Öncelikle hepinize merhabalar Rina Roleplay ekibi, ben iki üç ay önce hile kullanımın'dan ban yemişim tabii ki, isteyerek yapmadım arkadaşım oynayacağım diye isteyip hesabım'da 3.parti yazılım kullandı. Gerçekten hem arkadaşıma hesabımı verdiğim için hem de o şahıs'ın hile kullanıp oyun kurallarına aykırı yaptığı için çok pişmanım ve özür diliyorum. Gerçekten Rina Roleplay severek oynadığım bir oyun açıkcası. Böyle bir hataya vesile olduğum için çok ve çok üzgünüm, eğer bu mümkünse banımın açılmasını (unban) talep ediyorum. Ve asla ve asla hiç bir insana hesabımı verip oyun kurallarını bozmasına izin vermeyeceğim. Eskisi gibi bir birlik kurup oyuna devam edeceğim. Sizden tek dileğim budur. Yardımcı olursanız çok sevinirim, zaten karantina dönemi geçiriyorum bu arada Rina Roleplay oynamak çok zevkli olacağını sanıyorum. Çünkü diğer oyunlar gibi vakit geçireceğim güzel bir bilgisayarım yok şuan da. Bu hatayı tekrar yapmayacağım'a söz veriyorum. Umarım yasaklamamı açarsınız ve tekrardan oyuna erişim sağlayabilirim. Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. Oyun'a tekrardan erişim kurmak istiyorum dediğim gibi çok ve çok pişmanım, size ve oyuna kasten zarar verdiğim için, insanlara istemeyerek zarar verdiğim için çok özür diliyorum.