Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Keskin niye ban yedi

Başlatan BeryBar, 15 Temmuz 2022, 00:14:09
Okunma sayısı 1036 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BeryBar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 14 Temmuz 2022, 19:24
Toplam oynama: 126 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Keskin niye ban yedi
« : 15 Temmuz 2022, 00:14:09 »
https://prnt.sc/Yh5odnTuBUg1
Bu kadar Rina Roleplay'e emek vermiş bir insanın ban yemesi şaşırtıyor.
1

Çevrimdışı zEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Ekim 2023, 21:10
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: **X
Köken: Alman
Son giriş: 11 Ekim 2023, 21:10
Toplam oynama: 253 gün, 18 saat
Birlik: **X
Köken: Sırp
Son giriş: 11 Ekim 2023, 21:13
Toplam oynama: 44 gün, 4 saat
Ynt: Keskin niye ban yedi
« Yanıtla #1 : 15 Temmuz 2022, 00:15:18 »
Eskiler... kısa ve öz yanıt.
1

Çevrimdışı Kalibre

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Nisan 2023, 00:21
Toplam oynama: 25 gün, 13 saat
« Yanıtla #2 : 15 Temmuz 2022, 00:20:22 »
Admin ekibinden bazılarının yada sürekli uyuyan havyan varya bitane bizzat onun, 500 mblik bir oyunda bir oyuncuyu asağılama eğilimlerinin hergün fiyaskoyla sonuçlanmasından ötürü tutulmus ooc kinin en güzel örneğidir.
2. bir örneği aramanıza gerek yok.
3

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Riley Soap Lv.31
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 04 Nisan 2025, 21:42
Toplam oynama: 16 gün, 19 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 05 Nisan 2025, 01:56
Toplam oynama: 300 gün, 2 saat
Son giriş: 11 Nisan 2024, 11:35
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
« Yanıtla #3 : 15 Temmuz 2022, 00:25:41 »
H-mm anlıyorumm
1

Çevrimdışı Chimaev

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 16 Kasım 2023, 23:00
Toplam oynama: 9 gün, 8 saat
« Yanıtla #4 : 15 Temmuz 2022, 00:26:12 »
Bu duruma en çok sevinen pd ekibi ve James Bond 006'dır. :'D
2

Çevrimdışı eVreedo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 21 Ocak 2025, 00:32
Toplam oynama: 154 gün, 10 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 01 Şubat 2024, 03:22
Toplam oynama: 9 gün, 12 saat
Son giriş: 31 Ocak 2024, 19:06
Toplam oynama: 3 gün, 4 saat
« Yanıtla #5 : 15 Temmuz 2022, 00:27:26 »
Aponun Ban yemesi üzdü daha yeni kavuşmuştuk  böyle birini banlayacağınıza hileleri banlayın bence

Çevrimdışı Schwartzville

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 01 Aralık 2022, 14:20
Toplam oynama: 96 gün, 5 saat
Birlik: *72S
Son giriş: 21 Eylül 2022, 19:25
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: *72S
« Yanıtla #6 : 15 Temmuz 2022, 00:27:54 »
Admin ekibinden bazılarının yada sürekli uyuyan havyan varya bitane bizzat onun, 500 mblik bir oyunda bir oyuncuyu asağılama eğilimlerinin hergün fiyaskoyla sonuçlanmasından ötürü tutulmus ooc kinin en güzel örneğidir.
2. bir örneği aramanıza gerek yok.
katiliyorum ve ekliyorum, sobeitin onlenemedigi bir sunucuda dm atmayan bi insani dm'den banlamak bir acizliktir tamamen ooc kin olduğunu düşünüyorum ve düşüncemin arkasındayım. Bazıları var ki pd olsun rolcü olsun bakmadan açıyor air'i game speed'i alıyor 200e 300e fakat sonuç nedir ban yok. Çok gülüyorum keşke dm'den önce sobeitlere bi çözüm bulabilseniz rina roleplay geliştiricileri ve adminleri.

Çevrimdışı LastShotv2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Aaron Ascent Lv.16
Son giriş: 04 Haziran 2022, 19:57
Toplam oynama: 42 gün, 18 saat
« Yanıtla #7 : 15 Temmuz 2022, 00:28:34 »
Lonnely'nin yönettiği bir sunucu olunca koala ile de birleşince olacak en sıradan işlerden bir tanesi...

Koala kendisinin çok temiz birisi olduğunu her ne kadar iddia etsede PD de bulunduğum zamanlardada bir baskın vb. olduğu zamanlarda admin yetkisini kullanan birisi çünkü sinirlenince millete laf atmaktan başka bildiği bir şeyi görmedim. illegalleri vurmak için Polisler uzakta olsa bile direk yanına çeken bir kişi yani bir oyun ve kazanmak için her şeyi yapıp iftira dair atabilecek bir kişi yapmam dediğinide yapan bir kişi olarak tanıyorum.

Lonnely'e gelirsek yetkili olan kişileri tabiki savunan ve adminleri sanki ailesi gibi gören bir kişi zamanında Ganjaman da o kadar hata yapmasına rağmen bunları görmezden gelen fakat konular hera'ya uzandığı zaman anında adaletin sağlandığı bir sunucuda oynamak ne kadar doğru olur bilemiyorum ve bu olaylarda bunlardan birisi. Boş bahaneler ile hak yenmiş yani gereksiz bir şey ve 800 kişilik bir sunucuda 500 kişi vds yani bu mantıksal olarak bir çöküş ve bir sona geliyor. Herada bunu bildiği için yönetimi Lonnely gibi birisine devretti.

Eğer bir yerde tek emeğin sana verilen görevleri yapmaksa o yeri hiç umursamaz ve bu da o kişilerde birisi.

Şu da varki Ahmeddb polisi dövelim dedik diye sıkan ve Lonnely gibi kişiler buna hiç bir müdahalede bulunmayan kişiler çünkü admin OOC kurallar adminlere önemsiz şekilde çünkü yöneten kişi adminleri kolluyor ve oyuncuları önemsemiyor.
Spoiler:

AhmetDB Andwele Chaunsey (Lv.30)
  Savunmacı Taraf28/11/2020 18:48
Gizli
Merhabalar.
Öncelikli olarak Doğu Los Santos'un basketbol sahasında sivil olarak rolümdeydim. LSPD ve LSSD birimleri harita üzerinde '40-41 durumu için etrafta dolaşıyorlardı ki bu pek uzun sürmedi 10 dakika sonra '40-41 durumu başladı. Kişinin attığı ekran görüntüsüne bakacak olursanız etrafta kelepçeli insanlar ve bir topluluk var. Daha sonra toplu bir rol sırasında kişi geldi ve bana fısıldadı. https://i.hizliresim.com/Fkd0m0.png ekran görüntüsü burada. Orada bulunan şerif personeline söylüyorum fısıldadığını ve dövelim dediğini. Tam o sırada kişi aracına biniyor ve kaçıyor. Araca sıkıp uzaklaşmasını sağlıyorum fakat geri dönerek üzerimize doğru geliyor. Arkadaşları yanında silahlı olabilir veya saldırabilir düşüncesinde kişi üzerime geldiği için sıkıyorum

Çevrimdışı c4nko

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 17 Ağustos 2022, 22:57
Toplam oynama: 22 gün, 20 saat
Ruzz Andrew Lv.21
Köken: İngiliz
Son giriş: 17 Ağustos 2022, 21:08
Toplam oynama: 98 gün, 3 saat
« Yanıtla #8 : 15 Temmuz 2022, 00:28:53 »
dm atan adama dmden ceza verirsin hadi attın süresiz nasıl oluyor kanka
1

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #9 : 15 Temmuz 2022, 00:39:40 »
Şimdi öncelikle emek konusuna gelelim, keskinin emek vermediğini ben dahil hiçbir yönetim üyesi düşünmüyor. Emek verdi, oynadı. Geçmişini de bilir ki bu emeğine saygı duyarak sayısız şans verdik, defalarca kapanan birliklerine rağmen birlik açma hakkını elinden almadık ve ekibiyle sayısız şans tanıdık. TS 3 üzerinde ben sadece 4-5 kez DM cezasını kaldırdığımı veya kaldırttığımı bilirim, sadece kendisinin değil aynı zamanda ekibinin de.

Keskin ve arkadaşlarının cezalarına gelecek olursak, bu cezaların bir sebebi var. PM üzerinden konuşarak, oyunda /soyun atarak, PD'yi şehirde arayıp ve PD karşınıza çıkınca onu peşinize taktırıp ihlal verdirmeye çalışarak DM arıyorsunuz. Bunun sonucunda da PD ihtar verince sıkıyorsunuz, burada DM'den ceza almayacaksınız da neyden alacaksınız?

Yaklaşık sizi 30-40 dakika izledim, açıkçası sadece sizi değil bir dört kişi daha vardı onlarla beraber ikinizi ben dahil bir admin arkadaşımla beraber izledim. Sonuç olarak sizin amacınız açıktı ve cezalandırıldınız. Yeri gelince DM atanları banlayın diyip işinize gelmeyince de "Yav hileler var siz bizi banlıyosunuz." falan ayaklarına yatıyorsunuz. Yapmayın ne hileye ne de DM'e göz yummuyoruz onu da merak etmeyin.

Kanıtlar

Bu ekran görüntülerinin öncesinde PD'ye ateş açıldı, bundan sonra da ateş açıldı hatta iki ateş açma olayından sonra yine PD şehirde arandı ve dikkati çekilmeye çalışıldı.

Yukarıda bir arkadaş da Lonnely adminleri savunuyor, haksız yönetiyor falan filan tarzı konuşmuş. Dostum, Ganjaman'ın hangi olayını bana getirdin de haklı olduğun halde sana haksızsın dedim? Birlikten atıldın, seni birliğe aldıran adam benim. Tekrar LastShot'u yersiz birlikten atarsanız karşınızda beni bulursunuz diyip tüm SD yönetimini karşıma almış adam da benim. Kime neyi anlatıyorsun Allah aşkına?

Adminler benim babamın oğlu değil; yeri geldi en yakın dostumu tenzil ettim/ihraç ettim, yeri geldi davranışlarından ve karakterinden haz etmediğim adamı sırf adminliği iyi yapıyor ve hak ediyor diye terfi ettim. Bu sadece adminlikte de değil, yönettiğim her yerde geçerliydi.

Ben bu sunucuyu aldıysam bir nedeni var, ceza sistemi açık. Yaz tatilim boş, oyundayım. Öyle kafanıza göre at koşturup, soyunup, pdnin karşısında silahlı araçtan inip, silahınız varken pdnin karşısına araçla gidip fark etmelerini sağlamaya çalışıp, üstüne ihtar verdirip DM atarsanız alacağınız ceza bundan az olmayacak.

8