Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ricardo Lengevin - Hile Kunlanımı

Başlatan Xeva$R, 27 Haziran 2022, 00:57:00
Okunma sayısı 264 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Xeva$R

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Kasım 2023, 13:54
Toplam oynama: 19 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ricardo Lengevin - Hile Kunlanımı
« : 27 Haziran 2022, 00:57:00 »
Öncelikle, Selam Çatışma Rolundeydik ve Düşmanlarım Vardı , Oyundan Abime Gerçekte Kardeşime Sövdü Ve  Anneme Küfür ettiler ve Bende Çok sinirlenip Air Break Açtım Yaptığımda Hatalıyım Biliyorum Tabiki Ve Pişman Olduğumu Belirtmek İstiyorum Banımı Açarmısınız Lütfen Çok Pişmanım Yardım Edebilicekmisiniz Bidaha Söz Açmayacağım Ve Sileceğim. Oyuna İlk Girdiğim Gibi Pizza Gidip Rol Yapayağım Ve Birdaha Kesin Olmucak Şekilde Rolüme Ve Kurallara Uyacağım, Ve Forumdan Üç Günlük Ban Yediğim İçin Başka Forum Hesabı Oluşturdum Ve Babannemin Telefonundan Doğrulama Kodu Var Ve Babanem Şuanlık Başka Yerde Olduğu İçin Giremedim Öbür Forum Hesabıma Burdan Ticket Oluşturdum. Ve " Bu Hesapla Nasıl Oynuyorsun? " Diye Sorarsanız Kardeşimin Leptop'undan girebiliyorum içinizde kalmasın Admin Beyim " Çok Özür Dilerim, Pişman Olduğumu Gene Unutmuyorum. Şimdiden Benimle İlgilendiğiniz için çok, Teşekkür Eder İyi oyunlar Dilerim.
Seviye: 22
Yasak No: #19825
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://www.hizliresim.com/pyxmurq
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Hile Kunlanımı
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Melissa_Hurricane <br />Heinrich_Schwartz<br />Xevarr_Lengevin

Çevrimdışı Asiz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 20:15
Toplam oynama: 260 gün, 23 saat
Son giriş: 02 Ekim 2022, 03:06
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Ynt: Ricardo Lengevin - Hile Kunlanımı
« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2022, 01:02:57 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden hile kullandığınızı detaylı şekilde anlatın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde anlatın.

Çevrimdışı Xeva$R

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Kasım 2023, 13:54
Toplam oynama: 19 gün, 11 saat
« Yanıtla #2 : 29 Haziran 2022, 21:29:13 »
Öncelikle Ben Abilerimle Geziyordum Ve Birden Düşmanlarımızla çatışmaya girdik ve durmadan düşüyordum biraz oynayamıyordum, Ve Bir süre sonra çok sinirlenip onlar çok iyi oynuyor ben neden çok iyi oynayamıyorum diye düşündüm ve kolum un biraz kötü olduğunu fark edip çok sinirlenip air açtım ve düşmanlarımı yatırdım yaptığımda pişmanım biliyorum, evet, birdaha kunlanmayacağıma kendi kendime söz verip kunlanmayacağım ve kolum u geliştirip Daha iyi daha paintball girip arkadaşlarımla kolumu geliştireceğim.

Probation kapsamında legal rol çevireceğim pizza stackte takılıp roller yapacağım etkinliklere gidip sosyal rollere katılacağım mesalara barlara gidip arkadaşlarımla paintball oynamayı düşünüyorum bunun dışında arkadaşlarımla birlik üyelerimle  rolleri yapmak istiyorum şuan ki tercihim boyle olacak probation sonrası ise rollerimi daha aktif tutup bir birliğe girip kendimi eğlendirmek ve arkaşlarımı eğlendirmek isterim.

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 12 Temmuz 2024, 00:12
Toplam oynama: 380 gün, 14 saat
Son giriş: 25 Şubat 2024, 00:37
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
Son giriş: 25 Şubat 2024, 00:37
Toplam oynama: 47 gün, 19 saat
Martin Byrne Lv.39
Son giriş: 17 Şubat 2024, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
« Yanıtla #3 : 30 Haziran 2022, 00:21:50 »
Şu an zaten oyuna girebiliyorsunuz. Neden probationa dahil edelim ki?

https://prnt.sc/uTt5W4mX-BsO