Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ümit Özdağ

Başlatan KızılŞaman, 21 Temmuz 2022, 14:31:00
Okunma sayısı 7291 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iBlack

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 09 Eylül 2024, 17:49
Toplam oynama: 175 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İngiliz
Son giriş: 09 Eylül 2024, 19:17
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
Ynt: Ümit Özdağ
« Yanıtla #30 : 24 Temmuz 2022, 12:01:36 »
Bizim halı saha takımı ülkeyi bunun kadrosundan daha iyi yönetir. Tek vasfı mülteci yollamak olan adama oy mu vereceksiniz bir de? Ondan sonra da "Neden meclis üstünlüğü hala cumhur ittifakında ya hüü hiçbir iş yaptırmıyorlar." diye ağlamayı bilirsiniz.

Adamın kadrosunda islamcısı var, hoş gerçi kendisi de islamcı da, fetocusu var, metaverse caiz değil falan diyen var. Ben bunlara mı oy vereceğim? Önce bir kadrosunu düzenlesin, rastgele seçmiş herhalde adamları.

Ayrıca bu adam, Türk milletinin ekonomi düzgün olsa ve mülteciler gitse AK Parti'ye oy vereceğinin en büyük kanıtıdır. Despot, otoriter ve güç eline geçince diktatör olacak bir adama oy verir misiniz falan diye soruyorsunuz. Hayır kardeşim, vermem.

Konu başından beri bunu anlatmaya çalışıyorum yorumumu kısmende olsa desteklediğin için teşekkür ediyorum.

Çevrimdışı JustSénior

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 24 Ocak 2023, 20:24
Toplam oynama: 30 gün, 23 saat
Birlik: ******** ***res
Köken: Fransız
Son giriş: 11 Aralık 2022, 01:50
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #31 : 24 Temmuz 2022, 12:40:20 »
&t=311s
1

Çevrimdışı Kratos78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Bryne Lv.24
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Eylül 2024, 20:55
Toplam oynama: 170 gün, 22 saat
David Lemina Lv.24
Son giriş: 06 Mart 2024, 21:12
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
« Yanıtla #32 : 24 Temmuz 2022, 12:44:43 »
Konu ümit özdağa gelince kadroyu derinlemesine inceleyenler neden diğer partilerin kadrolarını incelemez acaba.Sanki ülkede her şeyi düzgün yüzlerce parti var da biz oy vermiyoruz aralarından en iyisini seçmemiz gerekiyor yoksa daha kötüleri gelecek.Adam ak partinin her şeyine karşı olmasına rağmen ak partili diyenler var.Oy bölüyo vs. diye saçmalıları anlatmıyorum bile zaten.Chp,daha başa gelmeden chp eleştirilmez diyor başa geçerse eğer olacakları siz düşünün.Ak parti zaten başta onun rezilliklerini görebiliyoruz.

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #33 : 24 Temmuz 2022, 12:55:41 »
Konu ümit özdağa gelince kadroyu derinlemesine inceleyenler neden diğer partilerin kadrolarını incelemez acaba.Sanki ülkede her şeyi düzgün yüzlerce parti var da biz oy vermiyoruz aralarından en iyisini seçmemiz gerekiyor yoksa daha kötüleri gelecek.Adam ak partinin her şeyine karşı olmasına rağmen ak partili diyenler var.Oy bölüyo vs. diye saçmalıları anlatmıyorum bile zaten.Chp,daha başa gelmeden chp eleştirilmez diyor başa geçerse eğer olacakları siz düşünün.Ak parti zaten başta onun rezilliklerini görebiliyoruz.
Her partinin kadrolarını inceliyoruz, Sezgin Tanrıkulu ve Eren Erdem gibi adamlar CHP'nin içerisinde olmamalı bu bir gerçek ama bu adamlar bakanlık alabilecek adamlar değiller ki çok ses etmiyoruz bu yüzden.

Sorun Ümit Özdağ değil sorun Ümit Özdağ kafasından çıkamamış türk siyasetini hala genç kuşakta destekleyen insanlar. Yoksa Ümit Özdağ gibi tonla adam var siyasette en basitinden Eren Erdem mesela, muhalif ve sol ama kafa aynı kafa. Biz bu kafayı istemiyoruz sizin anlamadığınız nokta o.

Oy bölme konusu gerçek bir konu evet cumhurbaşkanlığı seçiminde geçerli olmasa da milletvekili yani meclis seçiminde geçerli bir konu. Şayet sen oyunu barajı geçemeyecek yani meclise giremeyecek bir partiye (Zafer, Gelecek, Deva vs.) verirsen senin oyun milletvekilliği konusunda sıfır etki yaratacak, zaten AKP ve MHP seçmeni kendi partilerinden başka partiye atmayacak. Sen muhalif seçmen olarak meclise giremeyecek bir partiye milletvekilliğinde oy atarsan sen cumhurbaşkanlığını alsan da meclis üstünlüğü karşı tarafta olur o zaman da habire "AKP ve MHP oylarıyla reddedildi." sesini duymak zorunda kalırsın.

Çevrimdışı Darach

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Aralık 2023, 02:18
Toplam oynama: 117 gün, 10 saat
« Yanıtla #34 : 24 Temmuz 2022, 13:08:22 »

knk anlamıyon mu
ümit özdağ gidip %3-%5 alsa bile bu bir zarar, AKP-Tayyip tarafının kazanacağı %5 bir oy kesimi demektir bu. Hiçbir yaşlı ihtiyar gidip Ümit Özdağ'a oy atmayacak, genç kesimden atacak ve CHP-İYİ tarafının tek umudu genç kesim, bu kadar zavallıca düşüncelere girmeyin, bu kadar kör olmayın, bu kadar gözünüzü kapatmayın ve en temeli bu matematik yani nasıl bu kadar hayatınız ilüzyon içerisinde geçiyor anlayamıyorum arkadaş ben.

Ya İYİ ve CHP tarafını seçeceksiniz, ya da başınıza geçecek kişi bellidir arkadaşlar. Oyunuzu sadece 1 seferliğine de olsa düzgün kullanın, gerçi %75'lik kısmınızın yaşı tutmuyor XD

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 24 Haziran 2022, 22:04
Toplam oynama: 1 gün, 20 saat
« Yanıtla #35 : 24 Temmuz 2022, 13:13:05 »
PKK destekçisi CHP'ye oy vermek gerizekalılıktır bunu böyle bilmenizi isterim.

Ümit özdağ, gibi olanlar çıkabilir biz Ümit özdağ'ya inandık ve onun yolundan yürüyoruz bize göre şeref ama şerefsiz ne bilsin.

Biz delikanlı gibi kimi desteklediğimizi belirttik sizden de bu delikanlılığı bekliyoruz ona göre muhattap olalım.

Şu buraya giremez o buraya giremez giremesin en azından vatan hainlerine destek vermeyeceğimiz için içimiz rahat olacak.

Ne olursa olsun desteklemeye devam edeceğiz daha 4 - 5 ay var kimse ne olacağını bilemez her an her şey olabilir.

Ve ek olarak CHP başa geçince her şeyin düzeleceğine inanan gerizekalı bazı insanlar var inanmaya devam edin.

Gideceğiniz yer belli.

Çevrimdışı Darach

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #36 : 24 Temmuz 2022, 13:56:39 »
PKK destekçisi CHP'ye oy vermek gerizekalılıktır bunu böyle bilmenizi isterim.

Ümit özdağ, gibi olanlar çıkabilir biz Ümit özdağ'ya inandık ve onun yolundan yürüyoruz bize göre şeref ama şerefsiz ne bilsin.

Biz delikanlı gibi kimi desteklediğimizi belirttik sizden de bu delikanlılığı bekliyoruz ona göre muhattap olalım.

Şu buraya giremez o buraya giremez giremesin en azından vatan hanilerine destek vermeyeceğimiz için içimiz rahat olacak.

Ne olursa olsun desteklemeye devam edeceğiz daha 4 - 5 ay var kimse ne olacağını bilemez her an her şey olabilir.

Ve ek olarak CHP başa geçince her şeyin düzeleceğine inanan gerizekalı bazı insanlar var inanmaya devam edin.

Gideceğiniz yer belli.

Öncelikle Ümit Özdağ'ı sevmeyen ve desteklemeyenlere "Şerefsiz" lakabını takacak kadar ezik, "CHP'ye oy veren geri zekalıdır, vatan hainidir" diyecek kadar Matematik ve Politik bir siyasi bilgin yoktur, hayatında sıktığın tek el pazardaki limoncu ismail dayının elidir ki, sana tek saygı gösteren kişi o'dur.

Tabii, Ümit Özdağ'ın bile "gitmedim, konuşmuşsam bile bunu bilemem" adı altında yorum yaptığı Rusya gezisindeki görüşmeleri bir şeyleri ortaya çıkarmıyor

En kötüsü, Ümit Özdağ'ın destekçisi olan Cem Uzan'a mı güveneceğiz? Yani bir dolandırıcıya. İkisi birbirini iyi bilir, iyi tanır:), sonuci olarak büyük fetullahçı ve eski ajan olan Enver Altaylı'nın da Muzaffer Özdağ ile iyi bir ahbap olduğunu bilirsiniz. Ajanın yandaşı ajan, hiç sorun değil.

Bildiğiniz üzere Oktar suç tarikatının üstlerden bir üyesi olan Ali Sadun Eren'de Ümit Özdağ'ın kayınbiraderidir. Şansa da bir bakın, Ümit Özdağ'ın sağı solu ajanlardan, tarikatçılardan ve hainlerden geçilmiyor?

https://www.indyturk.com/node/263016/siyaset/enver-altayl%C4%B1dan-%C3%B6zda%C4%9Fa-yan%C4%B1t-madem-%C3%B6yle-oldu%C4%9Fumu-biliyordu-neden-benimle

Ümit Özdağ sırf hırsları yüzünden İYİ Parti'yi terk etmiştir. Koltuk sevdası ve ilgi çekmekten hoşlandığını hepimiz biliyoruz, yalan yanlış "Doktorum amerikadan türkiyeye geliyorum ülkem için" tivitine bile RT atıp gündemde kalmaya çalışmak için yorumlar. Bunun gibi sırf hırsları için insanların ülkeyi kurtarma çabasına yakın bir süreçte ilgiyi toplayıp insanları yanlış yönlendirip oy bölmeye çalışan bir hırsızdır Ümit Özdağ benim gözümde.

Ümit Özdağ = 2001-2002 Recep Tayyip Erdoğan'dır arkadaşlar.

İnternette gördüğüm güzel bir söz ise şunu söyler:
"Manevi sureti  "Hınzır" olan kişinin nefsi emmare hükmünde olup islahı nerede ise imkansıza yakındır."

Çevrimdışı Kratos78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Bryne Lv.24
Son giriş: 08 Eylül 2024, 20:55
Toplam oynama: 170 gün, 22 saat
David Lemina Lv.24
Son giriş: 06 Mart 2024, 21:12
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
« Yanıtla #37 : 24 Temmuz 2022, 14:41:55 »
Her partinin kadrolarını inceliyoruz, Sezgin Tanrıkulu ve Eren Erdem gibi adamlar CHP'nin içerisinde olmamalı bu bir gerçek ama bu adamlar bakanlık alabilecek adamlar değiller ki çok ses etmiyoruz bu yüzden.

Sorun Ümit Özdağ değil sorun Ümit Özdağ kafasından çıkamamış türk siyasetini hala genç kuşakta destekleyen insanlar. Yoksa Ümit Özdağ gibi tonla adam var siyasette en basitinden Eren Erdem mesela, muhalif ve sol ama kafa aynı kafa. Biz bu kafayı istemiyoruz sizin anlamadığınız nokta o.

Oy bölme konusu gerçek bir konu evet cumhurbaşkanlığı seçiminde geçerli olmasa da milletvekili yani meclis seçiminde geçerli bir konu. Şayet sen oyunu barajı geçemeyecek yani meclise giremeyecek bir partiye (Zafer, Gelecek, Deva vs.) verirsen senin oyun milletvekilliği konusunda sıfır etki yaratacak, zaten AKP ve MHP seçmeni kendi partilerinden başka partiye atmayacak. Sen muhalif seçmen olarak meclise giremeyecek bir partiye milletvekilliğinde oy atarsan sen cumhurbaşkanlığını alsan da meclis üstünlüğü karşı tarafta olur o zaman da habire "AKP ve MHP oylarıyla reddedildi." sesini duymak zorunda kalırsın.
Yüzde 3 yüzde 5 gibi bir oranla emin olma şahsen daha fazlasını alacağını düşünüyorum ayrıca chp nin akp den daha kötü olduğunu düşünüyorum o yüzden oy vermiyeceğim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 24 Haziran 2022, 22:04
Toplam oynama: 1 gün, 20 saat
« Yanıtla #38 : 24 Temmuz 2022, 15:19:03 »
Ben bir şey yazacağım sen yazacaksın bu konu öylece uzayıp gidecek ve saçma sapan çocukça şeyler yazmana gerek yok belli etme kendini.

Ben sana videolu kanıtlar sundum CHP'nin PKK destekçisi olduğunu belirttiğim halde hala bazı şeyleri anlamıyor ve Ümit özdağ'nın çevresinin tarikatçılar ve ajanlar tarafından çevrili olduğunu söylüyorsun ama sadece söylüyorun hepsi bu.

Ümit özdağ'yı destekleyenlere yukarda geri zekalı bir topluluk diyorsun bende CHP'yi destekleyenlere Vatan haini ve şerefsiz diyorum kendi yazdılarında her hangi bir sorun görmüyorsun vatan haini ve şerefsiz yazmama takılıyorsun.
ben CHP'yi destekleyenlere bu gözle bakıyorum bunu belirtmek eziklik değildir.

Siz PKK destekçisi CHP'ye oy verin bende Ümit özdağ'ya oy vereyim o hırsız diğeride PKK'lı konu burada kapansın.

Herkes bir şeyler yazıp çiziyor birilerini karalamak gerçekten kolay. Bu arada A haberde sana iş ayarlayabilirim ileti atman yeterli.

Çevrimdışı Darach

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #39 : 24 Temmuz 2022, 15:47:59 »
tabii, yazacak bir şeyim kalmasa ben de böyle konuşurum. bilmediğin siyasetin boşunu yapma knks, kendi babamın işkencesini görüp içine sonuna kadar girdiği devlet işlerini bana anlatmana gerek yok. biz neyin iyi, neyin kötü olduğunu iyi biliyoruz:) ismimi boşuna "Başbuğ" koymadılar benim:):)