Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Tırcılık mesleği

Başlatan Üslup Hocası, 14 Haziran 2022, 00:02:38
Okunma sayısı 1288 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Ocak 2024, 15:01
Toplam oynama: 45 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Ocak 2024, 14:58
Toplam oynama: 60 gün, 22 saat
Tırcılık mesleği
« : 14 Haziran 2022, 00:02:38 »
Tırcılık mesleği sunucuda en worth, stonks , f/p dediğimiz yegane mesleklerden biri. Bu mesleği biraz daha geliştirilmesini düşünüyorum.
1-Roadtrain kullanılıyor genellikle ve benzin istasyonuna girdiğinde en az 5 takla atıyor tır bu yüzden teslimat yerlerine bir benzin objesi eklenip oradan doldurulabilir veyahut her teslimatta tamir,bakım yapıldığı gibi benzin eklenebilir.
2-Realistik olarak düşününce bir tır şöförü gişelerden geçerken kendi cebinden para vermez bunun için tırcılıkta/meslek başında olan sürücüler için geçiş ücretsiz olabilir bunu rolsel olarak firma karşılıyor olarak düşünülebilir ve bu durum gişe kural ihlalini ortadan kaldırır (mümkünse sd gişeleri kapattığında tır sürücüleri bundan muaf olabilirler)
3-levelleri arttırılabilir 6.level için 1000 teslimat ve +1000 , 7.level için 1500 teslimat +2000 gibi meslek fiyatı artırılabilir.
4-Checkpoint getirilmesi, buna inanamayarak yazıyorum fakat eğer olurda gelirse çok iyi olur çünkü bağzı oyuncular tır değilde çarpışan arabalar rp'si falan yapıyor en azından yollarda bir nizam olabilir ve ıc olarak trafik kurallarına dikkat edilebilir.
5-son olarak yeni bir teslimat noktası getirilebilir bu pek gerekli değil ama oyuncuların hoşuna gideceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı nitr0

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 08 Şubat 2023, 20:11
Toplam oynama: 152 gün, 23 saat
Birlik: ******ILI
Henry Morel Lv.27
Köken: Fransız
Son giriş: 12 Eylül 2022, 17:20
Toplam oynama: 3 gün, 10 saat
Köken: Kanadalı
Son giriş: 11 Şubat 2023, 19:37
Toplam oynama: 1 gün, 13 saat
Son giriş: 12 Eylül 2022, 17:21
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Tırcılık mesleği
« Yanıtla #1 : 14 Haziran 2022, 07:02:39 »
Tırcılık mesleği sunucuda en worth, stonks , f/p dediğimiz yegane mesleklerden biri. Bu mesleği biraz daha geliştirilmesini düşünüyorum.
1-Roadtrain kullanılıyor genellikle ve benzin istasyonuna girdiğinde en az 5 takla atıyor tır bu yüzden teslimat yerlerine bir benzin objesi eklenip oradan doldurulabilir veyahut her teslimatta tamir,bakım yapıldığı gibi benzin eklenebilir.
2-Realistik olarak düşününce bir tır şöförü gişelerden geçerken kendi cebinden para vermez bunun için tırcılıkta/meslek başında olan sürücüler için geçiş ücretsiz olabilir bunu rolsel olarak firma karşılıyor olarak düşünülebilir ve bu durum gişe kural ihlalini ortadan kaldırır (mümkünse sd gişeleri kapattığında tır sürücüleri bundan muaf olabilirler)
3-levelleri arttırılabilir 6.level için 1000 teslimat ve +1000 , 7.level için 1500 teslimat +2000 gibi meslek fiyatı artırılabilir.
4-Checkpoint getirilmesi, buna inanamayarak yazıyorum fakat eğer olurda gelirse çok iyi olur çünkü bağzı oyuncular tır değilde çarpışan arabalar rp'si falan yapıyor en azından yollarda bir nizam olabilir ve ıc olarak trafik kurallarına dikkat edilebilir.
5-son olarak yeni bir teslimat noktası getirilebilir bu pek gerekli değil ama oyuncuların hoşuna gideceğini düşünüyorum.

1) Benzin yerlerinde takla atma gibi bir sorun hiç yaşamadım, dikkatli sürdüğün sürece bir problem yaşamazsın. Benzin karşılama konusunda ise bilmiyorum olabilir.
2) 16$ büyük bir mevla değil, bence bunun için bir düzenlemeye ihtiyaç yok ve gişe kapalı iken geçebilmeyi de desteklemedim. Suistimal edilebilir.
3) Olabilir, realistik olarak baktığımız zaman kıdemimize göre para alıyormuş gibi düşünebiliriz.
4) Bu konuda desteklemedim, tırcılıkta mevcut kestirme yollar var bunların önüne geçerek yolu uzatmış, mesleği zorlaştırmış oluruz. Hem tırcılık rotası aktif rol dönen yerlerden geçmiyor. Sana karşı kasıtlı çarpan birine de her zaman şikayet açma hakkın mevcut.
5) olabilir.

Çevrimdışı Pudin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 08 Mayıs 2024, 00:49
Toplam oynama: 90 gün, 18 saat
Sarah Almira Lv.20
Son giriş: 27 Haziran 2023, 16:53
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #2 : 14 Haziran 2022, 08:47:40 »
Biraz abartı düşünüyorum ama geliştirilmesi gerekiyor, destekliyorum.
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 28 Nisan 2025, 22:54
Toplam oynama: 231 gün, 18 saat
Son giriş: 24 Ocak 2024, 15:20
Toplam oynama: 3 gün, 23 saat
Son giriş: 14 Aralık 2023, 20:01
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #3 : 14 Haziran 2022, 14:16:40 »
Checkpoint maddesi hariç destek verdim Checkpoint gereksiz olur yol uzar kâr yapmaya çalışırken büyük zarara gireriz gerek yok ama DESTEKLENDİN! :onay:
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 14 Haziran 2022, 16:39:20 »
Şikayet açma hakkım her daim mevcut fakat artık bandicam açıp gezmek yerine streamer olmayı falan düşleyeceğim yakında cezalar ödül gibi geliyor bağzı arkadaşlara ve dediğin gibi 16 dolar büyük bir meblağ değil bu yüzden tırcılılar için karşılanabilir bu kimseyi üzmez hatta mutlu eder yine bağzı arkadaşlar o 16 doları vermemek için gişelerin üstünden atlamazlar mesela.

Çevrimdışı Vinograd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 14 Haziran 2022, 18:00:10 »
Chechpoint hiç gerekli değil ve benzin olayını desteklemiyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 14 Haziran 2022, 21:42:35 »
Arkadaşlar checkpoint'i şahsen bende istemem ama roleplay ortamı için yazmak istedim çünkü blueberry'e gitmeden önceki teslimat noktası, ismini hatırlıyamıyorum şuan her neyse orada politikalarda yazan Off Road ihlalini işlemeyen oyuncu yok ve her ne kadar şehir dışında trafik, rol ortamı olmasada o güzerhahtan geçen bir kişi diken üstünde aracının %100 hasarlı olmaması için korktuğunu söyleyebilirim. Ayrıca benzinliğe gerçekten giremiyor bu konu hakkında sizi aydınlatmak adına bir video paylaşabilirim Roadtrain her benzinliğe giremiyor hele birde arkasında dorse varsa girip çıkmasına mümkünat yok o dorse illa ki çıkıyor ve zaman kaybettiriyor bu yüzden teslimat yerlerine bir obje veya teslim edince benzin vermesini söyledim.
Son olarakta dediğim gibi gişe olayı işten bile değil çünkü medium rp olduğu için ekonomik olarak oyuncuların gözünde para bile değil fakat yinede politikalarda gişe kural ihlali diye bir ihlal bulunmakta, bu ihlali minumuma indirmek bence güzel olurdu yine destekleyip desteklememekte özgürsünüz.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 09 Mart 2025, 15:59
Toplam oynama: 170 gün, 22 saat
Jeff McNauti Lv.25
Son giriş: 19 Temmuz 2024, 09:57
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
Son giriş: 22 Temmuz 2024, 18:09
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #7 : 14 Haziran 2022, 22:46:38 »
Benzin eklenmesi saçma olacaktır, sunucun bir yandan ekonomisinin düzelmesi için bu var zaten.

Tır rotası baştan aşşağı değiştirilebilir bu güzel olacaktır.

Çevrimdışı xd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arina Aliyev Lv.50
Son giriş: 28 Şubat 2025, 15:44
Toplam oynama: 646 gün, 14 saat
Son giriş: 23 Aralık 2023, 05:39
Toplam oynama: 18 gün, 10 saat
Son giriş: 18 Ekim 2023, 00:58
Toplam oynama: 7 gün, 2 saat
Son giriş: 14 Temmuz 2023, 01:45
Toplam oynama: 6 gün, 14 saat
Son giriş: 23 Aralık 2023, 05:39
Toplam oynama: 1 gün, 6 saat
« Yanıtla #8 : 15 Haziran 2022, 08:46:22 »

Çevrimdışı loressy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Nisan 2024, 15:24
Toplam oynama: 187 gün, 9 saat
Son giriş: 23 Şubat 2024, 11:23
Toplam oynama: 36 gün, 12 saat
« Yanıtla #9 : 15 Haziran 2022, 10:29:51 »