Merhabalar bugün adıma konu açılmış, tanıtımı kitlemişler sanırsam ileti atamadım sabah konuya hemen gireyim, son olaydan bahsetmişler ardaxll’nin sensizhicime yaptığı işte bende orda sensizhicime laf ettim diye kudurmuslar bro ben kavga ettiğim kişinin hiç bir zaman hakkımı yemem her konuda objektif yaklaşırım kimseyi de yalamam 9 sayfalık 9 Foe nin brawl rollerini övücek kadar kimse düşmedi 1. Olay bu ikinci olay tekrar diyorum bu konu hakkında kagyol şefimden 3 cümle bilgi bile almadım neredeyse ama aldığım bilgiler işime yaradı büyük rolcünün her daima arkasında dururum 3 4 ay oldu role geçeli bundan önce rinada dm den başka bir şey yapmıyordum beni bilen bilir tanıyan tanır 2. Plana geçip sunucuyu hayatı gibi önemseyen çocuklar adminler yaşarken sesimi çıkartmadım, konuştuğum ADmin varsa 2 ADmin vardır veya 3 bazıları gibi tüm adminlerle ilişkim alakam yok kimin rolü iyise konuştum destekledim beni kötülemek için Google ye girip discordsan incele yapan herifleri takacak kadar da düşmedim sorunu olan varsa benimle konuşa bilir yüzyüzede konuşabilir arda kagyolun TC sini yaydığında bile ben başta yanlış bir karar olduğunu söyledim şimdi burada boş muhabbetleri keselim kerem dost canlısıyım yok iyimserim diye herkese yaklaşıyorum gibisinden konuşuyor madem öylesin bro discorduna geldiğimde sensizhicimin ve bana yazdıklarını gördükten sonra 1 cümlede bir şey çıkarta bilirdin olayınız ne falan diyip yaza bilirdin her şeyiniz ego ve laftan ibaret olmuş demek istediğim beni tanıyan bilir bir çok kişide tanıdığı İçin gülmüş geçmiştir, naystro adlı şahıs gibi birisini yalamak İçin durmuyorum çocuğa konuştuğu kişiler rat attı hala konuşuyorlar ifşalarını rina Dc de yaydılar hala konusuyor onlarla burda bana gelip sallaması ayrı komik, her neyse bana sallayanlar rinada ADmin ekibinden yeterince destek alamayınca uzayıp gittiler benim burada onlara böyle davranmam sensizhicime tartışmada laf söylemem batıyor fakat dost canlısı kerem akyol adlı şahıs bana sallanırken dost canlılığını gösteriyor, bu zamana kadar kimin hakkı yense savundum hala yenen varsa savunurum ben bazıları gibi bulunduğum ortamda adminleri yalayıp, bir başarı elde etmedim bazıları gibi adminleri çıkar İçin kullanmadım tanıdığım 4 ADmin vardı görevli olarak Wonza shade artzsy ve lilpeep ne zamandır konuşuyorum sunucu bittiğinde rol olarak L”””” adlı sunucuya geçip orada ADmin kadrosunu yalamadım, sunucuda yeni başlayanları yanıma alıp bildiğim bilgiyi öğretmeye çalıştım kesinlikle bunu ilgi İçin yapıp söylemedim hiç bir yerde adminlerden destek de almadım o şahıslar gibi bana air kalktıklarında specte olan admin banlamıyor ticket açsam iade olarak kaç gün sürüyordu şikayetim bile uzuyordu bunu dile getirdim mi getirmedik tanıdığım herkese dostça yaklaştım anam malesef 500mb roleplay sunucusunda bile baron olma isteği ünlü olma isteği ve egolu insanlar yüzünden kavga ettim her neyse daha konuşmak istemiyorum, bana sallayanlar kişilerde belli Zaten Hell street garajın adamı sallamış takmıyorum bile tek istediğim ADmin kadrosundan şu umarım bazı yalama ile sunucuda kalan birliklere destek verilmez hydrazim zamanında bir çok yalama gördük tanıdık umarım bunun önüne geçilir, tekrardan dile getiriyorum bu sunucuya kagyol ardaxll Nihat Eren şef Elo vuslat bqrqn1 gibi rolcüler kalır ben hiç bir zaman en iyisiyim diyr övünmem en iyisine de saygım vardır her şeyi sözden ibaret bırakmam googleden inceleyip mesajlarımı inceleyip değiştirmeye gerek yok, ben açıklamamı yapayımda gerisi boş bu iletiyi de telefondan yazıyorum yanlış bir cümle yazmıssam kusura bakmayın anlayış ile gösterin