Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[IN PROB][10/28/2022] Lescha_Drake - Hile k

Başlatan raizy, 21 Temmuz 2022, 16:41:45
Okunma sayısı 2650 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı raizy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Raizy Wade Lv.15
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 05:18
Toplam oynama: 29 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: [MAL VARLIĞI] Lescha_Drake - Hile k
« Yanıtla #10 : 21 Temmuz 2022, 16:41:46 »
Ayın 20 sine kadar bekleyin demiştiniz bi gelişme varmı?

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 21 Temmuz 2022, 16:41:46 »
Merhaba,

Un-ban talebiniz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir ve probation işlemine dahil olabilmeniz için aşağıdaki görevler sizin için uygun görülmüştür:

[!] 500 kelimelik özür metni yazınız.
[!] ARGE bölümünden en beğendiğiniz 5 adet konu seçip bağlantılarını buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi açıklayıcı bir şekilde yazın.

Yukarıda belirtilen görevleri özveri ile tamamladığınız takdirde uygun görülürseniz probation grubuna dahil edileceksiniz. Görevlerin değerlendirilme süresi belirsizdir. Un-ban işlemlerinin yukarıdaki görevler dışında bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla ek bir ticket oluşturmaya çalışmayın veya teamspeak3'de yetkili beklemeye yeltenmeyin. Aksi takdirde un-ban talebiniz uzatılacaktır.

Saygılar,
RINA:RP - UN-BAN DEPARTMANI

Çevrimdışı raizy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Raizy Wade Lv.15
« Yanıtla #12 : 21 Temmuz 2022, 16:41:46 »
500 Kelimelik cok fazla degilmi yazarimda cok falza bence + Arge ne tarafta ilk defa ban yedim siye bişey bilmiyorum saygılarla

Çevrimdışı raizy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Raizy Wade Lv.15
« Yanıtla #13 : 21 Temmuz 2022, 16:41:46 »
Özür dilerim benim hatam hesabı arkadaşıma verdigim için hile açacagını biliyodum ama 2 aydır oyuna giremiyorum 2 levelik hesabım var onlada bişey yapamıyorum cidden çok özür diliyoru hesamı açın lütfen hesabımın açılmasını dört gözle bekliyorum lütfen açın bidaha böyle bişey olmaz + arge ne oldugnu bilmiyorum 500 kelimelik bişey bilmiyorum

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 21 Temmuz 2022, 16:41:46 »
500 kelime gayet ideal normalde 700 belki 800 hatta daha fazlasını alıyordunuz 500'e düşürüldü.
500 kelime yazmak istemiyorsanız size kalmış bu durumda ticket kapatılacak.
ARGE bölümü: https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?board=4.0

Çevrimdışı raizy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Raizy Wade Lv.15
« Yanıtla #15 : 21 Temmuz 2022, 16:41:46 »
Selam ban yiyen hesabım için ticket başvurusu yaptım yaklaşık 2 aydır oyuna giremiyorum 2 level bi hesabım var oda dandirik bişey eski hesabımı özledim ban yedin diyince gözümden yaş geldi emek verdigim bi hesaptı 3 gün boyunca oyunda afk kaldıgım zamanlar oluyordu ciddi anlamda çok özledim oyunu sizden çok özür diliyorum hesabımı ilk aldıgım dakika oyuna 100 tl civarında para yatırmayı düşünüyorum çünkü böyle güzel bi rp serveri ilk defa görüyorum lütfen hesabımı açın bidahakine daha dikkatli olurum affederseniz geçmişi degiştirmicek ama gelecegin önünü açıcak tam para bulmuştum şirket vs. açacaktım arkadaşım hesabı istedi ve banlatırdı lütfen hesabımı açın aklıma 500 kelimelik bişey gelmiyor ama yazmaya çalışcam ticket kapanacak dediniz ya o zaman kalbimde bi agrı hissetim yaklaşık 1 aydır bu ticketin peşindeyim hay hesabım bugun açılır bu gun açılır diye diye ömrümden ömür gitti gerçekten özür dilerim lütfen hesabımı açın hesabımdaki mülkler vs gidecekmi hesabı aldıgımda orasıda var peki ben şuan bu özür metnini yazıyorum siz bunu okuyormusunuz. hesabımı açın artk bidaha hesabımı kimseye vermicem lütfeğn tüm arkadaşlarım oyuna çagrıyo rezil olmim diye 1 levelik hesaplarla girmiyorum Şu an dünyadaki en kötü insan gibi hissediyorum aklıma bişey de gelmiyorki lütfen açın bakın gene dedim bu metin içinde 4 5 kere demişimdir şimdi bu kadar atıp gerisini sonra tamamlasam olurmu aklıma hiç bişey gelmiyor lütfen biraz zaman verin sonra burdan devam edicem sizleri seviyorum
Rina rp yetkilileri
Rina Rp oyunu

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 21 Temmuz 2022, 16:41:46 »
Metin 500 kelime olmamış 500'e çıkarın.

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 21 Temmuz 2022, 16:41:46 »
Ticket kapatıldı. Yanıt yazacağınız zaman aktifleştirin.

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 21 Temmuz 2022, 16:41:46 »
Ticket kapatıldı. Yanıt yazacağınız zaman aktifleştirin.

Çevrimdışı raizy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Raizy Wade Lv.15
« Yanıtla #19 : 21 Temmuz 2022, 16:41:46 »
Öncelikle selamlar,hile kullandığım ve hatamın farkında olduğum için size bu yazıyı yazmak durumunayım.Hile kullandığım için gerek tüm yetkili arkadaşlara,adminlere,Hera'ya ve en çokta Rina Roleplay topluluğuna özür borçluyum,kısacası herkesten özür dilerim.Hatamın kesinlikle farkındayım ve hile kullandığım için gerçekten çok pişmanım.Hile kullanmanın gerçekten boş bir hareket olduğunun farkına vadrım.Nasıl olsa bu bir ''Roleplay'' oyunu,fakat ben ''Roleplay'' terimine saygı duymayıp,sadece daha güçlü olmak için hileye başvurdum.Tekrardan özür diliyorum,diğer oyuncuların oyun keyfini kaçırıp sadece gücü önemsediğim için.Umarım bana bir şans verirsiniz.İyi günler diliyorum Rina Roleplay Topluluğu.Elimden daha da fazlası gelmiyor.Kelimeler yetersiz kalıyor,hepinizden ne kadar özür dilesem de az şu nokatadan sonra.Yaptığım hatanın kesinlikle farkındayım,bu bir daha tekrarlanmayacak.Böyle bir rol yapma oyununda bile hileye başvurduğum için gerçekten çok ama çok pişmanım keşke sadece kelimeleri değil de duygularımızı da paylaşabilsek,ancak elimizden ne gelir ki.Umarım bu özrümü kabul edersiniz.Tekrardan sırasıyla yetkililerden,yani helperler,adminler,senior ve high senior adminlerden,Hera'dan,Rina Roleplay oyuncularından ve en çokta hileyle oyunda zarar verdiğim kişilerden özür diliyorum,onlar hileye karşı oynamak için herhangi bir suç işlemedi veya hata yapmadı,bu sadece benim hatamdı.Özür dilemenin yetmediğini biliyorum ancak cidden elimden başka birşey gelmiyor nasıl olsa zamanı geriye alamam veya hatalarımın telafisini yapamam,Oyununuzun itibarını hiçe sayıp hile açtığım için özür dilerim tekrar tekrar.Bu sadece benim sorunumdu dediğim gibi güçlü olmak istemiştim,oyun içi düşmanlarımı yenmek,kendimi iyi hissetmek için yaptım bunu.Ancak bunu yaparken karşımdaki oyuncuların düşüncesini düşünmedim,bu konuda çok pişmanım,bencillik ettim.Geçmişte yaptım bir hata artık hatamı telafi edemem fakat eğer bir şans verirseniz bir daha böyle bir yola sapmayacağıma dair söz veriyorum.Sizden sadece bir şans istiyorum.Gerçekten aynı hataya bir daha düşmeyeceğim,örnek bir oyuncu olacağım.Hatta barajı aşabilirsem ve eğer izin verirseniz helper bile olmak istiyorum.Umarım bu isteğimi kırmazsınız ve bana bir şans verirsiniz.Hepinizden ne kadar özür dilesem az ama yine de tekrardan özür diliyorum.Ayrıca yapabileceğim başka bir şey varsa elimden gelirse seve seve yaparım.Rina Roleplay'den aldığım zevki başka bir Roleplay oyunundan alamadım.Sunucunun sevilmesinden kaynaklı çok geniş alanlı roleplay yolları açılıyor bizlere,belki bundandır belki de sunucudaki sistemlerden kaynaklıdır bilinmez.Bu oyunda güzel anılarım oldu,son bulsun istemem.Bu hesap benim için çok değerliydi içinde maske kullanım hakkı vs. vardı.Hala da değerli.Size yaptığım bu eşeklikten dolayı özür diliyorum.Sizden sadece 1 şans istiyorum.Yaptığım hareketin pişmanlığına gerçekten vardım.Hakkımda herhangi bir destek talebi veya hile hakkında bir şikayet gelirse,sesimi dahi çıkarmayacağım,bu yazıları yazdıktan sonra tekrar hile kullanmaya yüzüm kalmadı zaten.Sizden tekrar tekrar özür dilerim oyuncuların oyun zevkini kaçırdığım ve hile oranını arttırdığım için.Sizlere içten duygularımı döktüm,bin kere de üst üste özür dilerim desem artık şu noktadan sonra farketmez,demişimdir belki de.Rina Roleplayda 2 milyon'a sahip olduğum zamanlarda sanki gerçekte 2 milyon dolara sahipmişim gibi geliyordu,Rina Roleplay gerçekten beni mutlu ediyordu.Ancak rakiplerime,düşmanlarıma ne kadar hırslandıysam o kadar güçlenmeye,yenilmez olmaya çalıştım fakat sonucu bu oldu.Hile açmamalıydım bunun farkındayım ve pişmanlığını taşıyorum.Hile ile silah kullanmak beni bizzat eğlendirmiyordu,silah kullanırken eğlenmiyordum.Ancak rakiplerimi yendiğimi görmek beni mutlu ediyordu.Bu yüzden açmıştım hileyi.Ancak böyle bir hataya tekrar düşmeyeceğime dair söz veriyorum.Bir daha hileye başvurmayacağıma dair.Hakkımda bir tek şikayet bile gelmeyecek eğer bana bir şans verirseniz buna emin olabilirsiniz gerçekten.Dediğim gibi hile kullanırken,rol yaparkenki kadar eğlenmiyordum,sadece kullanıyordum ne için kullandığımı bilmeden.Şu anki aklım olsa kesinlikle kullanmazdım.Üstünden 2 3 ay geçti fakat bana yıllar geçmiş gibi geliyor.İşin hatasına vardım.Olgun biri gibi değil de,şımarık bir çocuk gibi davrandım,hile kullandım.Dediğim gibi bu tekrarlanmayacak bir hataydı,her insan hata yapar.Fakat ben bu hatayı ikinci kez yaptım.Einstein'in bir sözü vardır,'Bir hatayı ikinci kez tekrarlamayan insan,mükemmel insandir.'.Fakat ben aynı hatayı ikinci kez kullandım,kendimi hırsa kaptırdım,mükemmel değilim biliyorum.Sizden sadece bir şans daha istiyorum,işin olgunluğuna vardım yemin ederim.Hepinizden son kez gerçekten özür dilerim.Sizi zahmete soktuğum için de ayrı özür dilerim.Lütfen bana son bir şansı hor görmeyin.Bir rol yapma oyununda hile kullanmak gerçekten düşününce insana gülünç geliyor,halime ağlasam mı gülsem mi bilmiyorum.Sanırım oyundan kalıcı olarak yasaklanmayı hak ettim ama bana bir şans verirseniz pişman olmayacağınıza dair söz veriyorum.Elimden başka bir şey gelirse bana bildirin,elimden geldiğince yapmaya çalışacağım.Böyle bir yola üçüncü kez başvurmayacağım,söz veriyorum.Sözümün eriyimdir sadece bir şans istiyorum.Bu oyun sadece DM atmak,düşmanlarla çatışmak üzerine kurulu değil,bunun geç olsa da farkına vardım.Son şansı verirseniz bol bol rol yapacağım,çatışmak için değil de,para kazanmak,rol yapmak ve arkadaşlarımla vakit geçirmek için oynamak istiyorum.Dediğim gibi bu hesap benim için çok değerli,benim ilk hesabım ve bu hesap için belirli miktarda ödemeler yaptım,örnek bir oyuncu olarak Rina Roleplay'a geri dönmek istiyorum.Gerçetken bu kadar yazıyı yazdıktan sonra hileye başvuracak kadar düşük bir insan değilim.Aynı hataya iki kez düştüm fakat üçüncü kez düşmeyeceğim.Herkese iyi günler,iyi çalışmalar dilerim.Başarılarınızın devamını dilerim.Sunucunun sistemleri oldukça iyi,özellikle de diğer sunuculara kıyasla,daha iyisini bekleyemem çünkü sanırım en iyisi bu.Fakat sizin bu en iyiyi de geliştireceğinize eminim.Görüşmek üzere.