tanıtım kötü, attığınız rol de bir o kadar kötü
bu işi bilen insanlarla rol yapın, bir şeyler öğrenin ve sonra tekrar tanıtım açın
ilk olarak tanıtım bir çok birlikden iyi 2.olarakk dondüreceğim rollere ben karar veririm 5level bir kişi bir kişi tekrar tanitim acsin dedi diye acacak degildim ben emek verdim sizin gibi hazır birliklere girmiyorum eger sakincalı bir durum olsaydi anil adminim soylerdi şimdi yol al
Neden köpürdün bu kadar?
Bu agresif ve çocukça tavırlara ne gerek var? Düzgünce eleştiri yapmışım değil mi? İlla ben de senin gibi mi yanıt vereyim? Hayır, senin gibi davranırsam işin içinden çıkamazsın, rezil olursun. Baştan uyarayım.
Neyse, o zaman ben de sana bir yanıt vereyim.

Hazır birliklere girmiyorum, birlik tanıtımlarına bakarsan daha önce açtığım birlik tanıtımlarını görürsün. Onlardan bir şeyler öğrenebilirsin. ;) Şu an da Oceanside Park birliğinde afro-amerikan sokak çetesi rolündeyim. Rolleri incele istersen, öğretici olur senin için.
5 level olmam rol bilgimi değil bu sunucuda fazla vakit geçirmediğimi gösterir. Girebileceğim bir sürü alternatif sunucu var (tabii onlara sen girebilir misin o tartışılır.

), burada daha az oynamayı tercih etmiş olabilirim. Ayrıca her eleştiri yapana böyle cevap yazma derim. Sürekli böyle davranmaya alışırsın falan platform dışında da yanlışlıkla böyle davranırsın, senin için sıkıntı olur. Benden söylemesi.