Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PD-SD Akademi Ar&GE

Başlatan Ecelimbe, 24 Temmuz 2022, 01:17:42
Okunma sayısı 1635 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ecelimbe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 13 Kasım 2024, 17:46
Toplam oynama: 195 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Erin Yamate Lv.30
Köken: Koreli
Son giriş: 09 Kasım 2022, 20:26
Toplam oynama: 2 gün, 15 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Ocak 2024, 14:18
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Son giriş: 05 Kasım 2022, 13:07
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Adam Quarty Lv.30
Son giriş: 00/00/0000
PD-SD Akademi Ar&GE
« : 24 Temmuz 2022, 01:17:42 »
Maddeler halinde yazdım, çok önemli sunucunun ilerleyişi bile değişebilir bu sayede.

PD ve SD'de IC olarak toplanıp OOC olarak eğitim veriliyor, bence eğitiminin bir bölümü IC olmalı, SD şehir içerisinde birleşmeli, sınıflandırma olmalı, SD'de belirli bir süre geçirmiş kişiler ancak PD'ye girebilmeli, sadece kendisine güvenen PO1'ler PO2'ye geçebilmek için sınav olmalı, aynı şeyler Deputy Sheriff'ler içinde olmalı.

İki birlikte'de Akademi en az 5 gün olmalı.

Abi, Po2,Po3 Deputy sheriff, Deputy Sheriff(+1) şu birliğe giren adamları salın abi adamlar ihbarlara gitsin, rollere gitsin, onları alıpda zorla yok breifing'miş yok baskın rolü, eğitim falan, adam girmiş birliğe adı üzerine eğitimini tamamlamış, gel pursuit eğitimi, line-up eğitimi falan yapıcaz diyorsunuz, 20 dakika toplantı falan oluyor, sunucuda pd kalmıyor, sd kalmıyor, salmanız lazım artık birliğe giren adamı salın ki adam rollere girsin, etrafında ne var görsün, adam po3 oluyor siville role giricek, kalıyor orada acaba ne cevap versem, acaba ne olsa falan ben şip şak hemen hall olmasını istiyorum, PD-SD hızlı karar vermesini istiyorum, PD aynı olaya ceza keserken SD tamam, devam edin birdaha olmasın dememeli oda ceza kesmeli, katı olmalı, oyunculara insiyatif tanınmamalı, PD-SD kendini normal vatandaştan üstün görmeli, gururlu olmalı biraz, yani hiperaktif olmalı, ben böyle istiyorum abi, yani artık öyle bir duruma geldi ki, adam bir şey yapıcak düşünüyor, ben böyle olmamasını isterim şahsen.

Akademide sadece Çavuşlar anlatıcı olması lazım, eğitim vermesi lazım PO3'ün akademide ne işi var mesela, Çavuşların akademi anlatıcısı olması lazım, çavuşlar supervisör sonuçda, ben bu adama eğitim verdim PO3 denetliyicek, Po1-2 benim yaptığım gibi yapmazsa Po3 onu tamamlayacak falan.

Cezalar çok az yani artması lazım, ceza sürelerinin artması lazım, insanlar ihlal yaparken, birine agresif yaparken ya şukadar yatıcam acaba yapmasam mı şöyle olmasa mı falan olmalı.

High Senior Admin altı oyuncular PD-SD yönetmemeli abi, bir sorun çıkıyor, yetkileri yetmiyor mesela, bütün PD rolleri gecenin bir vakti duruyor, FBI birliğine Senior Admin altı katılmamalı.

Oyun görevlilerinine PD-SD birliklerine girme şartı ile 4. karakter ücretsiz verilmeli, bir sorun çıktığında /ogcağırpdsd yazdığımda mesela özel talep paneli açılıcak sadece og ve üstünün açıldığı mesela mor bir renkle bir pd-sd yetkili talebi attı gibi mesela, her pd-sd talebi +5 talep puanı mesela.

City Hall bütün barikatları silebilmeli, adminlere tanınan barikat silme yetkisi city hall'a verilmeli.

PD-SD tarafına işlenen her ihlal oyuncuya +40 Dakika jail süresi eklenmeli, kasıtlı kasıtsızın yanına mesela, PD-SD-MD-FD-CH rolleri gibi.

Çevrimdışı BiraktimKNK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tom Watts Lv.26
Köken: İngiliz
Son giriş: 30 Eylül 2024, 22:00
Toplam oynama: 173 gün, 22 saat
Joshua Wolff Lv.26
Son giriş: 22 Temmuz 2024, 20:21
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Son giriş: 08 Ocak 2024, 05:58
Toplam oynama: 2 gün, 13 saat
Ynt: PD-SD Akademi Ar&GE
« Yanıtla #1 : 24 Temmuz 2022, 01:21:04 »
 :dislike: :dislike: :dislike: :dislike:

Çevrimdışı Rinnegan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Mart 2024, 20:00
Toplam oynama: 209 gün, 21 saat
Son giriş: 24 Mart 2024, 19:59
Toplam oynama: 12 gün, 14 saat
Köken: Rus
Son giriş: 27 Ağustos 2023, 04:42
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 11:39
Köken: İskandinav
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 15:00
« Yanıtla #2 : 24 Temmuz 2022, 01:23:16 »
Gereksiz, akademilerde hem IC hem OOC eğitim veriliyor. Örneğin OOC olarak PIT manevrası söylendi hemen ardından IC olarak bunu gösteriyorlar. Diğer PO1 konusu ise; PO1 veya Deputy Sheriff Traniee kıdeminde  bulunan kişiler yanlarında apoletliler ile çıktığında onların denetimi, gözetimi ve eğitim raporu dediğimiz şeyleri doldurup çavuş kıdeminde bulunan kişilerin onayı dahilinde PO1 veya Deputy Sheriff kıdemine terfi ediliyorlar. Ayrıca yeni geçilen raporlama sistemi bunlardan kat ve kat daha iyi.

Çevrimdışı Ecelimbe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Erin Yamate Lv.30
Adam Quarty Lv.30
« Yanıtla #3 : 24 Temmuz 2022, 01:28:10 »
Spoiler:
Gereksiz, akademilerde hem IC hem OOC eğitim veriliyor. Örneğin OOC olarak PIT manevrası söylendi hemen ardından IC olarak bunu gösteriyorlar. Diğer PO1 konusu ise; PO1 veya Deputy Sheriff Traniee kıdeminde  bulunan kişiler yanlarında apoletliler ile çıktığında onların denetimi, gözetimi ve eğitim raporu dediğimiz şeyleri doldurup çavuş kıdeminde bulunan kişilerin onayı dahilinde PO1 veya Deputy Sheriff kıdemine terfi ediliyorlar. Ayrıca yeni geçilen raporlama sistemi bunlardan kat ve kat daha iyi.
Hocam benim gördüğüm kadarıyla IC toplanılıp OOC eğitim veriliyor, yani, gidip adama IC olarak baskı yapsan, kendi yaptığınız şeyleri akademi öğrencilerine yaptırsanız 10-55, 10-66 falan, şunu yapıcanız bunu yapıcanız dedirtseniz IC'de daha akılda kalıcı olur.

Akademi gerçek hayatta ki gibi en az 5 gün olmalı.

Çevrimdışı Rinnegan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Mart 2024, 20:00
Toplam oynama: 209 gün, 21 saat
Son giriş: 24 Mart 2024, 19:59
Toplam oynama: 12 gün, 14 saat
Köken: Rus
Son giriş: 27 Ağustos 2023, 04:42
Toplam oynama: 0 gün, 15 saat
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 11:39
Köken: İskandinav
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 15:00
« Yanıtla #4 : 24 Temmuz 2022, 01:32:28 »
Spoiler:
Hocam benim gördüğüm kadarıyla IC toplanılıp OOC eğitim veriliyor, yani, gidip adama IC olarak baskı yapsan, kendi yaptığınız şeyleri akademi öğrencilerine yaptırsanız 10-55, 10-66 falan, şunu yapıcanız bunu yapıcanız dedirtseniz IC'de daha akılda kalıcı olur.

10-55 prosedürleri dediğiniz gibi yapılıyor, evlere baskın olayı ise SEB veya Metro adı verilen divizyonlara özel, PO2 veya Deputy SHeriff kıdemine erişenler bu divizyonlara basvurup eğitim görebilirler.

Çevrimdışı Ecelimbe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Erin Yamate Lv.30
Adam Quarty Lv.30
« Yanıtla #5 : 24 Temmuz 2022, 01:49:10 »
Spoiler:
Spoiler:

10-55 prosedürleri dediğiniz gibi yapılıyor, evlere baskın olayı ise SEB veya Metro adı verilen divizyonlara özel, PO2 veya Deputy SHeriff kıdemine erişenler bu divizyonlara basvurup eğitim görebilirler.
Abi, Po2,Po3 Deputy sheriff, Deputy Sheriff(+1) şu birliğe giren adamları salın abi adamlar ihbarlara gitsin, rollere gitsin, onları alıpda zorla yok breifing'miş yok baskın rolü, eğitim falan, adam girmiş birliğe adı üzerine eğitimini tamamlamış, gel pursuit eğitimi, line-up eğitimi falan yapıcaz diyorsunuz, 20 dakika toplantı falan oluyor, sunucuda pd kalmıyor, sd kalmıyor, salmanız lazım artık birliğe giren adamı salın ki adam rollere girsin, etrafında ne var görsün, adam po3 oluyor siville role giricek, kalıyor orada acaba ne cevap versem, acaba ne olsa falan ben şip şak hemen hall olmasını istiyorum, PD-SD hızlı karar vermesini istiyorum, PD aynı olaya ceza keserken SD tamam, devam edin birdaha olmasın dememeli oda ceza kesmeli, katı olmalı, oyunculara insiyatif tanınmamalı, PD-SD kendini normal vatandaştan üstün görmeli, gururlu olmalı biraz, yani hiperaktif olmalı, ben böyle istiyorum abi, yani artık öyle bir duruma geldi ki, adam bir şey yapıcak düşünüyor, ben böyle olmamasını isterim şahsen.

Akademide sadece Çavuşlar anlatıcı olması lazım, eğitim vermesi lazım PO3'ün akademide ne işi var mesela, çok garip.

Çevrimdışı SHARON

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Kasım 2024, 00:48
Toplam oynama: 159 gün, 18 saat
Son giriş: 22 Temmuz 2024, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Son giriş: 22 Temmuz 2024, 01:05
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #6 : 24 Temmuz 2022, 01:50:46 »
Tabii efendim

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 02 Kasım 2023, 15:56
Toplam oynama: 47 gün, 8 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 02 Kasım 2023, 17:09
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #7 : 24 Temmuz 2022, 01:59:47 »
Çaylak sayılan memurlar ne için devriyeye-sahaya çıkamasın ki? Adam kıçının üstüne oturup öğrenecek hali yok ya? Tehlikeyi görecek, saha da iken eğitim görecek, soru sorulacak ve dahası. Kolay bir şekilde rütbe atlanmaması adına bu daha sağlıklı. Kimin ne zaman aktif olduğu, aktiflik süresi de rütbe konusuna yardımcı oluyor diye düşünmekteyim.

Departman gidişatı oldukça iyi ilerlediğini düşünüyorum açıkçası, adamın IC toplanıp OOC bilgi sağlamasının sebebi ise sunucu da TELSIZ olarak TeamSpeak3 uygulamasının kullanlılmasıdır, bu uygulama eğitimlerde de oldukça yararlı oluyor. Eğitmenler neden yazmak ile uğraşsın ki? Onlarda biliyor bir çoğunun DM için geldiğini. Adam da kolaylık sağlayıp konuşuyor, zaten meraklısı olan memur şeflerinden yardım alabileceğini düşünüyorum, sorunlarını sebeplerini ve gerekeçelerini sunarlar ise olay oldukça basit bir yapıya bürünüyor.

Akademi hakkında pek bir bilgim yok, benim bildiğim kadarı ile böyle, bir kaç düşüncemi yazmak istemiştim. Umarım sıkılmadan okursunuz. Teşekkürler.

Çevrimdışı Ecelimbe

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Erin Yamate Lv.30
Adam Quarty Lv.30
« Yanıtla #8 : 24 Temmuz 2022, 02:02:36 »
Spoiler:
Çaylak sayılan memurlar ne için devriyeye-sahaya çıkamasın ki? Adam kıçının üstüne oturup öğrenecek hali yok ya? Tehlikeyi görecek, saha da iken eğitim görecek, soru sorulacak ve dahası. Kolay bir şekilde rütbe atlanmaması adına bu daha sağlıklı. Kimin ne zaman aktif olduğu, aktiflik süresi de rütbe konusuna yardımcı oluyor diye düşünmekteyim.

Departman gidişatı oldukça iyi ilerlediğini düşünüyorum açıkçası, adamın IC toplanıp OOC bilgi sağlamasının sebebi ise sunucu da TELSIZ olarak TeamSpeak3 uygulamasının kullanlılmasıdır, bu uygulama eğitimlerde de oldukça yararlı oluyor. Eğitmenler neden yazmak ile uğraşsın ki? Onlarda biliyor bir çoğunun DM için geldiğini. Adam da kolaylık sağlayıp konuşuyor, zaten meraklısı olan memur şeflerinden yardım alabileceğini düşünüyorum, sorunlarını sebeplerini ve gerekeçelerini sunarlar ise olay oldukça basit bir yapıya bürünüyor.

Akademi hakkında pek bir bilgim yok, benim bildiğim kadarı ile böyle, bir kaç düşüncemi yazmak istemiştim. Umarım sıkılmadan okursunuz. Teşekkürler.
Geçen biri gelmişti po1 adam mesela kendi kendine ateş etme izni veriyordu, eve mesela operatörden izin almadan baskın atamıyorduk, adam kendi kendine baskın izni veriyordu, hadi arkadaşlar baskın atalım diyordu mesela, ama izin almalıyız diyorduk, birşey olursa ben yaptım, beni söylersiniz falan, düşünsene evinde AK47 var durup dururken bir anda kayboluyor, ss'in yok birşeyin yok gidiyor abi. @kalpavcısı

En az 5 gün abi, 5 gün akademi veya PO1 dept trainee sahaya çıkmayacak, yoksa çok garip şeyler oluyor abi.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 02 Kasım 2023, 15:56
Toplam oynama: 47 gün, 8 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 02 Kasım 2023, 17:09
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #9 : 24 Temmuz 2022, 02:06:11 »
Spoiler:

Geçen biri gelmişti po1 adam mesela kendi kendine ateş etme izni veriyordu, eve mesela operatörden izin almadan baskın atamıyorduk, adam kendi kendine baskın izni veriyordu, hadi arkadaşlar baskın atalım diyordu mesela, ama izin almalıyız diyorduk, birşey olursa ben yaptım, beni söylersiniz falan, düşünsene evinde AK47 var durup dururken bir anda kayboluyor, ss'in yok birşeyin yok gidiyor abi. @kalpavcısı
Bu konu da haklı sayılırsınız, şu şekilde bir çözüm getirilebilir. Bir memur eve baskın attı diyelim rütbesi falan yok trollüyor. Chatlog'a şu şu memur şu numaralı evden "AK-47" silahına el koydu mesela. Bunlarında genel bir logu için bir discord kurulur ise, oldukça stabil ilerleyen bir sistem ortaya sürülebilir. Oldukça can sıkıcı bir durum çünkü.

Doğukan akıllı birisi, El koyma komutu için belirli bir rütbe sınırı getirebileceğini düşünüyorum. Örneğin Kıdemlı Memur(PO3), bu rütbenin altındaki kişiler o el koyma komutunu kullanamasın. Örnek bu sadece, oldukça fikirlere açık bir şey. Geliştirilebilir.