Ben de bugün birçok kişinin SKİ sebebiyle ceza yediğini gördüm, sebebini arkadaşlardan öğrendim.
Sanırım telsizden satış yapan bir diğer arkadaş herkese şikayet açıyormuş, silah satışı yapan herkesi jaile attırıyormuş, benim anlamadığım şey şu, zaten 1337 frekanslı telsizi sunucuya başlayan 3 level adam bile biliyor, ticaret döndüğünü de biliyor, bunu zaten adminlerde biliyor ki noro'nun bildiğine eminim, telsizdeki kişilere devamlı imla kuralından kick atıyordu, yani noro bu yazışmaları, ticareti zaten biliyordu görüyordu, neden o an işlem uygulamadı da şimdi biri şikayet açınca FG arkadaşlar işlem uyguluyor diye sorar insan haliyle.
Bence telsiz üzerinden yasaklananların jaili kalkmalı ve madem rahatsızlık duyuluyor 1337 numaralı telsiz frekansı kapatılmalı, yasaklanmalı. Bunun da pek bir etkisi olacağını sanmıyorum, ticaret telsizi zaten bir kişi tarafından kurulan bir telsiz frekansı değil, ticaret dönüyor, diğeri görüyor o da telsize katılıyor filan, kendi kendine kişi artışı yaşıyor zaten telsiz, üstelik Chav adlı arkadaşın da yazdığı gibi sunucudaki helper arkadaşlarımız da bu durumu böyle biliyor, yasak olmadığını biliyor. Şahsen bana sorulsa ben de telsiz üzerinden biriyle iletişime geçip silah satmanın yasak olmadığını söylerdim.
Şimdi bazı arkadaşlar "Deepweb var forumda, ordan satın alın veya satın" diyecek, bence deepweb bu konunun dışında kalmalı, deepwebde genelde geçen muhabbeti söyleyeyim
X- /pm .. kanka ak satıyomuşsunda alıcam ben onu
Y- /re tamam kanka ...'ya gel
Deepweb üzerinden IC olarak satış yapıldığını filan sanılıyor sanırım arkadaşlar ama öyle değil, genelde PM üzerinden iletişime geçtiklerine hem kendi çevremden hem de ben de birçok defa toplu silah sattığım için biliyorum, hep pm üzerinden yazıyorlar ıc olarak numaradan aramamak için filan, bu telsizde ise öyle bir şey yok, adam IC role giriyor, IC olarak bir yere çağırıyor ve IC olarak rolünü gerçekleştirip satılıyor.
Üst tarafda da yazdığım gibi, noro zaten bu yazışmaların hepsini görüyordu, imla kuralından çok defa sunucudan kickledi bu da yazışmaları gördüğünü gösterir, yazışmaları görüyorsa SKİ üzerinden işlem uygulanacak bir şey olmadığını düşündüğü için uygulamamış demektir.
Arkadaşlar size soruyorum, lead adminden daha mı iyi bileceğiz? Okuduysanız teşekkürler.