Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Los Santos Police Departmanı hakkında

Başlatan Zweisamkeit, 21 Temmuz 2022, 15:20:25
Okunma sayısı 2500 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pag

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 13:47
Toplam oynama: 119 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İngiliz
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 23:16
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Ynt: Los Santos Police Departmanı hakkında
« Yanıtla #20 : 21 Temmuz 2022, 19:38:24 »
ARGE açmaktansa IC veya OOC olarak o yapan memurlara şikayet açsan her şey çözülecek...
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Andrea Majer Lv.33
Köken: Slav
Son giriş: 01 Eylül 2024, 15:38
Toplam oynama: 34 gün, 0 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 03 Eylül 2024, 16:08
Toplam oynama: 160 gün, 4 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 07 Eylül 2024, 00:01
Toplam oynama: 19 gün, 18 saat
Son giriş: 30 Ağustos 2024, 23:34
Toplam oynama: 8 gün, 11 saat
« Yanıtla #21 : 21 Temmuz 2022, 19:53:42 »
Merhaba, dünyanın neresinde olursanız olun devlet memuruna, hatta devlet memuru değil bir sivile bile hakaret etmeniz suç niteliğindedir. Attığınız videodaki gibi bu insiyatife dayanan bir durum, polis memuru insiyatif uygulayıp takmazsa herhangi bir işlem görmezsiniz.
Kanıt gösterme zorunluluğu yok çünkü halihazırda zaten kanıtı var, görev başındayken ses ve video kaydı yapan bodycamler.
Süpervizör çağırmak hakkınız var fakat kadro yetersiz olabiliyor bazen, süpervizör çağrılarına yanıt gelmiyor. Mecburi olarak tutuklamaya devam etmemiz söyleniyor, avukat da aynı şekilde. Bu konuda da bir şikayetiniz varsa avukat ve süpervizör rollerine teşvik adı altında başka bir ar-ge oluşturun. Eğer çağırdığınız halde umursanmıyorsa zaten yeriniz burası değil, şikayet kanalı.
Polis departmanının çivisi falan çıkmadı, sunucuya başladığımdan beri tamamen aynı. Sadece insiyatif uygulamayı sevmiyoruz, bu da karşımızdakinin bizimle yaptığı role göre şekilleniyor. Kafanızda kendi yargılarınızı oluşturmuşsunuz bir çaylağa sinirlenip, mantıksız bir ar-ge olmuş.

Objektif bir düşünce yapısını ele aldığımızda departmanlara sunulan yönergeler tamamen yetersiz ve oldukça kusurlu.
Geliştirilmesi gerekiyor tamamen. Karşı tarafa rol hakkının tanınması kaliteyi oldukça geliştirir. Departmanın imajının iyi olması gerektiğini sürekli olarak vurgulamak yapılan eylemleri boşa çıkarmıyor. Ricamdır, çaylak eğitimini yeterli gördüğünüzü savunmayın. Çaylak olarak giren veyahut şu anda polisliğini sürdüren oyun içindeki çoğu polis memuru hareket eden her canlıya silah doğrultmak, ateş etmek için can atıyor. Arkadaşını sürükleyen bir sivile silah doğrultmak, ya da yaralının başında durup yardım ediyor diye bir sivili kelepçelemek departman imajını oldukça kötü yansıtıyor zaten. Sürekli olarak bu tarz durumlarla karşı karşıya kalıyoruz. İnsanlar bu sunucuya zevk almak için giriyor. Bu sistem yüzünden departmandaki polis memurlarına ''robotlar'' gibi lakaplar takılıyor. Çoğunluğun departman konusunda olumsuz düşüncelere sahip olduğundan hemfikiriz diye düşünüyorum. Bunun nedeni çoğunluktan dolayı değil, departmana yöneltilen yönergeler yüzünden. Ek olarak haklısın, hakaret suç olarak kabul edilir.
1

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
« Yanıtla #22 : 21 Temmuz 2022, 19:58:45 »
ARGE açmaktansa IC veya OOC olarak o yapan memurlara şikayet açsan her şey çözülecek...
Bunların devamında gelicektir sayın PAG, bunları teker teker çözemezsiniz kompele çözmeniz gerekir.

Çevrimdışı Dejavu^^

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 20 Nisan 2024, 01:50
Toplam oynama: 22 gün, 17 saat
Son giriş: 11 Mart 2024, 13:38
Toplam oynama: 195 gün, 18 saat
Son giriş: 20 Nisan 2024, 02:34
Toplam oynama: 93 gün, 2 saat
Ji Sehio Mai Lv.31
Köken: Kanadalı
Son giriş: 18 Mart 2024, 23:17
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #23 : 21 Temmuz 2022, 20:08:32 »
Objektif bir düşünce yapısını ele aldığımızda departmanlara sunulan yönergeler tamamen yetersiz ve oldukça kusurlu.
Geliştirilmesi gerekiyor tamamen. Karşı tarafa rol hakkının tanınması kaliteyi oldukça geliştirir. Departmanın imajının iyi olması gerektiğini sürekli olarak vurgulamak yapılan eylemleri boşa çıkarmıyor. Ricamdır, çaylak eğitimini yeterli gördüğünüzü savunmayın. Çaylak olarak giren veyahut şu anda polisliğini sürdüren oyun içindeki çoğu polis memuru hareket eden her canlıya silah doğrultmak, ateş etmek için can atıyor. Arkadaşını sürükleyen bir sivile silah doğrultmak, ya da yaralının başında durup yardım ediyor diye bir sivili kelepçelemek departman imajını oldukça kötü yansıtıyor zaten. Sürekli olarak bu tarz durumlarla karşı karşıya kalıyoruz. İnsanlar bu sunucuya zevk almak için giriyor. Bu sistem yüzünden departmandaki polis memurlarına ''robotlar'' gibi lakaplar takılıyor. Çoğunluğun departman konusunda olumsuz düşüncelere sahip olduğundan hemfikiriz diye düşünüyorum. Bunun nedeni çoğunluktan dolayı değil, departmana yöneltilen yönergeler yüzünden. Ek olarak haklısın, hakaret suç olarak kabul edilir.

Doğru söylüyorsunuz fakat bunun sorumlusu büyük çoğunlukta yine illegal birlikler, daha doğrusu illegal başlığı altında silah alıp polise dm atanlar. Böyle kişilerle role girdiğimizde de imlaya bilerek dikkat etmiyorlar, rol zevkini bitiriyorlar. Haliyle insiyatif 0 şekilde, en acımasız şekilde cezayı uyguluyoruz. Sunucuda düzgün illegal rol yapan kitleye karşı trollcü kitle daha fazla maalesef, ayırt etmek zor oluyor. Haliyle bir polisin size ilk izlenimi konusunda bir şey diyemem, gereğinden kaba davranıyor olabilir. Kendi adıma konuşmak gerekirse karşımdakinin amacı gerçekten pd'yi asıp keseyimden ziyade, rol yapayım, eğleneyim kafasıysa insiyatif uygulayıp minimum cezayı veriyorum. Bazen de sözlü ihtar olarak öylesine geçiştiriyorum, burası rol sunucusu. Kimsenin zevkini hiç etmeye gerek yok.
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Andrea Majer Lv.33
Köken: Slav
Son giriş: 01 Eylül 2024, 15:38
Toplam oynama: 34 gün, 0 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 03 Eylül 2024, 16:08
Toplam oynama: 160 gün, 4 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 07 Eylül 2024, 00:01
Toplam oynama: 19 gün, 18 saat
Son giriş: 30 Ağustos 2024, 23:34
Toplam oynama: 8 gün, 11 saat
« Yanıtla #24 : 21 Temmuz 2022, 20:13:03 »

Doğru söylüyorsunuz fakat bunun sorumlusu büyük çoğunlukta yine illegal birlikler, daha doğrusu illegal başlığı altında silah alıp polise dm atanlar. Böyle kişilerle role girdiğimizde de imlaya bilerek dikkat etmiyorlar, rol zevkini bitiriyorlar. Haliyle insiyatif 0 şekilde, en acımasız şekilde cezayı uyguluyoruz. Sunucuda düzgün illegal rol yapan kitleye karşı trollcü kitle daha fazla maalesef, ayırt etmek zor oluyor. Haliyle bir polisin size ilk izlenimi konusunda bir şey diyemem, gereğinden kaba davranıyor olabilir. Kendi adıma konuşmak gerekirse karşımdakinin amacı gerçekten pd'yi asıp keseyimden ziyade, rol yapayım, eğleneyim kafasıysa insiyatif uygulayıp minimum cezayı veriyorum. Bazen de sözlü ihtar olarak öylesine geçiştiriyorum, burası rol sunucusu. Kimsenin zevkini hiç etmeye gerek yok.

Haklısın, aynı olay illegal birlikler içinde geçerli. İmlâ kurallarına dikkat edip düzgün bir şekilde rol yapmayan bir sürü birlik var. Sanırım iki tarafında değişebilmesi için daha sert kurallar ve yenilikler getirilmeli.
1

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
« Yanıtla #25 : 21 Temmuz 2022, 20:13:34 »

Hayır illegal birlikler değil, sıkılmış veya sob denemek için olan kişiler bunlar. Rol zevkini bozan asıl polistir bana göre hiçbir şey yapmadan beanbag atıp oto emote ile kelepçeleyip araca atandır, ne süpervizor çağırırlar nede avukat. Ondan sonra adamlar kinlenir ve size ateş açar bu böyle devam eder. Bir roleplay serverinda dm kuralları bilmeden birine ateş etmektir bana göre birine dm olduğunu bilerek ateş ediyorsan trollsündür.

Çevrimdışı VARDAR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 13 Ocak 2024, 02:06
Toplam oynama: 128 gün, 4 saat
« Yanıtla #26 : 21 Temmuz 2022, 20:17:20 »
LSPD sadece dmcilerden oluşan bir oluşum, aynı dmci birliği gibi sabah akşam dm peşindeler.

Çevrimdışı Dejavu^^

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 20 Nisan 2024, 01:50
Toplam oynama: 22 gün, 17 saat
Son giriş: 11 Mart 2024, 13:38
Toplam oynama: 195 gün, 18 saat
Son giriş: 20 Nisan 2024, 02:34
Toplam oynama: 93 gün, 2 saat
Ji Sehio Mai Lv.31
Köken: Kanadalı
Son giriş: 18 Mart 2024, 23:17
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat

Çevrimdışı kibir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ağustos 2024, 23:00
Toplam oynama: 38 gün, 2 saat
Son giriş: 27 Ocak 2025, 03:17
Toplam oynama: 3 gün, 19 saat
Son giriş: 27 Ocak 2025, 03:16
Toplam oynama: 7 gün, 5 saat
« Yanıtla #28 : 21 Temmuz 2022, 20:32:35 »
LSPD sadece dmcilerden oluşan bir oluşum, aynı dmci birliği gibi sabah akşam dm peşindeler.
Bilmiyorum bende senin gibi düşünüyorum artık.

Çevrimdışı kibir

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ağustos 2024, 23:00
Toplam oynama: 38 gün, 2 saat
Son giriş: 27 Ocak 2025, 03:17
Toplam oynama: 3 gün, 19 saat
Son giriş: 27 Ocak 2025, 03:16
Toplam oynama: 7 gün, 5 saat
« Yanıtla #29 : 21 Temmuz 2022, 20:41:28 »
Öğle saatleri birim aracında 3 m4lü 1 sürücü arkasında eskort olan birim aracı, Gerçekten illegalde silah kaybetmekten korkan benim gözümde pd oluyor, Sebepsiz kovalamacalar. Zaten TS3 Başlı başına Metaming ve Mixing'de birşey demiyorum artık kabullendim bunu. Ben ekibimle herhangi bir ts3 sunucusu oluşturup orada birilerini gördüğümde. "/destekiste" Gibi bir komut kullanamıyorsam, Veya canlı telsiz konumu? Haritada işaretlenen birlik arkadaşım sonuç olarak Lspd ve Lssd bunlarda birer birlik, Bizim radyomuz yoksa. Bu zaten legal oluşumların hertürlü İl-legal oluşumlardan üst tarafta tutulduğunun kanıtıdır. Sizden İl-legallere CCTV gibi sistemler getirmenizi istemiyoruz ama, Şimdi bir polis vurulduğu zaman bildirim gidiyor diye biliyorum, benim birlik arkadaşım vurulduğunda bana bildirim gelmiyor, Veya yaralı sürem bittiği gibi Ts3 Gibi programlarda TAC-1 Başlatamıyorum.
Bence herkesin eşitlenmesi lazım, biz kendi paramızla silahlar alıyoruz,arabalar, uyuşturucular. Çok zengin olan İl-legal oluşumlarda var.  Sürekli kaybetmek insanın zoruna gidiyor, Örneğin aranmaya değinelim biraz; Aranma hiç bir zaman kalkmıyor. Harika bir olay değil mi? Birlikten herhangi bir kişi görürse direk alabiliyor, Şimdi gelelim İl-legallere ; İl-legaller bir arkadaşının düşmanını gördüğünde sıkamıyor? Veya aranma gibi birşey ekleyemiyor Direk 'DM' Politikasından Veya 'Metagaming' Politikasından yargılanıyor. Nerede eşitlik, bu oyundan herkesin zevk alması için bence ; Önce herkesin eşit olması lazım. Tabi polisler bizden sistem olarak çok üstün oldukları için bunu çok yargılayamam. En azından eşitlik istiyorum 'Eşitlik' Sadece.