Maddeler halinde yazdım, çok önemli sunucunun ilerleyişi bile değişebilir bu sayede.
PD ve SD'de IC olarak toplanıp OOC olarak eğitim veriliyor, bence eğitiminin bir bölümü IC olmalı, SD şehir içerisinde birleşmeli, sınıflandırma olmalı, SD'de belirli bir süre geçirmiş kişiler ancak PD'ye girebilmeli, sadece kendisine güvenen PO1'ler PO2'ye geçebilmek için sınav olmalı, aynı şeyler Deputy Sheriff'ler içinde olmalı.
İki birlikte'de Akademi en az 5 gün olmalı.
Abi, Po2,Po3 Deputy sheriff, Deputy Sheriff(+1) şu birliğe giren adamları salın abi adamlar ihbarlara gitsin, rollere gitsin, onları alıpda zorla yok breifing'miş yok baskın rolü, eğitim falan, adam girmiş birliğe adı üzerine eğitimini tamamlamış, gel pursuit eğitimi, line-up eğitimi falan yapıcaz diyorsunuz, 20 dakika toplantı falan oluyor, sunucuda pd kalmıyor, sd kalmıyor, salmanız lazım artık birliğe giren adamı salın ki adam rollere girsin, etrafında ne var görsün, adam po3 oluyor siville role giricek, kalıyor orada acaba ne cevap versem, acaba ne olsa falan ben şip şak hemen hall olmasını istiyorum, PD-SD hızlı karar vermesini istiyorum, PD aynı olaya ceza keserken SD tamam, devam edin birdaha olmasın dememeli oda ceza kesmeli, katı olmalı, oyunculara insiyatif tanınmamalı, PD-SD kendini normal vatandaştan üstün görmeli, gururlu olmalı biraz, yani hiperaktif olmalı, ben böyle istiyorum abi, yani artık öyle bir duruma geldi ki, adam bir şey yapıcak düşünüyor, ben böyle olmamasını isterim şahsen.
Akademide sadece Çavuşlar anlatıcı olması lazım, eğitim vermesi lazım PO3'ün akademide ne işi var mesela, Çavuşların akademi anlatıcısı olması lazım, çavuşlar supervisör sonuçda, ben bu adama eğitim verdim PO3 denetliyicek, Po1-2 benim yaptığım gibi yapmazsa Po3 onu tamamlayacak falan.
Cezalar çok az yani artması lazım, ceza sürelerinin artması lazım, insanlar ihlal yaparken, birine agresif yaparken ya şukadar yatıcam acaba yapmasam mı şöyle olmasa mı falan olmalı.
High Senior Admin altı oyuncular PD-SD yönetmemeli abi, bir sorun çıkıyor, yetkileri yetmiyor mesela, bütün PD rolleri gecenin bir vakti duruyor, FBI birliğine Senior Admin altı katılmamalı.
Oyun görevlilerinine PD-SD birliklerine girme şartı ile 4. karakter ücretsiz verilmeli, bir sorun çıktığında /ogcağırpdsd yazdığımda mesela özel talep paneli açılıcak sadece og ve üstünün açıldığı mesela mor bir renkle bir pd-sd yetkili talebi attı gibi mesela, her pd-sd talebi +5 talep puanı mesela.
City Hall bütün barikatları silebilmeli, adminlere tanınan barikat silme yetkisi city hall'a verilmeli.
PD-SD tarafına işlenen her ihlal oyuncuya +40 Dakika jail süresi eklenmeli, kasıtlı kasıtsızın yanına mesela, PD-SD-MD-FD-CH rolleri gibi.