Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

NOKTA

Başlatan GrangerHP, 31 Ağustos 2018, 00:47:00
Okunma sayısı 405 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GrangerHP

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Nisan 2019, 19:14
Toplam oynama: 20 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
NOKTA
« : 31 Ağustos 2018, 00:47:00 »
Öncelikle merhaba;

Selamun aleyküm gençler,direk lafı gevelemek felan saçma laflar yazarak söze girmiyeceğim,açık ve net söyliyeceğim.
Sakın sunucuzu kötülüyorum vs anlamayın.Hera öncelikle sana şunu söyliyeyim görür müsün bilemiyeceğim ama bak büyüğümsün sana direk Doğukan abi diyeyim en iyisi her neyse Dogukan abi bidliğin üzere sunucu artık yavaş yavaşda olsa düşüşe geçmeye başladı çok açıj kimse itiraz etmesin.Ben sunucuzda ilk günden beri oynuyorum 10 kişi çekti 20 kişi çekti eskiden kıç zoruyla 30 50 online zor çekiyodu şimdi 200+oyuncu demi az bir kitle değil.Fakat bu kadar emeği gine karşılamadıgını düşünüyorum.Ya usta sistemler çok güzel hadi eyvallah orasını bütün "ROL"yapan oyuncular kabul eder.Ama cidden af edersiniz ama herkese demiyorum"geri zekalı"oyuncularız var aşırı aptalca malca roller yapanlar var.Sen en büyük hatayı UCP karakter başvurusunu yapmayarak yaptın Hera.Ben sunucuzu asla bırakmadım bırakmayıda düşünmedim.Sonuna kadar oynadım oynadım Doğukan abi inan en has oyuncularındandım hesap değiştir vs,bir çok olay yaşadım ama sürekli oynadım asla bırakmadım ama bende artık bırakma yerine kadar geldim.Sebebi oyuncular,bu oyunculara artık net bir çözüm gelmesi lazım bakın yanlış anlamayın "OO ROL BİLMİYENLERİ DIŞLIYOR"diyenler olucak,hayır ben öğrenmeden aptal gibi saatlerce taşımacılık kasıp silah alıp çok kısa ve aptalca rol yapan insanlara diyorum.Öğrenmek istiyenleriin rollerini baltalıyorsunuz ve sunucunun adını kötülüyorsunuz neden bana rndm yazıyolar sebebi ne?O sunucuda oynanmaz neden diyolar?Eskiden rinayı överlerdi şimdi kötülüyolar.İşte Doğukan abi şimdi sana tavsiyeme geleyim,bunu diyeceğim kızıcaklar belki ama sunucuya restart atman öyle bakım restartı dğeil oyuncuları sıfırlaman direk.Ve karakter başvurusu yapman!

Sevgilerimle sunucuyu bırakmıyorum fakat bu şekilde giderse galiba bırakacağım başarılar Hera başarılar doğukan abi!

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: NOKTA
« Yanıtla #1 : 31 Ağustos 2018, 01:14:56 »
.

Çevrimdışı darknesmon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 04 Aralık 2021, 21:47
Toplam oynama: 61 gün, 21 saat
« Yanıtla #2 : 31 Ağustos 2018, 01:23:21 »

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
« Yanıtla #3 : 31 Ağustos 2018, 01:38:52 »
Ortada bir gerçek var, eğer karakterler / oyuncular sıfırlanırsa bu sunucu da ismini vermek istemediğim bir sunucu gibi aniden 160-200 kişi çekerken tak diye diplere inişe geçicek ki buna da müsade edilmez, edilemez.

Evet şu anda hala UCP paneli / karakter başvurusu gelebilir geç kalmış değiliz, fakat buna hemen el atılmazsa zaten sunucu "rol bilmeyip ortamı katleden" oyuncularla dolup taşıcak.

Ben ilk roleplaya başladığım zamanı örnek vericeğim, daha "r" kelimesini bilmez iken roleplayi duyunca cidden heyecanlandım ve biraz göz gezdirdim. Daha hiç bir şey bilmez iken 2-3 saat oturdum ve tek tek terimleri ezberledim ve ilk sunucuma başvuru attım. Başvurumu öyle dikkatli hazırladım, terimleri baştan sona yazarak hazırladım ki kabul edildi. Ardından oynamaya başladığımda ise kimseye zarar vermeyecek ve terimleri hatırlaya hatırlaya ilerleyecek şekilde oynadım. Bilmediğim bir şeye kalkışmadım.

Fakat burada bulunan durum bam başka, roleplay kavramının adını duymayan bir oyuncu direkt giriyor ve etrafta bunny hop yaparak IC kanaldan çocuk gibi konuşuyor. "Hey memur nasıl arac alabilirim, selamun aleykum beyler nasil kiyafet degistirebilirim" gibi bir çok oyuncu mevcut. En azından bir nebze de olsa başvuru sistemi gelince iste istemez başvuru yaparken bir şeyleri kavrayacak ve öğrenicekler.

Çevrimdışı Mr_Nobody

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Mayıs 2023, 01:57
Toplam oynama: 94 gün, 9 saat
« Yanıtla #4 : 31 Ağustos 2018, 02:43:10 »
Nerde haklı bir konu görebilecek olurum, ilk onu görürüm..

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #5 : 31 Ağustos 2018, 04:44:43 »
Bi sunucuyu o hale kısaca hard rpye çevirmek için sıfırlama gerekir, sunucunun zorla 100ü bulduğu zamanlar elbette güzeldi o zamanlar il-legalin değeri vardı zevk alıyordu insan. Şimdi bakıyorsun catisiyorlar tanımadığı adama vuruyorlar sonra düşünce afk kalıp dm diye şikayet açıyorlar. (Eski birliklerde Ganton birliği vardı adamlar tüm birliklere düşmandı neredeyse bir tane dm diye şikayet gelmezdi herkes çatışırdı ve rollerinde güzeldi kadın vs. De satarlardi.

Çevrimdışı mickey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Ocak 2019, 14:39
Toplam oynama: 78 gün, 7 saat
« Yanıtla #6 : 31 Ağustos 2018, 06:26:49 »
Bi sunucuyu o hale kısaca hard rpye çevirmek için sıfırlama gerekir, sunucunun zorla 100ü bulduğu zamanlar elbette güzeldi o zamanlar il-legalin değeri vardı zevk alıyordu insan. Şimdi bakıyorsun catisiyorlar tanımadığı adama vuruyorlar sonra düşünce afk kalıp dm diye şikayet açıyorlar. (Eski birliklerde Ganton birliği vardı adamlar tüm birliklere düşmandı neredeyse bir tane dm diye şikayet gelmezdi herkes çatışırdı ve rollerinde güzeldi kadın vs. De satarlardi.
ganton'da alejandro campbell olarak rol yaptım. Çoğu çatışmayı kazansam da karşı tarafa da zevk vermeye çalışıyordum, zevkliydi o zamanlar. Mesela Batın kardeşimiz pasif olmazdı o dönemlerde, özletti kendini kerata

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 31 Ağustos 2018, 07:45:36 »
Bu dediğim ganton rolü sene başına doğruydu o zamanlar chaos vardı hatta chaos için PD drone sistemini kullanmıştı :D

Çevrimdışı mickey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Ocak 2019, 14:39
Toplam oynama: 78 gün, 7 saat
« Yanıtla #8 : 31 Ağustos 2018, 11:28:49 »
Bu dediğim ganton rolü sene başına doğruydu o zamanlar chaos vardı hatta chaos için PD drone sistemini kullanmıştı :D
az çok hatırlıyom o birliği de, g309 mu?

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 31 Ağustos 2018, 11:45:22 »
Bilmiyorum sadece ganton diyorduk :D esos chaos felan hepsi gantona vururdu 1 tane bile şikayet çıkmazdı ne güzel...