaz bir karakter olup Rusya kökenli olacaktır küçüklüğünde kötü durumlar ve sefillik yaşamış bir karakter olacaktır santosda ise bu eskiden yaşadığı şeyleri birdaha yaşamak istemediği için santosun en zengin adamı olmaya çalışacaktır bu yolda yeni arkadaşlar edinecek ve santosda yapabileceğim tek iş olan balıkcılığı yapacağım yadüşünüyorum arkadaşlarımla sonrasında  kumarhaneye gidip hızlı yoldan para kazanıp hedefime daha çok yaklaşcam
Btarsam  probation süreci bitene kadar yeni arkadaşlar edinmeye çalışırım bu yeni edindiğim arkadaşlarım ile kendimize golden friends yani altın arkadaşlar diye bir birlik açmayı düşünüyorum birliğin teması birkaç arkadaşın küçük grubu amacım los santosun en zenginlerinden olmak için yapmam gereken çok iş var probation sürecinde paramı şirket açacak kadar biriktirmek istiyorum ve şirkete para atabilmek için daha çok biriktireceğim probation sürecim böyle geçecek genellikle pizza da yada aktif rol bölgelerinde rol yapar ve para kazanmaya çalışırım probation bittikten sonrada kazandığım parayı harcarım karakterimin yolunda ilerlerim yol budur sandığım kadarıyla yazdığım herşeyi yapabiliyorum probation sürecinde diyer yazdığımda yapmak istediğim çoğu şeyi yapamadığım için rol planımı değiştirdim

Çevrimdışı #Féroniâ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 10 Ağustos 2023, 14:26
Toplam oynama: 267 gün, 17 saat
Son giriş: 12 Haziran 2023, 15:11
Toplam oynama: 35 gün, 16 saat
Son giriş: 07 Nisan 2023, 11:00
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
« Yanıtla #14 : 16 Mart 2023, 13:57:07 »
Probation sürecinde para alamaz veremez, araç kulanamazsınız. Buna göre bir rol planı yazınız

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #15 : 16 Mart 2023, 18:16:18 »
Yazdığım rol planında araç kullanmıyorum kimseden para almıyorum ve vermiyorum ve birşey satın almıyorum siz yazınca tekrar kontrol ettim ama öyle şeyler yok

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Ağustos 2024, 10:45
Toplam oynama: 402 gün, 16 saat
Son giriş: 04 Ağustos 2024, 01:05
Toplam oynama: 11 gün, 16 saat
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 00:30
Toplam oynama: 4 gün, 21 saat
« Yanıtla #16 : 17 Mart 2023, 23:10:51 »
Probation sürecinde para alamaz veremez, araç kulanamazsınız. Buna göre bir rol planı yazınız
Rol planınızı üstteki yönergeye göre düzenleyip tekrar iletin.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 18 Mart 2023, 07:21:07 »
Değiştir diyip iletiyi değiştirdim

Çevrimdışı #Féroniâ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 10 Ağustos 2023, 14:26
Toplam oynama: 267 gün, 17 saat
Son giriş: 12 Haziran 2023, 15:11
Toplam oynama: 35 gün, 16 saat
Son giriş: 07 Nisan 2023, 11:00
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
« Yanıtla #18 : 20 Mart 2023, 21:44:48 »
Yapacağınız roller hakkında detaylı bir yazı yazın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 23 Mart 2023, 19:43:18 »
Justin, Rusya'da zorlu bir çocukluk geçirdi ve sefil bir yaşam sürdü. Hayatta kalma güdüsü ve hırsları sayesinde kendisini geliştirmeye ve daha iyi bir hayat yaşamaya karar verdi. Los Santos'a taşınarak burada yeni arkadaşlar edinmeye ve zengin olmaya çalışacak.

İlk hedefi, Los Santos'un en zengin adamı olmak. Bunun için yapması gerekenler arasında, yeni arkadaşlar edinmek, altın değerinde bir birlik kurmak ve kumarhanelerde hızlı para kazanmak bulunuyor.

Justin, Los Santos'ta yapabileceği tek iş olan balıkçılıkla başlayacak ve para kazanmaya çalışacak. Daha sonra, yeni arkadaşlarıyla birlikte kumarhanelere giderek hızlı para kazanma yollarını araştıracak.

Ancak, Justin'nin hedefine ulaşabilmesi için önce biraz zaman gerekiyor. Bu nedenle, probation sürecinde daha fazla para kazanmak ve bir şirket açabilmek için çalışacak. Bu süreçte genellikle pizza veya aktif rol bölgelerinde rol yaparak para kazanmaya çalışacak.

Ayrıca, yeni arkadaşlarıyla birlikte bir "Golden Friends" grubu kuracaklar. Bu grup, küçük bir arkadaş grubu olacak ve hedefleri zenginlik ve başarı olacak.

Justin, hedeflerine ulaşmak için zeki ve sosyal becerilerini kullanacak. Bu sayede, Los Santos'ta birçok kişiyle tanışacak ve onlarla işbirliği yaparak hedeflerine daha hızlı ulaşacak.

Geç yazmamım sebebi metni detaylandırmamdı baya uğraştım.