Ooooo Rami kardeşim Hood onayı almış adamsın sennn, bol bol hayatsızca SS kasıp 5 kişilik pastayı 40 parçaya bölercesine yanıtlar atan bütün birlik üyelerini hayırlı olsun hak ettiğin yerdesiniz dewam edin yakında sunucuyu üstenize yapacaklar. Merak etmeyin hee, italyan mafya kültürü önemsemiyorlar, Polat Alemdar'ın yolundan gitmeye dewaam ke
Medine dilencisi kılıklı adam seni. İllegal açıdan bir vasfı olmayan yarışçı birliği rollerine devam mı? Söyle bakalım TS'de adminleri yalayıp neden başka sunucuya geçince arkalarından sallıyorsun? Polat alemdar rolü yapan kişiler zaten senin rol yaptığın adamlar değil mi? Tren istasyonuna DM'ci mapiyle hood alanlar? O arkadaşlarınla aranda olan tek farkın sen daha fazla konuşuyorsun, onlar daha az. Fazla konuşturma beni, eşeleye eşeleye bir çok şey çıkartırım senin hakkında değil rina forumuna girmek samp pp sunucularına girmeye yüzün kalmaz. Sen tek birliği kaç ayda 100 sayfa yaparken ben zevkine Türk birliği açıp yine senin üstüne çıktım. Birlik üyelerime gelecek olursak, senin elinde hiç bir zaman olmayan ekibin en az 100 katı. İkile yoluna bak paşam 
Ggfgdzdcidfyffy, çok kıymetli Rami kardeşim Bim'e 200 liracık psikilog ısmarlıyorum sana çünkü iyice kafayı yedin. "İllegal açıdan bir vasfı olmayan yarışçı birliği rollerine devam mı?" mafya rolü yapan adam ne bilecek, Racer RP'yi. TS3 de adminleri yalamaktan bahsediyorsun anlayamadığım kısım şu beni tanıyan admin yok. Hangi admini yalayacam? Hdfghgffggvcc. Şu tren istasyonundaki DM'ciler diyin + "konuşturma beni, eşeleye eşeleye bir çok şey çıkartırım senin hakkında değil rina forumuna girmek samp pp sunucularına girmeye yüzün kalmaz. " Diyorsun şuan baya korktum, "Sen tek birliği kaç ayda 100 sayfa yaparken ben zevkine Türk birliği açıp yine senin üstüne çıktım. Birlik üyelerime gelecek olursak, senin elinde hiç bir zaman olmayan ekibin en az 100 katı." işte seninle aramdaki fark bu ben kurgusal bı karakterin rolünü bırakalı çok oldu, bı film izleyip çocuk gibi havalara girmem. Rol yapmak için fazla insana ihtiyaç duymam, birileri tanıtıma girip güzel bir şey yazınca mutlu olmam. Beni düzgün eleştiren yaptığım role ilgi duyan adamlar beni mutlu eder. Tanıtımım kirlendi demeden kaçalım. Bu arada yarın gel Bim'den psikiloğunu alalım, ayrıca uslu bı çocuk olursan muzlu süt te alırım.
Çok konuşacağına başkalarını sesliye çektiğin gibi benide çek. Benim ekibimde olan en düşük adam bile senden daha iyi rol yapıyor, buna emin olabilirsin. Bime çok aşinasın herhalde, bilmem kaç sene önce baban bimden alışveriş yapmış dokuzuncu ayada sen çıkmışsın. Bozuk plak seni. Benim tanıtımım kirlenmez o konuda rahat ol. Sana bakıyorum ekibin desen sıfır, sense noksansın. Tek işin bıraktıktan sonra arkasından konuştuğun insanların sunucusunda tanıtımlara bok atmak, atamıyorsun da onu bari düzgün yap, değil mi? İşine bak dedim, gelecek sefer bu kadar sakin olmam 
Birileri kudurmuş, bak aramızdaki farklardan biride bu insanların iki saat açığı aramaya çalışıp ardından klavyeli bordo bereli olmam. Sen ve senin gibiler o kadar çok alışmışsınız ki, negatif bir şeye düzgün tepki bile veremiyorsun. Örnek vereyim benim profili ziyaret ettin, ardından iletileri göz gezdirdin o yetmedi DOSOJİN adındaki birlik tanıtıma girip inceledin ancak bir şey anlamadın çünkü bilmiyorsun.
Bilseydin açık arayacak daha düzgün bir şeyler bulabilirdin ama sen buna nasıl laf soksam ve hangi bana low gelen rolü alsam diye bakındın. Açık arıyorsanda düzgün yap, mesela yapıcı eleştiri yaparak bunu yapabilirsin. Sana örnek
Senin şuanki birliğin kardeşim, yapıcı bı eleştiriyle şunu diyebilirim ki İtalyan konsepti yaptığını zanneden birlik.
1-İtalyan mafya konsepti yapıyorsan aile ilişkileri yansımak zorunda
2-İtalyan yemek kültürü önemsenmeli
3-İtalyan Mafya kültüründe yer tutan geleneklerin yapılması
4-Mafya ve Çetenin farkının bilinmesi
5-Legal gözükmeyi öncelikli hale getirme ve şehirdeki imajın korunması
6-Üyelerin oluşuma duyduğu sadaketin ya da korkunun yansıtılması
Daha saymama gerek yok herhalde bunlar rol ss'inde görülmesi gereken ancak görülmeyen içerikler. Açık aramaya çalışmadan önce kendi eksiğini gör.
Kuduran sensin ki gelip bu tanıtıma sallıyorsun, üstelik "Bir daha forumuna bile girmem" dediğin forumda. Ben açığını aramadım, arasam bulmam beş dakika değil mi? Kültürden bahsediyorsun, makarna yeme rolü mü yapacağım gerizekalı. Onları zaten foruma yansıtmıyorum bir ara arkasından sövdüğün adamın sunucusuna gel de restoran rollerini gör. Mafya-Çete arasında ki farkı zaten daniel karakterimle sağlıyorum (soldier) Üyelerin oluşuma duyduğu sadakat korku?

Bak bana anlaması kıt maymun, tanıtımımı incelemeden yaptığımız rolü anlatıyorsun bana. Bana adımla hitap eden (İC) taş çatlasa dört kişi var ki Musella karakterini oluşumun köklüleri tanıyor ancak. Yaptığım rol hiyerarşisini bu sunucuda kimse yapmıyor, oluşumu açtığı gibi üstünlük yapıyorlar. Oluşumun
şimdilik konsepti suç grubu. Aile rollerine girişecek olursam Crime Family olarak değiştiririm. İtalyan rolü deyince aklına arkadaşlarının açtığı Sicilya birlikleri geliyor, senide anlıyorum. Araştırıp yaptığım kültürü sana çok güzel anlatırım ekle DC, o MamiCO mu SushiCO mu neyse oda gelsin ramichan#8292. Benim gerizekalı kuşum. Siz alışkınsınız tabi yeni gelen illegal bir organizasyonu direkt olarak üstünlükçü başlatmaya. Ne rol zevkiniz var nede yaptığınız güzel bir rol. Senin yaptığın rolleri benim birliğime yeni katılan daha önce hiç bir oluşum tecrübesi olmamış adamlar yapıyor. Burada bana laf yapma lüksüne sahip değilsin çünkü hiç bir zaman iyi rol yapmadın, bu kafayla devam edersen
yapamayacaksın. Bu arada istesen bile benim ekibimde yer alman mümkün değil, senin gibi salakları almıyorum. Git hadi arkasından sövüp durduğun adamın forumunda gezmeye devam et. Bu tanıtım rinada yaptığın bütün rollerin on katı kadar. Yaptığım rolünde yapacaklarımın da hesabını
hiç kimseye vermem. Buna herkes dahil, kim olduğu önemsiz artık aklına kim gelirse

Tanıtıma negatif yorum yapmıyorsun, sen tanıtımı kötülemeye çalışıyorsun. Yaptığın o sikko sikko tanıtımlardan sonra burası canını almıştır. Yaptığım rollerde gram hata yok, 2019'da yapılan italyan birliklerinden örnek veriyor bide. Salak tabi, rollerinde o dönemde kalmış sende. Sana verdiğim son cevap bu çocuk, işine bak kalbini kırmayayım sana daha fazla prim vermeye gerek duymuyorum hem sosyal açıdan hem de zihinsel olarak alt segment adamsın. Sert konuşurum, alınırsan orada burada ağlama peşin peşin söylüyorum.

Bundan sonra yine ileti atacağını biliyorum, bu yüzden olası bir durumda söz
@godV1DAR kardeşimde