Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rory Sheldon, Carl & Cedric Ortiz

Başlatan BeeKaa, 20 Ekim 2022, 18:28:27
Okunma sayısı 12997 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BeeKaa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Mayıs 2024, 01:02
Toplam oynama: 295 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İtalyan
Son giriş: 23 Mayıs 2024, 16:48
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Carl Ortiz Lv.31
Son giriş: 24 Nisan 2024, 14:53
Toplam oynama: 1 gün, 23 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 24 Nisan 2024, 14:52
Toplam oynama: 1 gün, 17 saat
Birlik: ******* ****ica
Köken: Rus
Son giriş: 21 Mayıs 2024, 16:59
Toplam oynama: 5 gün, 3 saat
Rory Sheldon, Carl & Cedric Ortiz
« : 20 Ekim 2022, 18:28:27 »
RORY SHELDON;

Rory Sheldon 18.05.1999 tarihinde Colorado/Denver'da iyi gelirli bir aile içinde gözlerini dünyaya açtı. Babası Richard, Annesi ise Polina. Babası ve annesi üniversite mezunu ikisi de tıp fakültesi mezunu, aynı hastane içerisinde çalışan iki kişi, tanışarak evlenmiş ve ben doğmuşum. Müstakil büyük bir evde yaşamımı sürdürdüm, eğlenceli ve bir o kadar da mutlu hayatım vardı. Ailenin tek çocuğu bendim ve bu böyle de kaldı. Ailenin tek çocuğu olmak ayrı bir güzel olurken tüm sevgi ve bağı size karşı olduğundan özel olduğumu hissediyordum. Yaşım geldiğinde okula başladım, yakın bir yerde özel bir okuldu. Ailemle gidip geliyordum bu yaşım on sekiz olana kadar sürdü. Küçüklüğümde sadeec polisiye filmler izler, onların oyuncakları ile oynardım. Başka bir bağ vardı aramızda, ben polis olmak istiyordum bunu kafaya koymuştum. Kolluk kuvvetlerinde yer almak büyük bir hayalimdi kısaca. Arada fazla yaşanmışlığım yok, klasik şeyler olarak geçti. Bu sırada okulu bitirmiştim. Ailem kendileri gibi tıp okumamı istese de küçüklükten gelen hevesim beni üniversite içerisinde de bırakmamıştı. New York, Columbia University 'de psikoloji okudum. Mezuniyetimin ardından kendi doğduğum ve büyüdüğüm şehire dönerek ilk işim Denver County Sheriffs Department'a başvurmak olmuştu.  Yaşım yirmi bir'i gösteriyordu, uzun bir başvuru süreci sonrası kazanmış ve görevimin başına geçmiştim. Çok eğlenceli bir süreç olmuştu, Trainee sürecimin ardından normal kıdeme geçiş sağladım. Artık farklı bir şehirde yaşamımı sürdürme duygusu içimi yiyordu, çünkü yıllarca aynı yerde yaşamak beni sıkmış ve yormuştu. Departman içinde keyfim yerindeydi bırakmak istemesem de bir gün Los Santos Sheriff Department'a transferimi istedim. Transfer onaylandı ve yer değişikliğini eşit olarak yaptım, taşınmıştım ve orada yerleşimimi kurdum. Sheriff departmanında halen aktif olarak yer alıyor ve çalışıyorum. İki yıl departman içerisinde çalıştım ve yaşım yirmi üç'e kadar çalıştım. Yıl 2023'ü gösterdiğinde bundan iki ay önce apoletli sınavından başarılı bir sonuç alarak Deputy Sheriff (+I) kıdemine eriştim. Şuan apoletli bir Deputy olarak kariyerimi yazmaya devam ediyorum.

:kardanadam: :kardanadam: :kardanadam: :kardanadam: :kardanadam: :kardanadam: :kardanadam: :kardanadam: :kardanadam: :kardanadam: :kardanadam: :kardanadam: :kardanadam: :kardanadam: :kardanadam: :kardanadam: :kardanadam: :kardanadam:

CARL ORTIZ;

Merhabalar! Adım Carl, hayatıma 11.03.1994 tarihinde Los Angeles, California'da hayata gözlerimi açtı. Annesinin adı Monica Ortiz ve babası ise Thomas Ortiz'dir. Yaşım altıyı gösterdiğinde okula başlamıştım. Bir kaç yıl daha California'da yaşamımızı ailecek sürdürdük. Okulu başarı ile tamamladım, California lisesini bitirmem ardından üniversiteyi kazanarak Chicago'ya gitmek için bir hafta kadar hazırlandım. Ardından ailem ile vedalaşma sonrası yola çıktım. Chicago'da yaşayacağım yere ulaştıktan sonra üniversite için hazırlıklara başladım ve katılımı yaptım. University of Chicago, New Collegiate ile Sosyal Bilimler üzerine bitirdim. Yüksek lisansı aynı okulda başlayarak bitirdim. Ardından California'ya dönerek yaşamımı sürdürmeye başladım, ufak işlerde kendimi geliştirdim. Belirli bir yaşa geldikten sonra Los Santos'a gelme kararı aldım.

Günlerden bir akşam saatinde çalışmış olduğum işin bana hitap etmediğini düşünerek istifa ettim ve yeni kariyerimi çizmek için Los Santos Sheriff Department 'a başvurumu doldurdum. Aradan kısa bir zaman geçti ve mülakatlar ve sınavlarımı başarı ile tamamlayarak Deputy Sheriff Generalist olarak yeni meslek hayatıma şehir dışında kolluk kuvveti olarak başlamıştım.

Kariyerime Sheriff bünyesinde iki sene hizmet verdikten sonra şehir ortamını ve hayatını özlediğimi anlayarak Deputy Sheriff I rütbesinde elveda ederek Los Santos Police Department kadrosuna atamamı istedim. Kısa bir süre sonra yeni arkadaş çevresinde ve yeni mesleğime başladım, ve tam tamı tamına burada dört yılımı geçirdim. Apoletli bir memur III+1 olarak trafik yönetiminde uzun süre boyunca ilerleyişimi sürdürdüm. Ardından bir kaç sorun nedeni ile SWAT 'a geçtim ve aradan kısa bir süre sonra departmana istifa dilekçesini verdim.

Polislik hayatımda ufak bir ilişkim olmuştu Letizia adında ve uzun bir süre boyunca devam etmişti evliliğimiz. Ardından bir kaç neden ile ayrılarak yollarımızı ayırdık. Aradan uzun bir vakit sonra Leonie Martina ile tanıştım, kısa süre sonra birbirimizi bayağı severek evlendik onunla güzel vakitler geçirdik ve ikimizin Chelsea Lexi Ortiz adından bir kızı oldu. O zamanlar biraz hayatı hızlı yaşadığımız için birbirimize uymayarak ayrıldık, kendisi Yunanistan da yaşıyor. Lexi ise babası yani benimle kalmaya devam ediyor.

İstifamın ardından sivil hayattan sıkıldım ve Sheriff departmanına başvuruda bulundum, Trainee sürecimi başarı ile tamamlayarak Deputy Sheriff kıdemine eriştim. Şuanda departman içerisinde aktif bir şekilde çalışmamı sürdürüyorum. Departman içi büro kabulü ile birlikte Emergency Operations Bureau içerisinde görev almaktayım.

Uzun bir süredir hayatımda yer alan arkadaşlarımı unutmadım tabii tek tek hepsinin hayatımda büyük yerleri var. Tümü ile çok iyi dostuz, mesleklerimizden dolayı bazıları ile pek görüşemesekte birbirimizi unutmuyoruz. Bir şekilde özlemimizi gideriyoruz, ama buluştuğumuzda sınırsız bir eğlence ortamı oluşuyor, sabahlara kadar eğleniyoruz. Genel olarak eğlenceli bir tipim boş durmaktan aşırı derece sıkılıyorum, eğlenmek zevk veriyor ve hayatın tadını sonuna kadar çıkarıyorum.

Sivil hayatındayken Letly Larventia ile tanıştım ve birbirimizde aradıklarımızı bularak bir süre sonra çıkmaya başladık, aradan geçen iki üç ay ardından birbirimiz ile evlendik. Şuanda onunla mutlu bir ilişkimiz var, her ilişkide olduğu gibi arada ufak tefek sorunlar olabiliyor. :D

:kardanadam: :kardanadam: :kardanadam: :kardanadam: :kardanadam: :kardanadam: :kardanadam: :kardanadam: :kardanadam: :kardanadam: :kardanadam: :kardanadam: :kardanadam: :kardanadam: :kardanadam: :kardanadam: :kardanadam: :kardanadam:

CEDRIC ORTIZ;

30 Yaşında, istikrarlı bir genç. Bitirdiği bölüm üzerine Los Santos Fire Departmanında Teğmen olarak görev alıyor. Los Santos'a taşındı ve yaşamını burada sürdürüyor.
27.02.2023 baş kaldırdık ayrıldık.

Kim bu Cedric, nereden geldi, neler yaşadı?

Adım Cedric, hayatıma 13.03.1993 tarihinde Los Angeles, Manhattan'da hayata gözlerimi açtım. Annem, Monica Ortiz babam ise Thomas Ortiz idi. Doğumundan sonra bir süre hastanede ufak sağlık problemlerim için kaldık ve ardından sağlığıma kavuşarak taburcu edildim. En azından ailem böyle anlatıyor.
Yaşım yediyi gösterdiğinde okula başlamıştım, ilk günün neşesi ve ufakta olsa ortam tedirginliği ile okuluma giderek sınıfa girdim, arkadaşlarım ile ilk gün fazla samimi olmak istemedim, açıkçası kimse ile samimi olmak istemiyordum. Çekingen bir çocuktum, tek başıma evin tek çocuğu olarak yaşamaya alışmıştım. Günü bir şekilde bitirerek evime dönmüştüm ailem ile birlikte. Bir kaç yıl daha Manhattan'da yaşamımızı ailecek sürdürdük ve bir kaç problem sebebi ile ani bir karar aldı ailem. Bu karar Los Angeles'tan taşınmak, Los Santos'a taşımaktı, ben hiç istemesem de pek dinleyen olmadı. Tüm eşyaları evde bıraktık ve araca atladık, yola koyulmuştuk. Araç seyehati sonrası Los Santos'a resmi olarak girmiş bulunuyorduk, şehirde bir evimiz olmadığı için otelde konaklamaya başladık, ailem ev arıyordu. Bir kaç gün geçince güzel büyük bir ev bulmuştuk, ailem varlıklıydı. Los Angeles Manhattan'da yaşamamdan anlaşılıyor olmalı.  Devam edecek olursak o ev eşyalıydı güzel döşenmiş şık bir dizaynı vardı, hoştu. Orada yaşamımızı sürdürmeye başladık, Los Santos okuluna yazıldım burada okul hayatımı sürdürmeye başladım. Bir kaç sene böyle geçerken göz problemim başladı, bunu ilk kez fark ettiğim zaman güzel biz yaz günü saat on dört civarıydı, matematik dersiydi. Hiç unutmuyorum, matematik problemi çözüyordum ve tahtayı net göremediğimi, görmek için zorlandığımı fark ettim. Günün sonunda aileme bunu belirttim ve diğer günün sabahı göz hastanesine gitmiştik, testler sonucu 0.25 numara miyop olduğum belirtildi, gözlük almıştık. Evet herkesin küçükken her ne kadarda olsa merak ettiği, özendiği gözlük bendeydi, kullanıyordum. Her ne kadarda iyi bir şey olmasa çocukluğun verdiği sevinç ile mutlu oluyorduk gözlüğümüz var diye. Bu şekilde bir kaç gün sınıftakiler meraktan yanıma geliyor, alıp kendilerine takıp biraz etrafı seyrediyorlardı. Pek sürmedi bir kaç gün sonra onlarda çözdü olayı, bırakmışlardı. Normal bir sıradan okul günleri tekrar başladı. Bu şekilde bir kaç yılımı daha geçirdim artık yavaş yavaş büyüyordum. Yaşım on dokuz'a geldiğinde okul hayatım ilk ve ortaokul olarak sonlandı. İki yıl kadar evde geçirdim, ufak tefek yazılım öğreniyordum ama ilgim babam gibi saygın bir iş adamı olmaktı, yazılımcı olarak büyüyecek ve iyi bir isim yapacaktım. Yaşım yirmi bir'i gösterdiğinde üniversiteye başlamayı istedim, Oklahoma State University'e başlamıştım. Kararımı değiştirerek yazılım yerine yangın mühendisliğini tercih ettim ve beş yıllık bir eğitim sonrası yangın mühendisliği bölümünden mezun oldum ve hayatıma şuanda devam etmekteyim.
Şuanda dokuz aylık erkek bir bebeğimiz var, adı Timothy. Hayat dolu, neşe dolu bir çocuk. Onun sayesinde fazla mutlu anne/baba adayları olduk ve sağlıklı ve güzel bir gelişim için elimizden geleni yapıyoruz. Geleceği için her şeyden fedakarlık yaparak çalışıyoruz, umarız güzel bir gelecek onu bekliyor olacak.

Şuanda Antonina Lara Ortiz ile evli, hayatını sürdürüyor.  :moon:

1
1
1

Çevrimdışı xd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arina Aliyev Lv.50
Son giriş: 28 Şubat 2025, 15:44
Toplam oynama: 646 gün, 14 saat
Son giriş: 23 Aralık 2023, 05:39
Toplam oynama: 18 gün, 10 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 18 Ekim 2023, 00:58
Toplam oynama: 7 gün, 2 saat
Son giriş: 14 Temmuz 2023, 01:45
Toplam oynama: 6 gün, 14 saat
Son giriş: 23 Aralık 2023, 05:39
Toplam oynama: 1 gün, 6 saat
Ynt: Cedric Ortiz - Fire'ın Fedaisi
« Yanıtla #1 : 20 Ekim 2022, 18:44:36 »
İlk sayfa  :like:
1
1

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:34
Toplam oynama: 218 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #2 : 20 Ekim 2022, 18:45:27 »
Güzel insan Cedric kadar güzel tanitim, basarilaar  :smile:
1
1

Çevrimdışı BeeKaa

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Mayıs 2024, 01:02
Toplam oynama: 295 gün, 1 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 23 Mayıs 2024, 16:48
Toplam oynama: 1 gün, 16 saat
Carl Ortiz Lv.31
Son giriş: 24 Nisan 2024, 14:53
Toplam oynama: 1 gün, 23 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 24 Nisan 2024, 14:52
Toplam oynama: 1 gün, 17 saat
Birlik: ******* ****ica
Son giriş: 21 Mayıs 2024, 16:59
Toplam oynama: 5 gün, 3 saat
« Yanıtla #3 : 20 Ekim 2022, 18:46:07 »
Güzel insan Cedric kadar güzel tanitim, basarilaar  :smile:

1
1

Çevrimdışı Aliço

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Damian Star Lv.27
Son giriş: 26 Ocak 2024, 23:52
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Son giriş: 05 Ekim 2024, 13:21
Toplam oynama: 145 gün, 14 saat
Son giriş: 05 Ekim 2024, 13:20
Toplam oynama: 5 gün, 13 saat
Lia Law Lv.27
Son giriş: 14 Ocak 2024, 13:03
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat
Axel Deandre Lv.27
Köken: İsrail
Son giriş: 05 Ekim 2024, 13:19
Toplam oynama: 19 gün, 16 saat
« Yanıtla #4 : 20 Ekim 2022, 18:56:59 »
Severim. Başarılar kadro  <3
1
1

Çevrimdışı Masdenk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Polina Munoz Lv.27
Son giriş: 20 Şubat 2024, 23:16
Toplam oynama: 183 gün, 15 saat
Köken: İrlandalı
Son giriş: 17 Şubat 2023, 21:07
Toplam oynama: 2 gün, 11 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Temmuz 2023, 21:29
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Köken: Alman
Son giriş: 12 Mart 2023, 19:46
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
« Yanıtla #5 : 20 Ekim 2022, 19:13:24 »
 :rainbow_1f308: :rainbow_1f308: :rainbow_1f308: :rainbow_1f308: :rainbow_1f308:
1
1

Çevrimdışı Aesonhwq

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 11 Kasım 2024, 22:56
Toplam oynama: 172 gün, 5 saat
Paul Brandon Lv.27
Son giriş: 03 Kasım 2024, 23:52
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Birlik: ***** FM
Son giriş: 15 Eylül 2024, 17:41
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #6 : 20 Ekim 2022, 19:24:55 »
Fedaim be. :D
2
1

Çevrimdışı Soydan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jack Munoz Lv.24
Son giriş: 29 Ağustos 2024, 02:04
Toplam oynama: 116 gün, 19 saat
Emilia Munoz Lv.24
Son giriş: 07 Temmuz 2024, 21:47
Toplam oynama: 18 gün, 4 saat
Son giriş: 07 Temmuz 2024, 21:51
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
Son giriş: 07 Temmuz 2024, 21:49
Toplam oynama: 3 gün, 2 saat
« Yanıtla #7 : 20 Ekim 2022, 19:45:40 »
Carl Ortiz ile kan bağı var mı? :D
1
1

Çevrimdışı nana

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Luna Nygren Lv.29
Köken: İskandinav
Son giriş: 02 Mart 2025, 23:10
Toplam oynama: 6 gün, 13 saat
Vicky Rinoa Lv.29
Son giriş: 19 Şubat 2025, 14:53
Toplam oynama: 194 gün, 3 saat
Son giriş: 19 Şubat 2025, 14:51
Toplam oynama: 5 gün, 22 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 02 Mart 2025, 23:11
Toplam oynama: 35 gün, 16 saat
Köken: İsveç
Son giriş: 24 Ocak 2025, 03:38
Toplam oynama: 2 gün, 6 saat
« Yanıtla #8 : 20 Ekim 2022, 19:52:39 »

27 Yaşında, istikrarlı bir genç. Bitirdiği bölüm üzerine Los Santos Fire Departmanında Subay olarak görev alıyor. Los Santos'a taşındı ve yaşamını burada sürdürüyor.

Kim bu Cedric, nereden geldi, neler yaşadı?

Adım Cedric, hayatıma 13.03.1995 tarihinde Los Angeles, Manhattan'da hayata gözlerimi açtım. Annem, Monica Ortiz babam ise Thomas Ortiz idi. Doğumundan sonra bir süre hastanede ufak sağlık problemlerim için kaldık ve ardından sağlığıma kavuşarak taburcu edildim. En azından ailem böyle anlatıyor.
Yaşım yediyi gösterdiğinde okula başlamıştım, ilk günün neşesi ve ufakta olsa ortam tedirginliği ile okuluma giderek sınıfa girdim, arkadaşlarım ile ilk gün fazla samimi olmak istemedim, açıkçası kimse ile samimi olmak istemiyordum. Çekingen bir çocuktum, tek başıma evin tek çocuğu olarak yaşamaya alışmıştım. Günü bir şekilde bitirerek evime dönmüştüm ailem ile birlikte. Bir kaç yıl daha Manhattan'da yaşamımızı ailecek sürdürdük ve bir kaç problem sebebi ile ani bir karar aldı ailem. Bu karar Los Angeles'tan taşınmak, Los Santos'a taşımaktı, ben hiç istemesem de pek dinleyen olmadı. Tüm eşyaları evde bıraktık ve araca atladık, yola koyulmuştuk. Araç seyehati sonrası Los Santos'a resmi olarak girmiş bulunuyorduk, şehirde bir evimiz olmadığı için otelde konaklamaya başladık, ailem ev arıyordu. Bir kaç gün geçince güzel büyük bir ev bulmuştuk, ailem varlıklıydı. Los Angeles Manhattan'da yaşamamdan anlaşılıyor olmalı.  Devam edecek olursak o ev eşyalıydı güzel döşenmiş şık bir dizaynı vardı, hoştu. Orada yaşamımızı sürdürmeye başladık, Los Santos okuluna yazıldım burada okul hayatımı sürdürmeye başladım. Bir kaç sene böyle geçerken göz problemim başladı, bunu ilk kez fark ettiğim zaman güzel biz yaz günü saat on dört civarıydı, matematik dersiydi. Hiç unutmuyorum, matematik problemi çözüyordum ve tahtayı net göremediğimi, görmek için zorlandığımı fark ettim. Günün sonunda aileme bunu belirttim ve diğer günün sabahı göz hastanesine gitmiştik, testler sonucu 0.25 numara miyop olduğum belirtildi, gözlük almıştık. Evet herkesin küçükken her ne kadarda olsa merak ettiği, özendiği gözlük bendeydi, kullanıyordum. Her ne kadarda iyi bir şey olmasa çocukluğun verdiği sevinç ile mutlu oluyorduk gözlüğümüz var diye. Bu şekilde bir kaç gün sınıftakiler meraktan yanıma geliyor, alıp kendilerine takıp biraz etrafı seyrediyorlardı. Pek sürmedi bir kaç gün sonra onlarda çözdü olayı, bırakmışlardı. Normal bir sıradan okul günleri tekrar başladı. Bu şekilde bir kaç yılımı daha geçirdim artık yavaş yavaş büyüyordum. Yaşım on dokuz'a geldiğinde okul hayatım ilk ve ortaokul olarak sonlandı. İki yıl kadar evde geçirdim, ufak tefek yazılım öğreniyordum ama ilgim babam gibi saygın bir iş adamı olmaktı, yazılımcı olarak büyüyecek ve iyi bir isim yapacaktım. Yaşım yirmi bir'i gösterdiğinde üniversiteye başlamayı istedim, Oklahoma State University'e başlamıştım. Kararımı değiştirerek yazılım yerine yangın mühendisliğini tercih ettim ve beş yıllık bir eğitim sonrası yangın mühendisliği bölümünden mezun oldum ve hayatıma şuanda devam etmekteyim.

Şuanda Antonina Lara Balakin ile evli, hayatını sürdürüyor.  :moon:
<3 <3 <3
  ama guzel sayilabilir ehe.
1
1

Çevrimdışı Unsichtbar.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube: