Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Los Santos Police Departmanı hakkında

Başlatan Zweisamkeit, 21 Temmuz 2022, 15:20:25
Okunma sayısı 2503 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pag

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 13:47
Toplam oynama: 119 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İngiliz
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 23:16
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Ynt: Los Santos Police Departmanı hakkında
« Yanıtla #30 : 21 Temmuz 2022, 21:07:46 »
LSPD şöyle, LSPD böyle diyen arkadaşlara sesleniyorum. Eğer gerçekten rahatsız olduğunuz durumlar varsa, kanıtlarıyla beraber TS3 adresine gelin, bizzat ben ilgileneceğim. ARGE özelliği bile taşımayan bir konunun üzerinden bu şekilde bir birliğe sallamanız doğru değil. Eğer söylediklerinizin arkasındaysanız ve bunları kanıtlandırabiliyorsanız TS3 adresinde bekliyor olacağım.
Emin olun bana elle tutulur kanıtlar sunarsanız o şikayetçi olduğunuz kişilere, birlik içerisindeki en ağır cezayı da gözünüzün önünde vermekten çekinmem. Bu sırf benim için de geçerli değil, herhangi bir PD yetkilisini bu durum hakkında rahatsız edebilirsiniz.

Çevrimdışı BiraktimKNK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tom Watts Lv.26
Son giriş: 30 Eylül 2024, 22:00
Toplam oynama: 173 gün, 22 saat
Joshua Wolff Lv.26
Köken: Alman
Son giriş: 22 Temmuz 2024, 20:21
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Son giriş: 08 Ocak 2024, 05:58
Toplam oynama: 2 gün, 13 saat
« Yanıtla #31 : 21 Temmuz 2022, 21:14:39 »
1. Memura hakaretin IC jaili yok, sadece ceza kesiliyor.
2. Hatalı jail yediysen OOC şikayet oluşturabilirsin, kanıt atma zorunlulukları var.
ceza kesmeleride saçma, Türk rolleri yapmıyoruz

Amerikan rolü yapıyoruz o halde memura hakaret etmen mantıklı değil, Amerika'da neler olduğunu az çok haberlerde görüyorsun sence Amerika'da polise durduk yere hakaret etmen doğru mu? Sebepsiz yere gelip adama domuz diyip burada insanlara sallaman doğru değil. Süpervizör taleplerinizde de gayet ilgileniliyor, kanıt sunma zorunluluğu yok. IC şikayet aç OOC durum ise git şikayetini aç.
Süpervizor taleplere gayet iyi ilgileniyorsa benim talebime neden gelmedi garizi mi var? Belki oyunda polislerden nefret ediyorum diğer zenciler gibi, belki çocukluk anım var. Durduk yerede aptal domuz derim kimsede bir şey yapamaz nede olsa ifade özgürlüğü var. Sırf küfür ettiğim için fiziksal hasar yiyip üstüne kapalı bi alana hapsedilicem ve bu Amerika gibi gelişmiş bir ülkede olamaz.

sabah akşam sgt+ kıdeminin müsait olamayacağını düşünebiliyorsundur. Dediğin gibi çok fazla abuse yapılıyorsa TS3 sunucusuna getir, insanlar ilgilenir seninle. Bu kısım AR&GE kısmı burada direkt olarak sunucunun bel kemiği olan oluşumun hatasını belirtiyorsun ama çözümü belirtmiyorsun. Neyse bu arge saçma sapan tartışmalara gittiği için şikayet edilen taraf arada kaynayacak.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
« Yanıtla #32 : 21 Temmuz 2022, 21:47:21 »
1. Memura hakaretin IC jaili yok, sadece ceza kesiliyor.
2. Hatalı jail yediysen OOC şikayet oluşturabilirsin, kanıt atma zorunlulukları var.
ceza kesmeleride saçma, Türk rolleri yapmıyoruz

Amerikan rolü yapıyoruz o halde memura hakaret etmen mantıklı değil, Amerika'da neler olduğunu az çok haberlerde görüyorsun sence Amerika'da polise durduk yere hakaret etmen doğru mu? Sebepsiz yere gelip adama domuz diyip burada insanlara sallaman doğru değil. Süpervizör taleplerinizde de gayet ilgileniliyor, kanıt sunma zorunluluğu yok. IC şikayet aç OOC durum ise git şikayetini aç.
Süpervizor taleplere gayet iyi ilgileniyorsa benim talebime neden gelmedi garizi mi var? Belki oyunda polislerden nefret ediyorum diğer zenciler gibi, belki çocukluk anım var. Durduk yerede aptal domuz derim kimsede bir şey yapamaz nede olsa ifade özgürlüğü var. Sırf küfür ettiğim için fiziksal hasar yiyip üstüne kapalı bi alana hapsedilicem ve bu Amerika gibi gelişmiş bir ülkede olamaz.

sabah akşam sgt+ kıdeminin müsait olamayacağını düşünebiliyorsundur. Dediğin gibi çok fazla abuse yapılıyorsa TS3 sunucusuna getir, insanlar ilgilenir seninle. Bu kısım AR&GE kısmı burada direkt olarak sunucunun bel kemiği olan oluşumun hatasını belirtiyorsun ama çözümü belirtmiyorsun. Neyse bu arge saçma sapan tartışmalara gittiği için şikayet edilen taraf arada kaynayacak.
O zaman tek bir yetkiyi sergant a vermek yerine 3+1 lere şans tanıya bilirsiniz ne dersin? Veya eğitim raporu vermeyen, aktiflik sağlamayan kişileri atıcam diyenlerede. Onlar oyunda olmayıp tüm insiyatifi çaylaklara bırakmakta profesyonel dışı

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 24 Haziran 2022, 22:04
Toplam oynama: 1 gün, 20 saat
« Yanıtla #33 : 21 Temmuz 2022, 21:48:04 »
Roleplay  kavramını tamamen kaybetmiş oyunculara ne ceza verebilirsiniz ki?
Her gün araçlara doluşup DM atmaya çıkıyorsunuz TS'yi telsiz kanalı olarak değil sohbet kanalı olarak kullanıyorsunuz.

Sniper uzaktan kullanılacak bir silah olmasına rağmen yakın mesafeden ateş açarak kişiyi etkisiz hale getiriyorsunuz.
Zaten size karşı açılan hiç bir arge bu zamana kadar kabul görmemiştir. Böyle devam edin sonuçları hep beraber göreceğiz.

Spoiler:
4

Çevrimdışı 06Koala

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Aralık 2024, 19:14
Toplam oynama: 266 gün, 22 saat
Son giriş: 11 Şubat 2024, 23:14
Toplam oynama: 45 gün, 13 saat
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:42
Toplam oynama: 1 gün, 9 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:38
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #34 : 21 Temmuz 2022, 23:19:19 »
Bu bir ARGE konusu değil ve bahsettiğiniz durum da bir ARGE değil. Şikayet oluşturmalısınız.