Öncelikle selamlar,hile kullandığım ve hatamın farkında olduÄŸum için size bu yazıyı yazmak durumunayım.Hile kullandığım için gerek tüm yetkili arkadaÅŸlara,adminlere,Hera'ya ve en çokta Rina Roleplay topluluÄŸuna özür borçluyum,kısacası herkesten özür dilerim.Hatamın kesinlikle farkındayım ve hile kullandığım için gerçekten çok piÅŸmanım.Hile kullanmanın gerçekten boÅŸ bir hareket olduÄŸunun farkına vadrım.Nasıl olsa bu bir ''Roleplay'' oyunu,fakat ben ''Roleplay'' terimine saygı duymayıp,sadece daha güçlü olmak için hileye baÅŸvurdum.Tekrardan özür diliyorum,diÄŸer oyuncuların oyun keyfini kaçırıp sadece gücü önemsediÄŸim için.Umarım bana bir ÅŸans verirsiniz.İyi günler diliyorum Rina Roleplay TopluluÄŸu.Elimden daha da fazlası gelmiyor.Kelimeler yetersiz kalıyor,hepinizden ne kadar özür dilesem de az ÅŸu nokatadan sonra.Yaptığım hatanın kesinlikle farkındayım,bu bir daha tekrarlanmayacak.Böyle bir rol yapma oyununda bile hileye baÅŸvurduÄŸum için gerçekten çok ama çok piÅŸmanım keÅŸke sadece kelimeleri deÄŸil de duygularımızı da paylaÅŸabilsek,ancak elimizden ne gelir ki.Umarım bu özrümü kabul edersiniz.Tekrardan sırasıyla yetkililerden,yani helperler,adminler,senior ve high senior adminlerden,Hera'dan,Rina Roleplay oyuncularından ve en çokta hileyle oyunda zarar verdiÄŸim kiÅŸilerden özür diliyorum,onlar hileye karşı oynamak için herhangi bir suç iÅŸlemedi veya hata yapmadı,bu sadece benim hatamdı.Özür dilemenin yetmediÄŸini biliyorum ancak cidden elimden baÅŸka birÅŸey gelmiyor nasıl olsa zamanı geriye alamam veya hatalarımın telafisini yapamam,Oyununuzun itibarını hiçe sayıp hile açtığım için özür dilerim tekrar tekrar.Bu sadece benim sorunumdu dediÄŸim gibi güçlü olmak istemiÅŸtim,oyun içi düşmanlarımı yenmek,kendimi iyi hissetmek için yaptım bunu.Ancak bunu yaparken karşımdaki oyuncuların düşüncesini düşünmedim,bu konuda çok piÅŸmanım,bencillik ettim.GeçmiÅŸte yaptım bir hata artık hatamı telafi edemem fakat eÄŸer bir ÅŸans verirseniz bir daha böyle bir yola sapmayacağıma dair söz veriyorum.Sizden sadece bir ÅŸans istiyorum.Gerçekten aynı hataya bir daha düşmeyeceÄŸim,örnek bir oyuncu olacağım.Hatta barajı aÅŸabilirsem ve eÄŸer izin verirseniz helper bile olmak istiyorum.Umarım bu isteÄŸimi kırmazsınız ve bana bir ÅŸans verirsiniz.Hepinizden ne kadar özür dilesem az ama yine de tekrardan özür diliyorum.Ayrıca yapabileceÄŸim baÅŸka bir ÅŸey varsa elimden gelirse seve seve yaparım.Rina Roleplay'den aldığım zevki baÅŸka bir Roleplay oyunundan alamadım.Sunucunun sevilmesinden kaynaklı çok geniÅŸ alanlı roleplay yolları açılıyor bizlere,belki bundandır belki de sunucudaki sistemlerden kaynaklıdır bilinmez.Bu oyunda güzel anılarım oldu,son bulsun istemem.Bu hesap benim için çok deÄŸerliydi içinde maske kullanım hakkı vs. vardı.Hala da deÄŸerli.Size yaptığım bu eÅŸeklikten dolayı özür diliyorum.Sizden sadece 1 ÅŸans istiyorum.Yaptığım hareketin piÅŸmanlığına gerçekten vardım.Hakkımda herhangi bir destek talebi veya hile hakkında bir ÅŸikayet gelirse,sesimi dahi çıkarmayacağım,bu yazıları yazdıktan sonra tekrar hile kullanmaya yüzüm kalmadı zaten.Sizden tekrar tekrar özür dilerim oyuncuların oyun zevkini kaçırdığım ve hile oranını arttırdığım için.Sizlere içten duygularımı döktüm,bin kere de üst üste özür dilerim desem artık ÅŸu noktadan sonra farketmez,demiÅŸimdir belki de.Rina Roleplayda 2 milyon'a sahip olduÄŸum zamanlarda sanki gerçekte 2 milyon dolara sahipmiÅŸim gibi geliyordu,Rina Roleplay gerçekten beni mutlu ediyordu.Ancak rakiplerime,düşmanlarıma ne kadar hırslandıysam o kadar güçlenmeye,yenilmez olmaya çalıştım fakat sonucu bu oldu.Hile açmamalıydım bunun farkındayım ve piÅŸmanlığını taşıyorum.Hile ile silah kullanmak beni bizzat eÄŸlendirmiyordu,silah kullanırken eÄŸlenmiyordum.Ancak rakiplerimi yendiÄŸimi görmek beni mutlu ediyordu.Bu yüzden açmıştım hileyi.Ancak böyle bir hataya tekrar düşmeyeceÄŸime dair söz veriyorum.Bir daha hileye baÅŸvurmayacağıma dair.Hakkımda bir tek ÅŸikayet bile gelmeyecek eÄŸer bana bir ÅŸans verirseniz buna emin olabilirsiniz gerçekten.DediÄŸim gibi hile kullanırken,rol yaparkenki kadar eÄŸlenmiyordum,sadece kullanıyordum ne için kullandığımı bilmeden.Åu anki aklım olsa kesinlikle kullanmazdım.Üstünden 2 3 ay geçti fakat bana yıllar geçmiÅŸ gibi geliyor.İşin hatasına vardım.Olgun biri gibi deÄŸil de,şımarık bir çocuk gibi davrandım,hile kullandım.DediÄŸim gibi bu tekrarlanmayacak bir hataydı,her insan hata yapar.Fakat ben bu hatayı ikinci kez yaptım.Einstein'in bir sözü vardır,'Bir hatayı ikinci kez tekrarlamayan insan,mükemmel insandir.'.Fakat ben aynı hatayı ikinci kez kullandım,kendimi hırsa kaptırdım,mükemmel deÄŸilim biliyorum.Sizden sadece bir ÅŸans daha istiyorum,iÅŸin olgunluÄŸuna vardım yemin ederim.Hepinizden son kez gerçekten özür dilerim.Sizi zahmete soktuÄŸum için de ayrı özür dilerim.Lütfen bana son bir ÅŸansı hor görmeyin.Bir rol yapma oyununda hile kullanmak gerçekten düşününce insana gülünç geliyor,halime aÄŸlasam mı gülsem mi bilmiyorum.Sanırım oyundan kalıcı olarak yasaklanmayı hak ettim ama bana bir ÅŸans verirseniz piÅŸman olmayacağınıza dair söz veriyorum.Elimden baÅŸka bir ÅŸey gelirse bana bildirin,elimden geldiÄŸince yapmaya çalışacağım.Böyle bir yola üçüncü kez baÅŸvurmayacağım,söz veriyorum.Sözümün eriyimdir sadece bir ÅŸans istiyorum.Bu oyun sadece DM atmak,düşmanlarla çatışmak üzerine kurulu deÄŸil,bunun geç olsa da farkına vardım.Son ÅŸansı verirseniz bol bol rol yapacağım,çatışmak için deÄŸil de,para kazanmak,rol yapmak ve arkadaÅŸlarımla vakit geçirmek için oynamak istiyorum.DediÄŸim gibi bu hesap benim için çok deÄŸerli,benim ilk hesabım ve bu hesap için belirli miktarda ödemeler yaptım,örnek bir oyuncu olarak Rina Roleplay'a geri dönmek istiyorum.Gerçetken bu kadar yazıyı yazdıktan sonra hileye baÅŸvuracak kadar düşük bir insan deÄŸilim.Aynı hataya iki kez düştüm fakat üçüncü kez düşmeyeceÄŸim.Herkese iyi günler,iyi çalışmalar dilerim.BaÅŸarılarınızın devamını dilerim.Sunucunun sistemleri oldukça iyi,özellikle de diÄŸer sunuculara kıyasla,daha iyisini bekleyemem çünkü sanırım en iyisi bu.Fakat sizin bu en iyiyi de geliÅŸtireceÄŸinize eminim.Görüşmek üzere.