Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

05/09/18 Haftalık Konu: Birlikler

Başlatan GAKSICI, 05 Eylül 2018, 22:43:54
Okunma sayısı 800 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GAKSICI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Aralık 2019, 13:18
Toplam oynama: 33 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
05/09/18 Haftalık Konu: Birlikler
« : 05 Eylül 2018, 22:43:54 »
Alıntı
Selamlar, ben Pena yani Gaksici. Haftada bir kere sunucu içinde gördüğüm ilginç olaylar hakkında konu açacağım, sizin fikirlerinizi alacağım. Herkes fikrini söyleyecek, yorumlar üzerinden tartışacağız.
Birlikler
 Aslında uzun zamandır açmak istediğim bir konu fakat doğru zamanı bekledim. Tam da saçma sapan birlikler açılmışken ve açılmaya çalışılıyorken yapıştırdım konuyu buraya. Peki, birliklerde gördüğüm sıkıntı ne? Bana göre bu konuda bir kaos var. Gerçekten var. Şaka değil, birlik tanıtımlarında kaos var. Yani yorumlara bakıyorum, birlik tanıtımlarına bakıyorum sürekli bir asabilik, düzensizlik. Yorumlarda eleştiri yapan birine "Konuma yorum atmayı kes." yazanı gördüm arkadaş.
 F7 tuşuna basmaya üşenip direkt ekran görüntüsü alıp buraya şap diye atan arkadaşları görüyoruz, sizce bunun sebebi nedir? Kimse karışmadığından mı? Yani oyuncu eğlenmek için oynuyor evet ama bu işin belli kuralları yok mu? Yapılan işin kaliteli olması, gerçekleştirilen rollerin kaliteli ve realistik olması gerekmiyor mu? Sizce bu durum birilerinin bu işe el atmamasından veya bilgisiz olmasından mı kaynaklanıyor?
Sizce birlikler düzgün bir işleyişte mi? Oluşumlar (özellikle sokak çetesi konseptindeki birlikler) yeteri kadar iyi mi? Düşüncelerinizi bekliyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Şubat 2020, 17:17
Toplam oynama: 27 gün, 11 saat
Ynt: 05/09/18 Haftalık Konu: Birlikler
« Yanıtla #1 : 05 Eylül 2018, 22:46:19 »
grovede latin birisi burası bizim dediği an bayıldım ve serveri bırakma kararı aldım

Çevrimdışı GAKSICI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 05 Eylül 2018, 22:48:08 »
grovede latin birisi burası bizim dediği an bayıldım ve serveri bırakma kararı aldım
Ganton (Compton)'da hispanik çeteleri var gerçek hayatta

Çevrimdışı Ais_Brandt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bertha Roy Lv.7
Köken: Alman
Son giriş: 24 Ocak 2022, 18:50
Toplam oynama: 3 gün, 8 saat
« Yanıtla #3 : 05 Eylül 2018, 22:48:55 »
Dediğin şeylerin çoğu doğru fakat yorum yapan kişilerin üslubunu biraz düzeltmesi gerek. Yani alaycı bir tavırla değil de ciddi bir tavırla yapmaları gerek bence ve gördüğüm kadarıyla bilen arkadaşlar böyle yapmıyorlar hep alay etme peşindeler.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 05 Eylül 2018, 22:49:16 »
yanında 13 tane zenci var /ado dan sıska ve kısa boylu emotesi veriyosun sonra burası bizim diyosun tmm

Çevrimdışı GAKSICI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 05 Eylül 2018, 22:50:24 »
yanında 13 tane zenci var /ado dan sıska ve kısa boylu emotesi veriyosun sonra burası bizim diyosun tmm
bana olayı anlatmıyorsun "grove'da burasi bizim diyen latin var eğğveğvğeğevğev" diyorsun sonra cevap verince 13 tane zenci vardı MoRuQ diyorsun :)

edit: boş post olmasın diye düzenledim, samp platformlarındaki asosyaller gibi cümle sonuna canım falan yazmışsın tam kanserliksin

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 05 Eylül 2018, 22:57:15 »
bana olayı anlatmıyorsun "grove'da burasi bizim diyen latin var eğğveğvğeğevğev" diyorsun sonra cevap verince 13 tane zenci vardı MoRuQ diyorsun :)
[/quote
o zaman olayı bilmeden atlamıyormuşuz değil mi canım?

Çevrimdışı barroviola

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 05 Eylül 2018, 23:02:51 »
o zaman olayı bilmeden atlamıyormuşuz değil mi canım?
Olayı tam anlatmaman, karşındaki şahsın bilmeden atladığını göstermiyor. Burada hatalı olan sensin.

Birliklere hiçbir şekilde özen gösterilmemekte, birisi Jamaika projesi adı altında birlik açıp Piru modeli ile rol yapıyor, birisi ise konseptin sadece adını koyarak kendine bir birlik açıp kadınların bile yapamayacağı şeyleri mükemmel rolmüşcesine paylaşıyor. Bu konu hakkında yapabileceğimiz bir şey yok, yönetimin tutarsızlığı sonucu böyle şeylere katlanmak zorundayız.

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 05 Eylül 2018, 23:34:37 »
tekrardan başladığımdan beri birlik yönetiminin vermek değil de almak konusunda daha iyi olduğunu gözlemledim. sunucuda açılan oluşumlara yaptırımlar uygulanıyor fakat bir şeyleri hak edenler ise hak ettiklerini alamıyorlar. ya da biz alamıyoruz bilemiyorum :P. kaos olayında katılıyorum, sunucudaki oluşumlar birbirlerine çatışma rolü dışında üstünlük kuramıyorlar. basit bir konuşmada bile tarafını ve duruşunu belli ederek üstünlüğünü ortaya koyabilecekken herkes silahına sarılıyor. sonrasında bunlar foruma taşınıyor vesaire vesaire. birliklere ayrı bir odaklanılmalı.

Çevrimdışı Nosolari

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Nisan 2022, 17:36
Toplam oynama: 86 gün, 14 saat
Birlik: ***CIA
« Yanıtla #9 : 06 Eylül 2018, 01:00:51 »

Siyahi çetelere beyazlarda girebiliyor büyük ihtimalle 13 tane zencinin yaninda bunu dedigine göre onlardan olmali?