Rol hakkında; Arkadaşlar bu sunucuda çoğu oyuncu nedense ya rol yapmak istemiyor ya da yaptıkları rollerin üzerine düşünmeden üstün körü bir rol yapıyorlar bu konu hep benim canımı sıkmıştır, rol bilgisi olan oyuncular kendi aralarında gruplaşmış ve asıl rol pası yapması gereken insanlar ise PD de toplanmışlardır. PD de bulunan adminler gerçekten de rol yapmıyorlar, bunu inkar edecek birinin olduğunu sanmıyorum, PD zaten "mix" yapma izni almasıyla zaten rolleri baya baltalanıyor, polisler kendi aralarında rol yapmadan sanki telepati yeteneği varmış gibi konuşup anlaşıyorlar. Başka oyuncular yanlarına gelip rol yapmaya çalıştıklarında ellerinin tersiyle itiyorlar. Arkadaşlar burası bir rol sunucusu yani bu oyunun amacı rol yapmak, Bu sunucunun sistemi gerçekten bütün sunucuların sistemlerinden çok daha iyi, olanaklar sınırsız, adminler PD de toplanıp bütün gün devriye atmaktansa her hafta başka bir karaktere bürünüp bütün sunucuya rol paslamaları gerekiyor bence, sadece adminler değil ayrıca yeni bir TAG altında rol yapma isteği olan ve rol bilgisi olan oyuncularımıza çeşitli imkanlar sağlanmalı ve seviyesi fark etmeden bütün diğer oyunculara rol paslamaları gerekiyor görüşümce. Bu sayede sunucudaki dışlanmış ya da rol bulamayan oyuncularımız rol yapma ve öğrenme imkanı bulacaklar, Yönetime gelecek olursak bana kalsa Troll, Nonrp ve benzeri rolü baltalayan her şey, imla kuralların ceza süreleri arttırılmalı ve caydırıcı şeyler getirilmeli bence. Yetkililer bu kötü gidişata bir el atmalı ve dibe giden rollerin önüne geçmelidir. İnsanlara çeşitli rol bilgisi olan kişiler ve yetkili kadrosu ile rol ortamı yaratmalı ve bu ortamları 1 den 50'ye bütün seviyedeki oyuncularımız alınmalıdır, çeşitli kurumların denetimleri arttırılmalı ve rol yapmayan kişilere ağır yaptırımlar uygulanmalıdır, bu dediğim şeye karşı çıkacak olanlar elbet olacaktır bu kişiler benim görüşümce; "Aaa, kim uğraşacak? kim gidip rol yapsın? boş ver." tarzı şeyler söyleyeceklerdir, bu kişiler zaten rol yapma isteği olmayan sadece silah alıp ateş etmek için sunucuda bulunan garip kişilerdir. Okuduğunuz için teşekkürler, iyi roller dilerim ve yorumlarda eksik olduğunu düşündüğünüz ya da "Olsa daha iyi olurdu" dediğiniz şeyleri yazmayı unutmayın.