Öncelikle, Selam Çatışma Rolundeydik ve Düşmanlarım Vardı , Oyundan Abime Gerçekte Kardeşime Sövdü Ve Anneme Küfür ettiler ve Bende Çok sinirlenip Air Break Açtım Yaptığımda Hatalıyım Biliyorum Tabiki Ve Pişman Olduğumu Belirtmek İstiyorum Banımı Açarmısınız Lütfen Çok Pişmanım Yardım Edebilicekmisiniz Bidaha Söz Açmayacağım Ve Sileceğim. Oyuna İlk Girdiğim Gibi Pizza Gidip Rol Yapayağım Ve Birdaha Kesin Olmucak Şekilde Rolüme Ve Kurallara Uyacağım, Ve Forumdan Üç Günlük Ban Yediğim İçin Başka Forum Hesabı Oluşturdum Ve Babannemin Telefonundan Doğrulama Kodu Var Ve Babanem Şuanlık Başka Yerde Olduğu İçin Giremedim Öbür Forum Hesabıma Burdan Ticket Oluşturdum. Ve " Bu Hesapla Nasıl Oynuyorsun? " Diye Sorarsanız Kardeşimin Leptop'undan girebiliyorum içinizde kalmasın Admin Beyim " Çok Özür Dilerim, Pişman Olduğumu Gene Unutmuyorum. Şimdiden Benimle İlgilendiğiniz için çok, Teşekkür Eder İyi oyunlar Dilerim.
Seviye: 22
Yasak No: #19825
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://www.hizliresim.com/pyxmurq
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Hile Kunlanımı
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Melissa_Hurricane <br />Heinrich_Schwartz<br />Xevarr_Lengevin