Tekrardan merhabalar. Evet bu kısa süreli bir veda mesajı. Rinada ilk 14 Ağustos 2021 tarihinde H1 olarak ilk yetkimi aldım, uzun süren H1-2-3-4 arası gidip gelmesi sonucu YD24'de FG olarak görevli kadrosunda yerimi aldım. Çok güzel arkadaşlıklar edindim, eğlenceli anlar geçerdim, kimisi ile aram bozuldu, kimini çok sevdim, kimine yer verdim. Ama her güzel şeyde bir ara illa olur bir sinema filminde olduğu gibi. MAX uyarı puanında çıkartılmasaydım zaten 1-2 gün sonra kendim ayrılacaktım. İşim, sağlık sorunum, okulum, özel hayatımdaki bir kaç sıkıntılarım yüzünden. Bugüne kadar hep yanımda olan herkes için teşekkür ederim. Şikayet incelerken kafam karıştığında mantıklı bir şekilde inceleme yapma tavsiyesi veren
@Libertas olsun, şikayetlerime yardım eden
@RakiBalik @ @Artszy @Strawberry @Judgementdragon olsun hepsinin yeri bende ayrı. Bir çok FG ye kıyasla neredeyse hiç muhabbetim olmadı denece kadar az olsa bile
@Ducis in kadrosunda bulunmakta benim için bir mutluluktu. Beraber rol yaptığım arkadaşlarım
@AhmetDB @DesTroyeR! @elatix @Bebito @imogen[Etiket atamadım]
@AstroTR yanı sıra edindiğim güzel arkadaşlıklar arasında aramız kötü gitsede
@Vearthx ve diğer
@six4age @devrym @WaueQx @slasher @ @FearWindds @euria @ @Hata80 @Opit80 @Commander @IrResistibLe @Emre II @garbius @Masdenk @LeoPars @KINGSLAYER @slasher @ @yusuftahagun @Awarchy @yali Pyro
@ @Unsichtbar. @TheZoom @ @LilPeep @Redamancy @wenoxy @iBlack @Villeasy @kralgob Hellim
@señorita
@ @Demircan @Orbital @uAres [ihraç mesajımı yazsan bile senide unutmam

] ilk para cezamı yazan
@Jaec muhabbetleri ve yardımları ile
@Savior @zwannis102 @-Emir @NeverMind @ @Shade @yorgunflure #Azerbaijan
@fayır aramız kötü gitsekte
@Duckies @WRLD @ ve son olarak
@MrTurktim dahası yazamaya devam edersem yer kalmayacak

. Kendinize çok iyi bakın. Ben 1-2 ay yokum. Yaptığım işte kendimi geliştirmek istiyorum, yapacak aktivitelerimi canlandırmak zaman ayırmam gereken bir kız arkadaşım olduğu için bırakıyorum. Oyuna ara, ara girerim, girmem onu bilmiyorum ama temelli bir bırakma değil. Burada kimseye bir sallama ya da kötü niyetli bir mesaj yok genel olarak yazdıklarım abilerim, ablalarım ve arkadaşlarım. Burada kimini arkadaştan öte bir duygu ile sevgim, kimini arkadaş olarak sevdim bu bir şey ifade etmese bile size benim için sizler unutulmaz kişiler olacaksınız, iyi kötü anılarımız oldu. Ayrılıkları ve mutlu olmayı fazla sevmem aynı Altan abinin dediği gibi anca bir 40 yıl sonra Trabzonspor yine şampiyon olunca mutlu olurum belki. Kendinize çok iyi bakın. Sebastian Out.
=20