Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

SKI konusundan gereksiz ceza uygulama

Başlatan chav236, 04 Ekim 2022, 21:12:12
Okunma sayısı 4921 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı axioma.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 17 Kasım 2024, 16:25
Toplam oynama: 84 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Mayıs 2024, 15:38
Toplam oynama: 29 gün, 23 saat
Pedro Rojas Lv.25
Köken: İspanyol
Son giriş: 15 Temmuz 2024, 15:26
Toplam oynama: 3 gün, 15 saat
Köken: Alman
Son giriş: 13 Mayıs 2024, 20:39
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
Son giriş: 17 Mayıs 2024, 17:36
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Ynt: SKI konusundan gereksiz ceza uygulama
« Yanıtla #30 : 05 Ekim 2022, 18:33:35 »
İllegalden kastınız drive'da dm atmaksa evet gerçekten rol imkanı baya kısıtlı. Ama şahsen ben illegalde bulundum, eğer amacın gerçekten illegal rolse illegal rol imkanı var. Kabul et ya da etme. Örneği olan birçok faction var. Yani illegalden tek anladığınız silah/silah alıp satmak/silah kullanmak/silahla insanları düşürmek gibi silah üzerine kurulu olmasın.

Aşırı doğru söylemiş, bu SKI olayını da destekliyorum bu arada. Bu politika uzun süredir vardı, unutmayın illegal rol üzerinden silah satmak istiyorsanız bir kere yeni tanıdığınız adamlara tak diye satamazsınız o silahı. Normal şartlarda olması gereken de odur zaten, kimse yeni tanıdığı birine kolay kolay silah satmaz, satmak istemez. Adminlerde kafasına göre o telsize girmiyorlar, demekki bir talep yada şikayet geliyor ki giriyorlar. Bence bunu düşünebilirsiniz, desteklemiyorum bu öneriyi.

Sen nerede gördün bütün bir eyaletin tek bir telsizde(wpde mesela) toplanıp silah satışı için oraya mesaj attıklarını? Kurallar gayet net ve böyle kalmalı. Silah satışı dediğiniz şey, bu kadar kolay yapılmamalı zaten. Silah satışını daha yeni tanıdığınız birine yapmazsınız. Gerçekçiliğe aykırı.

Evet Deepweb üzerinden tanıdığımız insanlara satiyoruz deme dostiler

Dediğim şeyleri anlamıyorsun sanırım, telsiz üzerinden "M4 SATILIR" tabirler kullanmak yerine deepweb aya iyi olur ve üstüne üstlük DeepWeb üzerinden rol yapmanın bir çok rolü mevcut dostum, rolü şekillendirmek de senin elinde. Haberin olsun, en azından telsiz den saçma bir şekilde silah satışı yapmamış olursun.

Çevrimdışı Unsichtbar.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 21 Temmuz 2024, 01:48
Toplam oynama: 285 gün, 19 saat
Henry Star Lv.35
Son giriş: 08 Ocak 2023, 20:04
Toplam oynama: 21 gün, 4 saat
Son giriş: 11 Temmuz 2024, 02:13
Toplam oynama: 21 gün, 18 saat
Michael Star Lv.35
Son giriş: 04 Eylül 2023, 16:52
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
Son giriş: 08 Şubat 2024, 17:26
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #31 : 05 Ekim 2022, 18:36:43 »
Politika sorularının oyun içerisinden cevaplanması hatalı bir durumdur. Politikalara sadece forum üzerinden bakabilirsiniz. Ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi oyun içerisinden cevap verildiği için cevabı veren yetkiliye şikayet oluşturabilirsiniz.

İstersem cevabı söylerim istemezsem 3 kere daha foruma yönlendirip talep engeli atarım, helperin insiyatifine kalan durum.

Çevrimdışı Stadler

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Ocak 2025, 13:49
Toplam oynama: 99 gün, 7 saat
Son giriş: 20 Haziran 2024, 16:51
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
« Yanıtla #32 : 05 Ekim 2022, 18:48:02 »
Politika sorularının oyun içerisinden cevaplanması hatalı bir durumdur. Politikalara sadece forum üzerinden bakabilirsiniz. Ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi oyun içerisinden cevap verildiği için cevabı veren yetkiliye şikayet oluşturabilirsiniz.

İstersem cevabı söylerim istemezsem 3 kere daha foruma yönlendirip talep engeli atarım, helperin insiyatifine kalan durum.
Kurallar öyle demiyor.

Çevrimdışı Unsichtbar.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Temmuz 2024, 01:48
Toplam oynama: 285 gün, 19 saat
Henry Star Lv.35
Son giriş: 08 Ocak 2023, 20:04
Toplam oynama: 21 gün, 4 saat
Son giriş: 11 Temmuz 2024, 02:13
Toplam oynama: 21 gün, 18 saat
Michael Star Lv.35
Son giriş: 04 Eylül 2023, 16:52
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
Son giriş: 08 Şubat 2024, 17:26
« Yanıtla #33 : 05 Ekim 2022, 19:00:12 »

Kurallar öyle demiyor.
Şikayet aç, helper şikayeti olduğu için o kişi olup olmadığın önemsiz sayılabilir.

Çevrimdışı chav236

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Mayıs 2024, 01:48
Toplam oynama: 109 gün, 15 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 13 Kasım 2023, 23:24
« Yanıtla #34 : 05 Ekim 2022, 19:40:22 »
İllegalden kastınız drive'da dm atmaksa evet gerçekten rol imkanı baya kısıtlı. Ama şahsen ben illegalde bulundum, eğer amacın gerçekten illegal rolse illegal rol imkanı var. Kabul et ya da etme. Örneği olan birçok faction var. Yani illegalden tek anladığınız silah/silah alıp satmak/silah kullanmak/silahla insanları düşürmek gibi silah üzerine kurulu olmasın.

Aşırı doğru söylemiş, bu SKI olayını da destekliyorum bu arada. Bu politika uzun süredir vardı, unutmayın illegal rol üzerinden silah satmak istiyorsanız bir kere yeni tanıdığınız adamlara tak diye satamazsınız o silahı. Normal şartlarda olması gereken de odur zaten, kimse yeni tanıdığı birine kolay kolay silah satmaz, satmak istemez. Adminlerde kafasına göre o telsize girmiyorlar, demekki bir talep yada şikayet geliyor ki giriyorlar. Bence bunu düşünebilirsiniz, desteklemiyorum bu öneriyi.

Sen nerede gördün bütün bir eyaletin tek bir telsizde(wpde mesela) toplanıp silah satışı için oraya mesaj attıklarını? Kurallar gayet net ve böyle kalmalı. Silah satışı dediğiniz şey, bu kadar kolay yapılmamalı zaten. Silah satışını daha yeni tanıdığınız birine yapmazsınız. Gerçekçiliğe aykırı.

Evet Deepweb üzerinden tanıdığımız insanlara satiyoruz deme dostiler

Dediğim şeyleri anlamıyorsun sanırım, telsiz üzerinden "M4 SATILIR" tabirler kullanmak yerine deepweb aya iyi olur ve üstüne üstlük DeepWeb üzerinden rol yapmanın bir çok rolü mevcut dostum, rolü şekillendirmek de senin elinde. Haberin olsun, en azından telsiz den saçma bir şekilde silah satışı yapmamış olursun.

Dostum bunun illa telsiz olmasına gerek yok. IC bir kanal oluşturulabilir Deepweb Chatroom diye. Burada belli başlı kurallar ile silah satma rolüde çok rahat yapılır. Karşı çıkanların çoğu ya polis ya şerif. Ben toplanma telsizi olsun, millet beraber adam vurmaya çıksın demiyorum. İllegal satış tarzı chatroomlar olsun diyorum.

Sanki bu legal rolcüler çok yerinde yapıyor herşeyi. Bu yıl 1 ay LSPD bünyesinde bulundum. TAC'de MA'de OOC bölen mi dersin (ki üst rütbeliler), "Çavuş, bunlar eski asker, bunlar robokol, bunlar Superman" tarzı aptal aptal "IC" rol çevirenler mi dersin, çoğu polislikten bir haber "Legal DM" için girmiş polisliğe. Rolünü iyi çeviren PD ve SD'lere lafım yok ama aktif polis sayısı az olduğundan herhalde alımlara önem verilmiyor. Şimdi aynı mantıkla bende böyle konuştukları için telsizin kapatılmasını isteyeyim?

Hata yapanlar cezalandırılır. Bu bütün politikalarda böyle. Biz hata yapmıyoruz. Biz telsiz üzerinden silah satışı da gerçekleştirmiyoruz. Biz telsiz üzerinden müşteri arıyor, ardından sözleşiyor ve gidip silah satışı yapıyoruz. Direk komut basıp yollamıyoruz. Başkası yapar, taraflar rahatsız ise şikayet açılır. Telsizi polis vurmak, küfür etmek için kullananlar yine cezalandırılsın ki bu konuda en fazla şikayet açan benimdir. Sadece bu konuyla alakalı son üç haftada 2 sayfa şikayetim oldu retarted yapanlar için. Ben de aktif kullandığım için, bu tür insanların ceza almasını sağlıyorum sağlıklı bir rol ortamı için.

Kurallar öyle demiyor.
Şikayet aç, helper şikayeti olduğu için o kişi olup olmadığın önemsiz sayılabilir.

Arkadaşlar, şikayet açacak olan biziz. Bizde şikayet açmayacağız. Ortada yanlış bir durum yok. Politika'da böyle bir ibare yok çünkü. Konunun netliği politikada kesinleştirilmemiş. Yok telsize polis sızarmış. Öyle bir olay olacaksa gerçek hayata dayalı şu örneği vereyim;
Gerçek hayatta polis Deepweb ağlarına sızıyor özellikle FBI. Biz rolsel olarak oraya kabak gibi kendi üzerimize kayıtlı telefon bırakıyoruz. Polis telefondan yer takibide yapabiliyor. Aynı mantıkla gelip alabilir yani bizi. Bence işin bu kısmı daha çok SKI. Kendimizi afişe ediyoruz resmen. Fakat telsiz izlenemez bir kanal. Sadece konum takibi yapılabilir gerçek hayatta. Ama konum takibi yapılan kişinin bilgilerini öğrenemezsiniz. Yani "Yaa saçma rol hüü" diyecekler için telsiz daha anonim haberiniz olsun. :D

Çevrimdışı 134

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #35 : 05 Ekim 2022, 20:22:21 »

Kurallar net ve politikada böyle yazmıyor. O zaman DarkWeb chat room tarzı şeyler getirilsin kardeşim. Oyun içinden erişebilelim, çünkü DarkWeb'den yazanlar da pm'den yazıyor telefon kapalı olduğu zaman veya başka zaman. Böyle rol yapıldığına inanıyor musun?

16. NON-RP (NON ROLEPLAY)

Gerçekçiliğe aykırı olarak nitelendirilen ve rol düzenine aykırı yazılmış olan politikaların kapsamına alınmayan tüm gerçek dışı roller NonRP kapsamındadır.

Çevrimdışı Valvior

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Haziran 2024, 19:57
Toplam oynama: 163 gün, 3 saat
Son giriş: 19 Haziran 2024, 19:56
Toplam oynama: 16 gün, 15 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Haziran 2024, 05:21
Toplam oynama: 7 gün, 18 saat
Son giriş: 02 Aralık 2023, 21:33
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Köken: Arap
Son giriş: 11 Haziran 2024, 05:12
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #36 : 05 Ekim 2022, 20:53:51 »
Savunmasını yaptığınız teslize 2 dakika gireyim dedim ve sonuç bu;

1

Çevrimdışı chav236

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #37 : 05 Ekim 2022, 21:41:32 »

Kurallar net ve politikada böyle yazmıyor. O zaman DarkWeb chat room tarzı şeyler getirilsin kardeşim. Oyun içinden erişebilelim, çünkü DarkWeb'den yazanlar da pm'den yazıyor telefon kapalı olduğu zaman veya başka zaman. Böyle rol yapıldığına inanıyor musun?

Gerçekçiliğe aykırı olarak nitelendirilen ve rol düzenine aykırı yazılmış olan politikaların kapsamına alınmayan tüm gerçek dışı roller NonRP kapsamındadır.

Rol düzeni ne kanka? Kimliğimize kayıtlı telefon numarası ile illegal sitelere girip, o numaradan ulaşılmasını sağlayıp silah satmak mı?

Bir arada şikayetlerimi okuyabiliyorsan oraya gir. Benim amacım orayı rol ortamı haline getirmek. Bu yönetimin yardımı ile olabilecek bir olay. Sürekli zaten şikayet açıyorum huzur bozanlara. Onların orayı öyle kullanması o telsizin hepsini öyle yapmıyor,o zaman OOC bölünen polis telsizi hep OOC konuşuyor? 10 kişilik arkadaş grubunda, rol ortamında 1 kişi ceza işlerse 10 kişi mi ceza alıyor kanka? Dediklerimin birine bile cevap veremeden yanıt yaz kanka. Deepweb Telefon paylaşma gerçek rol, anonim olduğun telsiz gerçek dışı  o_o o_o

Çevrimdışı Valvior

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Haziran 2024, 19:57
Toplam oynama: 163 gün, 3 saat
Son giriş: 19 Haziran 2024, 19:56
Toplam oynama: 16 gün, 15 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Haziran 2024, 05:21
Toplam oynama: 7 gün, 18 saat
Son giriş: 02 Aralık 2023, 21:33
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Köken: Arap
Son giriş: 11 Haziran 2024, 05:12
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #38 : 06 Ekim 2022, 05:18:11 »

Rol düzeni ne kanka? Kimliğimize kayıtlı telefon numarası ile illegal sitelere girip, o numaradan ulaşılmasını sağlayıp silah satmak mı?

Bir arada şikayetlerimi okuyabiliyorsan oraya gir. Benim amacım orayı rol ortamı haline getirmek. Bu yönetimin yardımı ile olabilecek bir olay. Sürekli zaten şikayet açıyorum huzur bozanlara. Onların orayı öyle kullanması o telsizin hepsini öyle yapmıyor,o zaman OOC bölünen polis telsizi hep OOC konuşuyor? 10 kişilik arkadaş grubunda, rol ortamında 1 kişi ceza işlerse 10 kişi mi ceza alıyor kanka? Dediklerimin birine bile cevap veremeden yanıt yaz kanka. Deepweb Telefon paylaşma gerçek rol, anonim olduğun telsiz gerçek dışı  o_o o_o
Buraya gelip bana lütfen o telsizi savunma, orada 1 kişinin bile IC bir konuşmasını görmedim herkes tamamen OOC. Gidip polis telsizlerini OOC konuşuyor diyorsun ama kim bilir kaç defa polis oldun ve frekanslara katıldın? Kim bilir. O telsizde 1 saat bulundum ve 1 saat içinde kimsenin IC konuşmasına şahit olmadım, herkes mix,retarted,ski ve diğer ihlallerin peşinde. Frekanslarda hep ooc konuşanlar var ise gel şikayet aç. Orayı rol ortamı haline getirmek imkansız gibi bir şey. Dediklerinin hepsine cevap veriyorum ancak mantıksız olan ne var ise gelmiş karşıma onu savunuyorsun, sen orada ki ortamı IC hâle getirebilirsen o zaman konuşuruz.
İyi forumlar dilerim.

Çevrimdışı chav236

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #39 : 06 Ekim 2022, 11:57:40 »

Buraya gelip bana lütfen o telsizi savunma, orada 1 kişinin bile IC bir konuşmasını görmedim herkes tamamen OOC. Gidip polis telsizlerini OOC konuşuyor diyorsun ama kim bilir kaç defa polis oldun ve frekanslara katıldın? Kim bilir. O telsizde 1 saat bulundum ve 1 saat içinde kimsenin IC konuşmasına şahit olmadım, herkes mix,retarted,ski ve diğer ihlallerin peşinde. Frekanslarda hep ooc konuşanlar var ise gel şikayet aç. Orayı rol ortamı haline getirmek imkansız gibi bir şey. Dediklerinin hepsine cevap veriyorum ancak mantıksız olan ne var ise gelmiş karşıma onu savunuyorsun, sen orada ki ortamı IC hâle getirebilirsen o zaman konuşuruz.
İyi forumlar dilerim.

Ben sana 1337'yi savunmuyorum, sen daha konuyu anlamamışsın kanka? Ben telsiz üzerinden silah satışı yapabilelim diyorum. Bu gayet basit bir şey. Başkalarının işlediği retarted, mixing suçları beni alakadar etmiyor. O başkaları telefon üzerinden de, normal chatten de bu ihlalleri yapan adamlar. O zaman buraları da kapatalım. Bu mu çözüm? Yoksa gerektiğinde adamları cezalandırmak mı? Senin karşına falanda geçmedim canım benim. Sen geldin benim konuma. Tanımadığımız adama silah satmamız saçma diyip Deepweb'i savunuyorsun bana.

Bende sana şunu diyorum;
O zaman güzel kardeşim, telefon numarasını illegal işlere sokmamız saçma. ÇÜNKÜ POLİS İZLEYEBİLİR VE DİNLEYEBİLİR. Ama buna bir şey diyemiyorsun. Sana diyorum ki telsiz anonim.  Telefon numarandan daha az takip edilebilinir bir şey. Ama sen buna da bir şey demiyorsun. Ben burayı 1337'yi savunmaya gelmedim, herhangi bir telsiz üzerinden silah satışı yapabilelim demeye geldim. Şimdi anlıyor musun beni? Çünkü anlamıyorsan sana daha fazla cevap vermeyeceğim :Dd