Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Vladimir- Adıma konu açan boş yorumcular

Başlatan Vladimir, 06 Ağustos 2022, 22:17:45
Okunma sayısı 1329 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vladimir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Temmuz 2024, 19:20
Toplam oynama: 101 gün, 7 saat
Birlik: *VS
Köken: İngiliz
Son giriş: 22 Ocak 2024, 15:28
Toplam oynama: 15 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Vladimir- Adıma konu açan boş yorumcular
« : 06 Ağustos 2022, 22:17:45 »
Merhabalar bugün adıma konu açılmış, tanıtımı kitlemişler sanırsam ileti atamadım sabah konuya hemen gireyim, son olaydan bahsetmişler ardaxll’nin sensizhicime yaptığı işte bende orda sensizhicime laf ettim diye kudurmuslar bro ben kavga ettiğim kişinin hiç bir zaman hakkımı yemem her konuda objektif yaklaşırım kimseyi de yalamam 9 sayfalık 9 Foe nin brawl rollerini övücek kadar kimse düşmedi 1. Olay bu ikinci olay tekrar diyorum bu konu hakkında kagyol şefimden 3 cümle bilgi bile almadım neredeyse ama aldığım bilgiler işime yaradı büyük rolcünün her daima arkasında dururum 3 4 ay oldu role geçeli bundan önce rinada dm den başka bir şey yapmıyordum beni bilen bilir tanıyan tanır 2. Plana geçip sunucuyu hayatı gibi önemseyen çocuklar adminler yaşarken sesimi çıkartmadım, konuştuğum ADmin varsa 2 ADmin vardır veya 3 bazıları gibi tüm adminlerle ilişkim alakam yok kimin rolü iyise konuştum destekledim beni kötülemek için Google ye girip discordsan incele yapan herifleri takacak kadar da düşmedim sorunu olan varsa benimle konuşa bilir yüzyüzede konuşabilir arda kagyolun TC sini yaydığında bile ben başta yanlış bir karar olduğunu söyledim şimdi burada boş muhabbetleri keselim kerem dost canlısıyım yok iyimserim diye herkese yaklaşıyorum gibisinden konuşuyor madem öylesin bro discorduna geldiğimde sensizhicimin ve bana yazdıklarını gördükten sonra 1 cümlede bir şey çıkarta bilirdin olayınız ne falan diyip yaza bilirdin her şeyiniz ego ve laftan ibaret olmuş demek istediğim beni tanıyan bilir bir çok kişide tanıdığı İçin gülmüş geçmiştir, naystro adlı şahıs gibi birisini yalamak İçin durmuyorum çocuğa konuştuğu kişiler rat attı hala konuşuyorlar ifşalarını rina Dc de yaydılar hala konusuyor onlarla burda bana gelip sallaması ayrı komik, her neyse bana sallayanlar rinada ADmin ekibinden yeterince destek alamayınca uzayıp gittiler benim burada onlara böyle davranmam sensizhicime tartışmada laf söylemem batıyor fakat dost canlısı kerem akyol adlı şahıs bana sallanırken dost canlılığını gösteriyor, bu zamana kadar kimin hakkı yense savundum hala yenen varsa savunurum ben bazıları gibi bulunduğum ortamda adminleri yalayıp, bir başarı elde etmedim bazıları gibi adminleri çıkar İçin kullanmadım tanıdığım 4 ADmin vardı görevli olarak Wonza shade artzsy ve lilpeep ne zamandır konuşuyorum sunucu bittiğinde rol olarak L”””” adlı sunucuya geçip orada ADmin kadrosunu yalamadım, sunucuda yeni başlayanları yanıma alıp bildiğim bilgiyi öğretmeye çalıştım kesinlikle bunu ilgi İçin yapıp söylemedim hiç bir yerde adminlerden destek de almadım o şahıslar gibi bana air kalktıklarında specte olan admin banlamıyor ticket açsam iade olarak kaç gün sürüyordu şikayetim bile uzuyordu bunu dile getirdim mi getirmedik tanıdığım herkese dostça yaklaştım anam malesef 500mb roleplay sunucusunda bile baron olma isteği ünlü olma isteği ve egolu insanlar yüzünden kavga ettim her neyse daha konuşmak istemiyorum, bana sallayanlar kişilerde belli Zaten Hell street garajın adamı sallamış takmıyorum bile tek istediğim ADmin kadrosundan şu umarım bazı yalama ile sunucuda kalan birliklere destek verilmez hydrazim zamanında bir çok yalama gördük tanıdık umarım bunun önüne geçilir, tekrardan dile getiriyorum bu sunucuya kagyol ardaxll Nihat Eren şef Elo vuslat bqrqn1 gibi rolcüler kalır ben hiç bir zaman en iyisiyim diyr övünmem en iyisine de saygım vardır her şeyi sözden ibaret bırakmam googleden inceleyip mesajlarımı inceleyip değiştirmeye gerek yok, ben açıklamamı yapayımda gerisi boş  bu iletiyi de telefondan yazıyorum yanlış bir cümle yazmıssam kusura bakmayın anlayış ile gösterin

Çevrimdışı Vladimir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Vladimir- Adıma konu açan boş yorumcular
« Yanıtla #1 : 06 Ağustos 2022, 22:35:29 »
Bu söz onlar İçin boş gelir, onlar sadece birbirinin egosunu ben kendini tatmin eder, şurda 2 ayım kaldı zaten herkes kendi yoluna dahada buraya uğramam bilgisayar başına geçmem, hayatınızı PC başında ADmin yalayarak geçirmeye devam edin tekrardan gereken ilgiyi görmeyince sunucu değiştirmeye de devam edin, umarım flexman size destek verir ne diyeyim, size destek veren bir yönetim hayatınız İçin en istediğiniz şey.

Çevrimdışı Vladimir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 06 Ağustos 2022, 22:53:30 »
Belkide kendimi çok yüksekte görüyorum ama konu olarak haklıyım, 2 tane motorcu gelmiş kendini ilah etmen yolunda Elonun maskeli makedonun vuslatın birliğini görümce tavırları ne olcak bilmiyorum, forum görevlileri Bile sallamış bana forum görevlileri anca benim dm şikayetlerime bakıcak seviyedeler, her neyse ahbabım size sanal hayatınız da başarılar diliyorum bir çok rolcü gibi bende ayrılıyorum, Enb ve kontür 3 rollerinizle baş başa bırakıyorum görüşürüz aşko kuşkolar, ya o değilde Olm ticket açmayın yazık lan birlik kapanmıyor işte çok battı be

Çevrimdışı in chains

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Mayıs 2024, 01:14
Toplam oynama: 176 gün, 4 saat
« Yanıtla #3 : 06 Ağustos 2022, 22:57:28 »
açıkçası kimse sizi umursamıyor

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 14 Eylül 2024, 19:06
Toplam oynama: 8 gün, 7 saat
« Yanıtla #4 : 06 Ağustos 2022, 22:59:04 »
açıkçası kimse sizi umursamıyor
bu olaylarda ismim geçmesine rağmen ben de umursamıyorum, merak etme  :-D
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 06 Ağustos 2022, 23:00:01 »
isteyen istediğin düşünüp yazabilir, benim ideallerim ve arzularım bellidir
bu çerçevede bir karakterin yoksa kapı dışı kalırsın
daha da elimden bir cümle bile çıkmaz, hepinize bol şans
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 06 Ağustos 2022, 23:02:36 »
adımı daha fazla geçirmeyin
şöyle meselelerin içerisinde olmaktan hoşlanmıyorum
anlayış gösteren arkadaşlara teşekkürler  :anlas:
1

Çevrimdışı fortyfour

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Eylül 2024, 18:23
Toplam oynama: 337 gün, 2 saat
Son giriş: 17 Temmuz 2024, 13:48
Toplam oynama: 12 gün, 20 saat
Birlik: ** 212
Köken: Meksikan
Son giriş: 19 Mayıs 2024, 22:50
Toplam oynama: 10 gün, 17 saat
Son giriş: 29 Kasım 2023, 00:30
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #7 : 06 Ağustos 2022, 23:05:24 »
herkese boş boş sallıyosun herkesin seninle bir kavgası var ve bunları bile bile discordda bulunabileceğini mi düşündün?

Çevrimdışı Vladimir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 06 Ağustos 2022, 23:11:01 »
herkese boş boş sallıyosun herkesin seninle bir kavgası var ve bunları bile bile discordda bulunabileceğini mi düşündün?
vogolons yalaman bittiğine göre kagyol şefinin baş tacısın sen kimsin oğlum rol yapmayan 2 3 elemanı göklere mi kaldırıcam sallayacam ki rolünü geliştirsin, senin gibi kendimi ve beni övsünler siye pohpohlamıyorum milleti burada ve benim mekanımda egolu insan yok 2 3 mc rolü yapmayı sanan kişiye salladım diye googleden mesajlarımı incele yapıcak pozisyona düşmüşsünüz her şey açık net

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22