@iBlack Paylaşmış olduğum video'yu izleyerek kafandaki soru işaretlerine çözüm bulabilirsin.
Ben sanırım kendimi iyi bir şekilde ifade edemedim. Ümit Özdağ'ın kadrosu çok küçük bu iş sadece Ümit Özdağ ile olacak bir iş değil. Daha parti yerli yerine oturmadı. Yalnızca Ümit Özdağ ile olacaksa şuan günümüz iktidarından memnun olmanız gerekiyor çünkü tek adam sistemi mevcut, Zafer Partsinde Ümit Özdağ dışında gündem olan birisini maalesef göremedim. Birde yalnızca gündeme göçmen problemini ileriye sürüyor, eğitim, hukuk, bilim, ekonomi üzerinde çok az konuşup vaat verdi. Göçmenlerin gitmesi elbette bize bir soluk aldıracaktır ama insanın kafasında "Eeee bundan sonra ne olacak?" diye bir soru bırakıyor.
Mümkünse sadece bir kişi üzerine düşünmek yerine gerçekçi düşünüp objektif siyaset yapın. Mesela diğer partilerin üyelerine ve neler yapabileceklerine bakabilirsiniz onun dışında geçmiş türk siyasetini inceleyebilirsiniz, bu siyaset youtube üzerindeki editlerle gaza gelinerek yapılmaz. Bu yorumumu okuduğunuz için teşekkür ederim, arz ederim.