Tırcılık mesleği sunucuda en worth, stonks , f/p dediğimiz yegane mesleklerden biri. Bu mesleği biraz daha geliştirilmesini düşünüyorum.
1-Roadtrain kullanılıyor genellikle ve benzin istasyonuna girdiğinde en az 5 takla atıyor tır bu yüzden teslimat yerlerine bir benzin objesi eklenip oradan doldurulabilir veyahut her teslimatta tamir,bakım yapıldığı gibi benzin eklenebilir.
2-Realistik olarak düşününce bir tır şöförü gişelerden geçerken kendi cebinden para vermez bunun için tırcılıkta/meslek başında olan sürücüler için geçiş ücretsiz olabilir bunu rolsel olarak firma karşılıyor olarak düşünülebilir ve bu durum gişe kural ihlalini ortadan kaldırır (mümkünse sd gişeleri kapattığında tır sürücüleri bundan muaf olabilirler)
3-levelleri arttırılabilir 6.level için 1000 teslimat ve +1000 , 7.level için 1500 teslimat +2000 gibi meslek fiyatı artırılabilir.
4-Checkpoint getirilmesi, buna inanamayarak yazıyorum fakat eğer olurda gelirse çok iyi olur çünkü bağzı oyuncular tır değilde çarpışan arabalar rp'si falan yapıyor en azından yollarda bir nizam olabilir ve ıc olarak trafik kurallarına dikkat edilebilir.
5-son olarak yeni bir teslimat noktası getirilebilir bu pek gerekli değil ama oyuncuların hoşuna gideceğini düşünüyorum.