Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ümit Özdağ

Başlatan KızılŞaman, 21 Temmuz 2022, 14:31:00
Okunma sayısı 7296 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mysed

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 28 Ekim 2024, 01:29
Toplam oynama: 266 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Alman
Son giriş: 30 Eylül 2024, 16:52
Toplam oynama: 7 gün, 21 saat
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 01 Temmuz 2023, 14:19
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: Ümit Özdağ
« Yanıtla #20 : 23 Temmuz 2022, 16:40:19 »

Çevrimdışı Mysed

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 28 Ekim 2024, 01:29
Toplam oynama: 266 gün, 6 saat
Son giriş: 30 Eylül 2024, 16:52
Toplam oynama: 7 gün, 21 saat
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 01 Temmuz 2023, 14:19
« Yanıtla #21 : 23 Temmuz 2022, 16:41:20 »
İzleyin abi adam mülteci problemi dışında da yapacaklarını anlatıyor, tane tane

Çevrimdışı Kratos78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Bryne Lv.24
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Eylül 2024, 20:55
Toplam oynama: 170 gün, 22 saat
David Lemina Lv.24
Son giriş: 06 Mart 2024, 21:12
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
« Yanıtla #22 : 23 Temmuz 2022, 17:29:21 »
Cidden hükümeti beğenmediği için chp ye oy verecek olanlar varsa acıyorum chp akp den daha kötü şahsen kendim ikisinede oy vermiyeceğim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 24 Haziran 2022, 22:04
Toplam oynama: 1 gün, 20 saat
« Yanıtla #23 : 23 Temmuz 2022, 18:57:14 »
Kimin ne olduğunu bilmiyormuş gibi yorum yapmak için yorum yapıyolar. AKıllı insanlara muhtaç kaldık.

CHP veya AKP bana ne gibi bir vaat verebilir ki, ben ona kalkıp oy vereceğim. AKP'nin ülkeyi ne hale getirdiği belli.

Demirtaş sevgisi bitmeyen CHP'nin ülkeye ne hale getireceği belli biraz araştırma yapsanız böyle boş şeyler yazmassınız.

Çevrimdışı iBlack

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Eylül 2024, 17:49
Toplam oynama: 175 gün, 1 saat
Son giriş: 09 Eylül 2024, 19:17
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
« Yanıtla #24 : 23 Temmuz 2022, 21:50:05 »
Kimin ne olduğunu bilmiyormuş gibi yorum yapmak için yorum yapıyolar. AKıllı insanlara muhtaç kaldık.

CHP veya AKP bana ne gibi bir vaat verebilir ki, ben ona kalkıp oy vereceğim. AKP'nin ülkeyi ne hale getirdiği belli.

Demirtaş sevgisi bitmeyen CHP'nin ülkeye ne hale getireceği belli biraz araştırma yapsanız böyle boş şeyler yazmassınız.

Bu ülkede AKP veya CHP dışında başka partiler yok mu? Neden yalnızca bu partiler üzerinden düşünüyorsunuz? İkisinin vaatleri ve yaptıkları icraatler size güven vermediyse diğer partileri inceleyebilirsiniz, bundan bir önceki iletimde Zafer Partisi hakkındaki düşüncelerimi belirttim. Sizin için yalnızca  AKP CHP ve Ümit Özdağ mı var? Oy yine senin oyun istediğin partiye verebilirsin. Biraz objektif olmayı tercih edebilirseniz daha sağlıklı yorumlar yapabilirsiniz.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 24 Haziran 2022, 22:04
Toplam oynama: 1 gün, 20 saat
« Yanıtla #25 : 23 Temmuz 2022, 23:40:38 »

Bu ülkede AKP veya CHP dışında başka partiler yok mu? Neden yalnızca bu partiler üzerinden düşünüyorsunuz? İkisinin vaatleri ve yaptıkları icraatler size güven vermediyse diğer partileri inceleyebilirsiniz, bundan bir önceki iletimde Zafer Partisi hakkındaki düşüncelerimi belirttim. Sizin için yalnızca  AKP CHP ve Ümit Özdağ mı var? Oy yine senin oyun istediğin partiye verebilirsin. Biraz objektif olmayı tercih edebilirseniz daha sağlıklı yorumlar yapabilirsiniz.

1

Çevrimdışı Kratos78

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arthur Bryne Lv.24
Son giriş: 08 Eylül 2024, 20:55
Toplam oynama: 170 gün, 22 saat
David Lemina Lv.24
Son giriş: 06 Mart 2024, 21:12
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
« Yanıtla #26 : 24 Temmuz 2022, 10:26:58 »

Tamam işte dediğin gibi sadece akp ve chp yok bazı arkadaşlar bizim gibi akp den memnun değil bu yüzden gidip direk chp'ye oy verecekler sanki chp akp'den daha kötü değilmiş gibi.Başka partilerde var ve bu partilerden zafer partisi bizim fikirlerimize en yakın olduğu için ona oy vermeyi düşünüyoruz.

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
« Yanıtla #27 : 24 Temmuz 2022, 10:37:41 »
Bizim halı saha takımı ülkeyi bunun kadrosundan daha iyi yönetir. Tek vasfı mülteci yollamak olan adama oy mu vereceksiniz bir de? Ondan sonra da "Neden meclis üstünlüğü hala cumhur ittifakında ya hüü hiçbir iş yaptırmıyorlar." diye ağlamayı bilirsiniz.

Adamın kadrosunda islamcısı var, hoş gerçi kendisi de islamcı da, fetocusu var, metaverse caiz değil falan diyen var. Ben bunlara mı oy vereceğim? Önce bir kadrosunu düzenlesin, rastgele seçmiş herhalde adamları.

Ayrıca bu adam, Türk milletinin ekonomi düzgün olsa ve mülteciler gitse AK Parti'ye oy vereceğinin en büyük kanıtıdır. Despot, otoriter ve güç eline geçince diktatör olacak bir adama oy verir misiniz falan diye soruyorsunuz. Hayır kardeşim, vermem.
2

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
« Yanıtla #28 : 24 Temmuz 2022, 10:38:50 »
Zaferciler gidip Altay Dağlarına otağ kursun, kımız falan içsin gündem siyaseti bunlara fazla.
2

Çevrimdışı Darach

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Aralık 2023, 02:18
Toplam oynama: 117 gün, 10 saat
« Yanıtla #29 : 24 Temmuz 2022, 11:50:17 »
sosyal medyadan yasama-yargı-yürütme, sosyal yaşam, sosyal estetik ve siyasetimizi yürütebilen tek ülkeyiz. ne kadar da acı!

ümit özdağ'a oy atacak arkadaşlara hayatlarında kolaylıklar diliyorum. Z kuşağı adı altında bu kadar geri zekalı bir neslin ülkemizde ümit özdağ fanlığı yapması kadar cahilce ve üzücü bir durum yoktur ve ülkenin aslında nereye gidebileceğinin fragmanıdır. geçmişler olsun
1