Birileri kudurmuş, bak aramızdaki farklardan biride bu insanların iki saat açığı aramaya çalışıp ardından klavyeli bordo bereli olmam. Sen ve senin gibiler o kadar çok alışmışsınız ki, negatif bir şeye düzgün tepki bile veremiyorsun. Örnek vereyim benim profili ziyaret ettin, ardından iletileri göz gezdirdin o yetmedi DOSOJİN adındaki birlik tanıtıma girip inceledin ancak bir şey anlamadın çünkü bilmiyorsun.
Bilseydin açık arayacak daha düzgün bir şeyler bulabilirdin ama sen buna nasıl laf soksam ve hangi bana low gelen rolü alsam diye bakındın. Açık arıyorsanda düzgün yap, mesela yapıcı eleştiri yaparak bunu yapabilirsin. Sana örnek
Senin şuanki birliğin kardeşim, yapıcı bı eleştiriyle şunu diyebilirim ki İtalyan konsepti yaptığını zanneden birlik.
1-İtalyan mafya konsepti yapıyorsan aile ilişkileri yansımak zorunda
2-İtalyan yemek kültürü önemsenmeli
3-İtalyan Mafya kültüründe yer tutan geleneklerin yapılması
4-Mafya ve Çetenin farkının bilinmesi
5-Legal gözükmeyi öncelikli hale getirme ve şehirdeki imajın korunması
6-Üyelerin oluşuma duyduğu sadaketin ya da korkunun yansıtılması
Daha saymama gerek yok herhalde bunlar rol ss'inde görülmesi gereken ancak görülmeyen içerikler. Açık aramaya çalışmadan önce kendi eksiğini gör.
Bir bok bildiğini sanıyorsun ama sıfırsın. Sene 2022, modern mobster kavramını duydun mu hiç? Veya kurgusal da olsa suç yapılanmalarının yeni jenerasyona evrilişini?
@rami bir şeyler yapıyor, zamanında yardımcı olduğumuz kişilerden.
2022 yılında saf italyan uyruklu karakterlerle rol yapmaları tabii ki mantıksız, ama sen bundan dem vurmak yerine alakasız örnekler vermişsin. Bu işten anlamadığın kesin. Sene 1950 falan mı? Yemek kültürü, aile ilişkileri, gelenekler? Yeni nesil gruplarda geleneğe bağlılık ve saydığın şeylerin hiçbirinin yeri yok.
Italyan-Amerikan rolleriyle Rina sunucusuna yön vermiş bir ekibe dahil olan birisi olarak söylüyorum. Madem bilmiyorsun, konuşmayacaksın.
Ama bir şeyler öğrenmek istersen mutlaka Tavernaboard'a uğra, yardımcı oluruz