Selamlar, ben Pena yani Gaksici. Haftada bir kere sunucu içinde gördüğüm ilginç olaylar hakkında konu açacağım, sizin fikirlerinizi alacağım. Herkes fikrini söyleyecek, yorumlar üzerinden tartışacağız.
Birlikler Aslında uzun zamandır açmak istediğim bir konu fakat doğru zamanı bekledim. Tam da saçma sapan birlikler açılmışken ve açılmaya çalışılıyorken yapıştırdım konuyu buraya. Peki, birliklerde gördüğüm sıkıntı ne? Bana göre bu konuda bir kaos var. Gerçekten var. Şaka değil, birlik tanıtımlarında kaos var. Yani yorumlara bakıyorum, birlik tanıtımlarına bakıyorum sürekli bir asabilik, düzensizlik. Yorumlarda eleştiri yapan birine "Konuma yorum atmayı kes." yazanı gördüm arkadaş.
F7 tuşuna basmaya üşenip direkt ekran görüntüsü alıp buraya şap diye atan arkadaşları görüyoruz, sizce bunun sebebi nedir? Kimse karışmadığından mı? Yani oyuncu eğlenmek için oynuyor evet ama bu işin belli kuralları yok mu? Yapılan işin kaliteli olması, gerçekleştirilen rollerin kaliteli ve realistik olması gerekmiyor mu? Sizce bu durum birilerinin bu işe el atmamasından veya bilgisiz olmasından mı kaynaklanıyor?
Sizce birlikler düzgün bir işleyişte mi? Oluşumlar (özellikle sokak çetesi konseptindeki birlikler) yeteri kadar iyi mi? Düşüncelerinizi bekliyorum.