Şimdi öncelikle emek konusuna gelelim, keskinin emek vermediğini ben dahil hiçbir yönetim üyesi düşünmüyor. Emek verdi, oynadı. Geçmişini de bilir ki bu emeğine saygı duyarak sayısız şans verdik, defalarca kapanan birliklerine rağmen birlik açma hakkını elinden almadık ve ekibiyle sayısız şans tanıdık. TS 3 üzerinde ben sadece 4-5 kez DM cezasını kaldırdığımı veya kaldırttığımı bilirim, sadece kendisinin değil aynı zamanda ekibinin de.
Keskin ve arkadaşlarının cezalarına gelecek olursak, bu cezaların bir sebebi var. PM üzerinden konuşarak, oyunda /soyun atarak, PD'yi şehirde arayıp ve PD karşınıza çıkınca onu peşinize taktırıp ihlal verdirmeye çalışarak DM arıyorsunuz. Bunun sonucunda da PD ihtar verince sıkıyorsunuz, burada DM'den ceza almayacaksınız da neyden alacaksınız?
Yaklaşık sizi 30-40 dakika izledim, açıkçası sadece sizi değil bir dört kişi daha vardı onlarla beraber ikinizi ben dahil bir admin arkadaşımla beraber izledim. Sonuç olarak sizin amacınız açıktı ve cezalandırıldınız. Yeri gelince DM atanları banlayın diyip işinize gelmeyince de "Yav hileler var siz bizi banlıyosunuz." falan ayaklarına yatıyorsunuz. Yapmayın ne hileye ne de DM'e göz yummuyoruz onu da merak etmeyin.
Yukarıda bir arkadaş da Lonnely adminleri savunuyor, haksız yönetiyor falan filan tarzı konuşmuş. Dostum, Ganjaman'ın hangi olayını bana getirdin de haklı olduğun halde sana haksızsın dedim? Birlikten atıldın, seni birliğe aldıran adam benim. Tekrar LastShot'u yersiz birlikten atarsanız karşınızda beni bulursunuz diyip tüm SD yönetimini karşıma almış adam da benim. Kime neyi anlatıyorsun Allah aşkına?
Adminler benim babamın oğlu değil; yeri geldi en yakın dostumu tenzil ettim/ihraç ettim, yeri geldi davranışlarından ve karakterinden haz etmediğim adamı sırf adminliği iyi yapıyor ve hak ediyor diye terfi ettim. Bu sadece adminlikte de değil, yönettiğim her yerde geçerliydi.
Ben bu sunucuyu aldıysam bir nedeni var, ceza sistemi açık. Yaz tatilim boş, oyundayım. Öyle kafanıza göre at koşturup, soyunup, pdnin karşısında silahlı araçtan inip, silahınız varken pdnin karşısına araçla gidip fark etmelerini sağlamaya çalışıp, üstüne ihtar verdirip DM atarsanız alacağınız ceza bundan az olmayacak.