Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

BİRLİK DEĞİŞTİRİYORUZ KONU KİLİT.

Başlatan Burkitolki, 26 Ağustos 2018, 17:51:36
Okunma sayısı 2534 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı spooky

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: American Posse
« Yanıtla #40 : 30 Ağustos 2018, 21:12:33 »
tanıtım kötü, attığınız rol de bir o kadar kötü
bu işi bilen insanlarla rol yapın, bir şeyler öğrenin ve sonra tekrar tanıtım açın
ilk olarak tanıtım bir çok birlikden iyi 2.olarakk dondüreceğim rollere ben karar veririm  5level bir kişi bir kişi tekrar tanitim acsin dedi diye acacak degildim ben emek verdim sizin gibi hazır birliklere girmiyorum eger sakincalı bir durum olsaydi anil adminim soylerdi şimdi yol al
Neden kudurdun :)
eger sakincalı bir durum olsaydi anil adminim soylerdi şimdi yol al

Çevrimdışı Stayrexx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sean Garnett Lv.20
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Ekim 2023, 20:34
Toplam oynama: 109 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #41 : 31 Ağustos 2018, 09:39:44 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2022, 12:52
Toplam oynama: 230 gün, 2 saat
« Yanıtla #42 : 31 Ağustos 2018, 12:06:03 »
tanıtım kötü, attığınız rol de bir o kadar kötü
bu işi bilen insanlarla rol yapın, bir şeyler öğrenin ve sonra tekrar tanıtım açın
ilk olarak tanıtım bir çok birlikden iyi 2.olarakk dondüreceğim rollere ben karar veririm  5level bir kişi bir kişi tekrar tanitim acsin dedi diye acacak degildim ben emek verdim sizin gibi hazır birliklere girmiyorum eger sakincalı bir durum olsaydi anil adminim soylerdi şimdi yol al
Neden köpürdün bu kadar?
Bu agresif ve çocukça tavırlara ne gerek var? Düzgünce eleştiri yapmışım değil mi? İlla ben de senin gibi mi yanıt vereyim? Hayır, senin gibi davranırsam işin içinden çıkamazsın, rezil olursun. Baştan uyarayım.
Neyse, o zaman ben de sana bir yanıt vereyim.  :)
Hazır birliklere girmiyorum, birlik tanıtımlarına bakarsan daha önce açtığım birlik tanıtımlarını görürsün. Onlardan bir şeyler öğrenebilirsin.  ;) Şu an da Oceanside Park birliğinde afro-amerikan sokak çetesi rolündeyim. Rolleri incele istersen, öğretici olur senin için.
5 level olmam rol bilgimi değil bu sunucuda fazla vakit geçirmediğimi gösterir. Girebileceğim bir sürü alternatif sunucu var (tabii onlara sen girebilir misin o tartışılır.  :) ),  burada daha az oynamayı tercih etmiş olabilirim.  Ayrıca her eleştiri yapana böyle cevap yazma derim. Sürekli böyle davranmaya alışırsın falan platform dışında da yanlışlıkla böyle davranırsın, senin için sıkıntı olur. Benden söylemesi.
Kardeşim gelmeyin benim konuma rica ediyorum.

Çevrimdışı Abugat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 13:12
Toplam oynama: 82 gün, 3 saat
« Yanıtla #43 : 01 Eylül 2018, 00:39:49 »
Ha? Birisi şaka falan desin lütfen. ???

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #44 : 01 Eylül 2018, 00:40:37 »
şaka

Çevrimdışı Abugat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 13:12
Toplam oynama: 82 gün, 3 saat
« Yanıtla #45 : 01 Eylül 2018, 00:42:08 »
şaka
Rahatladım, ben de gerçek diye korkmuştum zaten.  :-\

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #46 : 01 Eylül 2018, 00:49:36 »
şaka
Rahatladım, ben de gerçek diye korkmuştum zaten.  :-\
yok sen korkma rahat ol çocukları korkutmuyoruz biz.

Çevrimdışı darknesmon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 04 Aralık 2021, 21:47
Toplam oynama: 61 gün, 21 saat
« Yanıtla #47 : 01 Eylül 2018, 00:52:14 »
gördüğüm en iyi birlik, SS editlemeyi bilmeyen kişi birlik kuruyor. Başarılar!

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #48 : 01 Eylül 2018, 00:58:52 »
Direk olarak bir oluşum açıp etrafınızda belirli insanları toplamaktansa var olan oluşumlara katılım sağlayıp bir süre rol kalitenizi arttırmalı, ekran görüntüsü düzenlemeyi öğrenmeli ve konsept hakkında bilgi sahibi olmalıydınız. Bunu yaptığınızda birlik konunuzun altında benim yazdığım "başarılar, siz yaparsınız bu işi" tarzında bir yorum görebilirsiniz. Biz kimseye boş yere tavır koymuyoruz. Yaptığınız bir hata var ki bu şekilde size bunu belirtmeye çalışıyoruz. Sizse bildiğinizi okumaya devam ediyor, dediklerimizi hiçe sayıyorsunuz. Eleştiri kaldıramayacaksanız oluşum kurmak sizler için yanlış bir tercih olacaktır. Yaptığınız hataları düzeltmeniz dileğiyle.
Bu mesajdan sonra atılan hiçbir yoruma yanıt vermeyeceğim, boşuna tekrardan tartışma başlamasını istemiyorum.

Çevrimdışı !Vidanjör

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Ağustos 2024, 23:55
Toplam oynama: 196 gün, 17 saat
Birlik: *** ******les
« Yanıtla #49 : 01 Eylül 2018, 01:29:26 »
Direk olarak bir oluşum açıp etrafınızda belirli insanları toplamaktansa var olan oluşumlara katılım sağlayıp bir süre rol kalitenizi arttırmalı, ekran görüntüsü düzenlemeyi öğrenmeli ve konsept hakkında bilgi sahibi olmalıydınız. Bunu yaptığınızda birlik konunuzun altında benim yazdığım "başarılar, siz yaparsınız bu işi" tarzında bir yorum görebilirsiniz. Biz kimseye boş yere tavır koymuyoruz. Yaptığınız bir hata var ki bu şekilde size bunu belirtmeye çalışıyoruz. Sizse bildiğinizi okumaya devam ediyor, dediklerimizi hiçe sayıyorsunuz. Eleştiri kaldıramayacaksanız oluşum kurmak sizler için yanlış bir tercih olacaktır. Yaptığınız hataları düzeltmeniz dileğiyle.
Bu mesajdan sonra atılan hiçbir yoruma yanıt vermeyeceğim, boşuna tekrardan tartışma başlamasını istemiyorum.