Biz bu sistemi yaparken söyledik bir aylık kâr için açıyorsanız bu sistem size göre değil, vergi oranı düşmeyecek malesef.
Yaklaşık 7-8 tane oyun çıkarttım,ama ilk başlarda güzeldi 100-150k kara geçiyorduk,fakat son zamanlarda piyasa iyice alevlendi,en başta 200 verirken şimdi min 350 veriyoruz piyasayı tutturmak için,işverenler olarak mağduruz.
Artık bir oyundan gelirim maksimum 30k falan oluyor ki bu da çok az,her ne kadar reddetseniz de bence vergi %8 e düşmeli.
Diğer şirketler nasıl kâr edebiliyorsa sizde edebilirsiniz. Rekabet işin olmazsa olmazı.
Tabii ki haklısınız,rekabet olmaz ise sistemin anlamı yok fakat bundan sadece ben mağdur değilim.
Gördüğünüz gibi burda bunu yazan ilk kişi değilim,son kişi de olmayacağım.Fakat OOC olarak düşündüğünüzde şirket sahipleri milyoner hatta milyarder oluyor,IC olarak baktığımızda,bir oyundan kar edeceğimiz sürede kamyon kassak daha fazla para elde ediyoruz,ben bundan bahsediyorum,gelen miktar keslinlikle düşük değil,giden miktar çok yüksek.
Aylık vergisi,her çektiğimizde vergi,maaşlar vesayre çok yük bindiriyor.
Onun yerine aylık vergi kalksa ve vergiler %8'e düşse,şirket sahipleri çalışanlarına daha çok maaş verir ve sahipler de daha çok kara geçer,Kazan-kazan uygulaması.
Bunun sonucunda maaşlar artınca mekanik-şirket çalışanı dengesi birazcık daha sağlanır,şirketlerden gelen parayla da çok farklı şeyler yapılabilir,örneğin benim hedefim en başından beri gelen parayla bar açmak,fakat çok gelmediği için gelse de hemen gittiği için bir türlü açamadık maalesef.
Büyük resme geniş açıdan baktığınızda önerim uygulanırsa rol çeşitliliğe çok yarar sağlayabilir,çeşitlilik artarsa oyuncu sayısı da artar,sunucuya tamamen katkılı bir durum.
Kabul etmeseniz bile en azından bir düşünmenizi rica ediyorum,kolay gelsin.