LSPD sadece dmcilerden oluşan bir oluşum, aynı dmci birliği gibi sabah akşam dm peşindeler.
Öğle saatleri birim aracında 3 m4lü 1 sürücü arkasında eskort olan birim aracı, Gerçekten illegalde silah kaybetmekten korkan benim gözümde pd oluyor, Sebepsiz kovalamacalar. Zaten TS3 Başlı başına Metaming ve Mixing'de birşey demiyorum artık kabullendim bunu. Ben ekibimle herhangi bir ts3 sunucusu oluşturup orada birilerini gördüğümde. "/destekiste" Gibi bir komut kullanamıyorsam, Veya canlı telsiz konumu? Haritada işaretlenen birlik arkadaşım sonuç olarak Lspd ve Lssd bunlarda birer birlik, Bizim radyomuz yoksa. Bu zaten legal oluşumların hertürlü İl-legal oluşumlardan üst tarafta tutulduğunun kanıtıdır. Sizden İl-legallere CCTV gibi sistemler getirmenizi istemiyoruz ama, Şimdi bir polis vurulduğu zaman bildirim gidiyor diye biliyorum, benim birlik arkadaşım vurulduğunda bana bildirim gelmiyor, Veya yaralı sürem bittiği gibi Ts3 Gibi programlarda TAC-1 Başlatamıyorum.
Bence herkesin eşitlenmesi lazım, biz kendi paramızla silahlar alıyoruz,arabalar, uyuşturucular. Çok zengin olan İl-legal oluşumlarda var. Sürekli kaybetmek insanın zoruna gidiyor, Örneğin aranmaya değinelim biraz; Aranma hiç bir zaman kalkmıyor. Harika bir olay değil mi? Birlikten herhangi bir kişi görürse direk alabiliyor, Şimdi gelelim İl-legallere ; İl-legaller bir arkadaşının düşmanını gördüğünde sıkamıyor? Veya aranma gibi birşey ekleyemiyor Direk 'DM' Politikasından Veya 'Metagaming' Politikasından yargılanıyor. Nerede eşitlik, bu oyundan herkesin zevk alması için bence ; Önce herkesin eşit olması lazım. Tabi polisler bizden sistem olarak çok üstün oldukları için bunu çok yargılayamam. En azından eşitlik istiyorum 'Eşitlik' Sadece.