Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[IN PROB][10/28/2022] Lescha_Drake - Hile k

Başlatan raizy, 21 Temmuz 2022, 16:41:45
Okunma sayısı 2611 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: [MAL VARLIĞI] Lescha_Drake - Hile k
« Yanıtla #20 : 21 Temmuz 2022, 16:41:46 »
Özür metnini düzgün bir Türkçe ile düzenleyin.

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #21 : 21 Temmuz 2022, 16:41:46 »
Ticket kapatıldı yanıt yazacağınız zaman aktifleştirin.

Çevrimdışı raizy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Raizy Wade Lv.15
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 05:18
Toplam oynama: 29 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #22 : 21 Temmuz 2022, 16:41:46 »
Merhaba efendim Real arkadaşım bu oyunu bana tavsiye etmişti onun üzerine başladım oyuna ama daha sonra kendi hesabını sildiğini ve öylesine giriceğini söyliyerek hesabımı istedi bı on dakka takılırım çıkarım demişti bende verdim gezip dolaşır diye ama hile kullanmaya çalışmış galiba ben girmeye çalıştığımda hesabım ban yemişti kendisine sorduğumda beni başka şeylere inandırmaya çalıştığını anladım ve foruma sizden yardım istemeye geldim isterseniz prebationa bile girerim hesabım client banı kalksın lütfen ve birdaha kesinlikle babam olsa dahi hesabımı göstermicem o kadar güvenimi kırdı eğer inanmazsanız haklısınız efendim ama çabalarım boşuna gitmesini istemiyorum oyuna girdiğim ip den bakabilirsiniz isterseniz ilgilenen yetkili ye teşekkür ederim sonuçta zorunlu değilsiniz böyle olaylarla ilgilenmeye özür dilerim vaktinizi aldım, tekrardan teşekkürler.Selam Ben Lescha_Drake Bu sefer 500 e tamamlamayı düşünüyorum cidden çok sıkıldım bu konudan ticket cevabı gelcek diye sabahtan akşama kadar uyumuyorum hergün bakıyorum olumlu bi cevap geldimi diye arkadaşlarım beni bekliyo girmemle birlikte oyuna 20 25 kişi getircem toplu ekip felan kurcaz vs ben özür diliyorum ban yedigim dogruydu çünkü hesap başkasının elinden ban yedi en iyisi oldu bence ama hesap benim bi taraftan üzülüyorum bi taraftan seviniyorum hergün ticket bekliyorum sizden 500 kelime zor geldi ama bugun tamamlıcam.ticket başvurusu yaptım yaklaşık 2 aydır oyuna giremiyorum 2 level bi hesabım
var oda dandirik bişey eski hesabımı özledim yakın bi sürede açılmasını talep ediyorum bu hafta açılırsa çok iyi olcak elime bi miktar para geçecek
onuda oyuna yatırcam hesapta 1 araba 500k ya yakın para var gitmez dime hesap açılınca rina roleplay yetkilisi herkes çok iyi bi destek atınca direk geliyolar ama bu ban süreci yaklaşık 1 2 ay sıkıldım oyuna girmedigim için oynucak oyunda yok kiticket kapanacak dediniz ya o zaman kalbimde bi agrı hissetim lütfen sesimi duyun daha yeni 10 level olmuştum baya planım vs. vardı hepsi su oldu bu metin 500 olmasa bi ücretle hesap açılırmı size gelcek kişileri söylim efsane bi ekip kurcaz bitanesi gta5 te bile rp yapan biri rina rp dede arkadaşları varmış diger 5 kişi rol yapmayı seven kişiler digerleride sampta felan rol yapan kişiler ben hepsini rina rp ye çekcem ve artik banimin acilmasini istiyorum soz veriyorum size bidaha boyle seyler olmucak mülkler vs gidecekmi hesabı aldıgımda orasıda var peki ben şuan bu özür metnini yazıyorum siz bunu okuyormusunuz. hesabımı açın artk bidaha hesabımı kimseye vermicem lütfeğn tüm arkadaşlarım oyuna çagrıyo rezil olmim diye 1 levelik hesaplarla girmiyorum Şu an dünyadaki en kötü insan gibi hissediyorum aklıma bişey de gelmiyor sadece özür dilemek istemiştim ama yapamadım saçma gururuma yenildim Bilirsin affetmek gibi bir başka büyüklük yoktur. Ben de bir hata yaptım ve affına sığınıyorum.. Affet lütfen beni! gerçekten pişmanımnbani acin lütfen bidaha hile felan acmam söz veriyorum bu özür metni telefonda oldugum icin baya uzun sürdü 😔😔😔 lütfen artik acin şu  bani digerinde bi sikinti oldu bilmiyorum pc sikintiya girdi oyle biseyler oldu onu neden saymadiniz bilmiyorum ama ozur diliyorum tekrarDüşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum. Seni kıracağıma kafam kırılaydı keşke.
Bazen benim gibi güzel insanlar da hata yapabilir. Affet ne olur dostunu.
Bu çok ciddi bir mesajdır, içeriği kalbimin en derin köşesinden geliyor? Özür dilerim.
Güzel yüzünü soldurmaya neden olduysam lütfen beni affet.

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #23 : 21 Temmuz 2022, 16:41:46 »
Metni en baştan yazın, bir kısmı ticketin ana konusundan son kısmı da internetten alıntı.

Çevrimdışı raizy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Raizy Wade Lv.15
« Yanıtla #24 : 21 Temmuz 2022, 16:41:46 »
Öncelikle hepinize merhabalar Rina Roleplay ekibi, ben iki üç ay önce hile kullanımın'dan ban yemişim tabii ki, isteyerek yapmadım arkadaşım oynayacağım diye isteyip hesabım'da 3.parti yazılım kullandı. Gerçekten hem arkadaşıma hesabımı verdiğim için hem de o şahıs'ın hile kullanıp oyun kurallarına aykırı yaptığı için çok pişmanım ve özür diliyorum. Gerçekten Rina Roleplay severek oynadığım bir oyun açıkcası. Böyle bir hataya vesile olduğum için çok ve çok üzgünüm, eğer bu mümkünse banımın açılmasını (unban) talep ediyorum. Ve asla ve asla hiç bir insana hesabımı verip oyun kurallarını bozmasına izin vermeyeceğim. Eskisi gibi bir birlik kurup oyuna devam edeceğim. Sizden tek dileğim budur. Yardımcı olursanız çok sevinirim, zaten karantina dönemi geçiriyorum bu arada Rina Roleplay oynamak çok zevkli olacağını sanıyorum. Çünkü diğer oyunlar gibi vakit geçireceğim güzel bir bilgisayarım yok şuan da. Bu hatayı tekrar yapmayacağım'a söz veriyorum. Umarım yasaklamamı açarsınız ve tekrardan oyuna erişim sağlayabilirim. Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. Oyun'a tekrardan erişim kurmak istiyorum dediğim gibi çok ve çok pişmanım, size ve oyuna kasten zarar verdiğim için, insanlara istemeyerek zarar verdiğim için çok özür diliyorum.

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 21 Temmuz 2022, 16:41:46 »
Metin 500 kelime değil 500'e çıkarın.

Çevrimdışı raizy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Raizy Wade Lv.15
« Yanıtla #26 : 21 Temmuz 2022, 16:41:46 »
Eski yazdığım metni  kopyalayıp atsam sıkıntı olurmu.
Eylül den beri bu ticket peşinde koşuyorum acin artik hesabi lütfen

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #27 : 21 Temmuz 2022, 16:41:46 »
Kopyalayıp atamazsınız bu yüzden size yeni metin yazın dedim zaten.

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 21 Temmuz 2022, 16:41:46 »
Ticket kapatıldı yanıt yazacağınız zaman aktifleştirin.

Çevrimdışı raizy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Raizy Wade Lv.15