Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR] Unreachable — Nightjar

Başlatan Unreachable, 07 Haziran 2022, 20:22:05
Okunma sayısı 508 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Unreachable

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 28 Aralık 2024, 18:57
Toplam oynama: 196 gün, 14 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 04 Eylül 2024, 20:57
Toplam oynama: 0 gün, 16 saat
[EKLENEBİLİR] Unreachable — Nightjar
« : 07 Haziran 2022, 20:22:05 »
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.1 - Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: Haftanın 7 günü aktifim, günde de yaklaşık minimum 4-5 saat civarı aktiflik sağlıyorum.

İş yeri Bilgileri:

2.1 - İş yeri koordinatları(/pos): 1684.44, -1343.35, 17.43, 88.73
2.2 - İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.3 - İş yeri adı: Nightjar
2.4 - İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Bar
2.5 - İş yeri interioru: Summer Bar

Kişisel Bilgiler:

3.1 - İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: IC : Nightjar ; Los Santos'un en gözde ve prestijli mekanı olması için Henderson Production'un Yönetici Başkanı Drew Henderson tarafından finanse edilerek kurulmuş ve şehirin gecelerini süslemeyi amaçlayan ve sadece üst kesime hitap eden özel bir bar olmayı hedeflemektedir. Nightjarın önceliği en kaliteli içkileri sunmak ve mükemmeliyetçi hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet etmektir. Nightjar şehirde ki üst sınıfa hitap etmesiyle tanınacak ve hizmeti bu sınıfa göre dizayn edilecektir. Nightjar genel tabirle zenginlerin zenginlerle takılıp sohbet edebileceği ve alt kesimle muhattap olmasını gerektirmeyeceği bir mekan olacaktır. OOC: Öncelikle merhabalar, Nightjar'da yapmak istediğim insanlara emotelerimle gerçek hayatta bir şey yapıyormuş hissiyatı verebilmek. Kendim OOC olarak barmenlik tecrübesine sahip biri olarak bu konularda ki bilgimi role aktarmak ve Nightjar'ı prestijli bir nokta haline getirmek istiyorum. Aynı zamanda sunucuda yapabileceğim harici çok rol bulamadığımdan sürekli olarak açabileceğimi düşünüyorum. Ek olaraktan eklemek isterim ki gerçek hayatta da bu sınıf ayrımı çoğu mekanda yapılmaktadır ve ne kadar kabul etmek istemesekde böyle mekanlar dışarıdan daha şık ve lüks gözükür. Sunucu içerisinde ki zenginlerin parasını saçabileceği ve aynı zamanda 'hava' atabileceği bir nokta oluşturmak istiyorum.
3.2 - İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: Sunucuda ki diğer mekanların aksine "/me şahısın isteğini hazırlayarak servis eder." tarzı rollerin yerine gerçekten emek sarf edilen ve saçma egoların yer almadığı sadece eğlence ve rol amaçlı bir alan oluşturmayı amaçlıyorum. Ayrıca barımın konsepti diğerlerinden farklı olarak sadece üst sınıfa hitap eden pahalı bir bar olacağı için şehirde ki zenginlerin birbiri ile tanışıp sohbet edebileceği aynı zamanda barda ki diğer insanlara gösteriş yapabilecekleri bir yer olacaktır.
3.3 - İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: Oluşturmak istediğim yer bir barın yanı sıra aynı zamanda modern/elit ağırlıklı olarak üst kesime hitap eden bir yer olacağı için lüks bir bina seçtim. Ayrıca seçtiğim bölgede bu tarz işyerlerinden ziyade sadece şirketler yer aldığından herhangi bir sosyal rol oluşmuyor. Amacım şehirin bu kısmınıda aktifleştirmek ve güzel roller sunmak.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Unreachable"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı Unreachable

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Unreachable — Nightjar
« Yanıtla #1 : 07 Haziran 2022, 23:22:31 »

Çevrimdışı zwannis102

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 02 Ocak 2023, 00:20
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Ekim 2022, 21:36
Toplam oynama: 246 gün, 3 saat
« Yanıtla #2 : 08 Haziran 2022, 20:43:37 »
yanıtları biraz detaylandırın

Çevrimdışı Unreachable

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 10 Haziran 2022, 10:20:49 »
yanıtları biraz detaylandırın

Güncellendi.

Çevrimdışı Unreachable

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 11 Haziran 2022, 16:20:54 »
@omer du weisch  etiketlediğim için kusura bakmayın, forumdan pek anlamıyorum belkide güncellendiğini etiketleyerek bildirmem gerekir diye etiketledim, eğer yanlışsa belirtirseniz tekrarlamam. İyi günler dilerim.

Çevrimdışı zwannis102

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 02 Ocak 2023, 00:20