Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

ulke

Başlatan wheezy, 31 Mayıs 2022, 22:39:38
Okunma sayısı 6918 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı wheezy

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 12 Aralık 2023, 18:52
Toplam oynama: 40 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
ulke
« : 31 Mayıs 2022, 22:39:38 »
ulkemızın durumu belli

siz olsaydınız nasıl düzeltirdiniz, mülteciler hakkında ne düşünüyorsunuz?

örgütlenmeden çözüm olabilir mi?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 15 Temmuz 2022, 08:29
Toplam oynama: 136 gün, 21 saat
Son giriş: 15 Temmuz 2022, 09:03
Toplam oynama: 7 gün, 6 saat
Ynt: ulke
« Yanıtla #1 : 31 Mayıs 2022, 22:44:40 »
tek care evinde otur rina oyna.

Çevrimdışı Alexi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 31 Mayıs 2022, 22:47:42 »

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #3 : 31 Mayıs 2022, 23:06:57 »
çoğu mülteci kötü abi bu gerçek mülteciler zorla atılmalı bence ülkeden

Çevrimdışı VARDAR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 13 Ocak 2024, 02:06
Toplam oynama: 128 gün, 4 saat
« Yanıtla #4 : 31 Mayıs 2022, 23:10:39 »
Oyundaki DM'cileri topla Sultan al M4 ver, Hepsini M*ltecilere örgütle Dm attır.

Çevrimdışı Hakwohvn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 19:08
Toplam oynama: 156 gün, 12 saat
Köken: Polonyalı
Son giriş: 05 Aralık 2022, 00:51
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 01 Ekim 2022, 19:05
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #5 : 31 Mayıs 2022, 23:27:42 »
mülteciler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bütün mülteciler ülkelerine gönderilecek, gerekirse zorla! Evlenmiş olan kişiler için şu kurallar geçerli olacak;"Türkçe dilini iyi konuşmalı, türk kültürüne hâkim olmalı. Arapça dilini konuşmamalı." Çocukları olursa;"Arap kültürü veya Arapça dili öğretilmeyecektir. Türk mitolojisi ile büyüyecek, Türk destanlarını okuyacak, Türkçe öğrenerek...
...Türk okullarında büyüyecektir."

siz olsaydınız nasıl düzeltirdiniz?
Yönetime el koyardım. Ülkeyi fabrika ayarlarına döndürürdüm. Tüm siyasi partileri, tarikatları kapatır ve 'ŞERİAT' kanununu, arap kültürünü, mültecileri destekleyen herkes için ağırlaştırılmış bir ceza sistemi getirirdim. 2002'den beri yapılan haksızlıklar, adaletsizlikler için 'İktidar' bloğu ile davalaşırdım. Bakanlıkları, bakanları gözden geçirirdim. Eğitim sistemi için ekibim ile çok çalışırdım. Çocuklarımıza eğitim hayatında mültecileri veya arapları, arap kültürünü aşılamazdık. Çocuklarımız sadece Osmanlı tarihi ile büyümezdi.
Türk mitolojisini öğrenir... Oğuz Kağan'dan başlayarak, Türk'lerin tarihi öğretilir ve Türk'lük aşılanırdı. Gerçekten vatanını seven, hırsızlık yapmayacak, akrabalarını bir yerlere yerleştirmeyecek, eğitim hayatı başarılı geçmiş ve fazla yaşlı olmayan insanlar ile anlaşıp yeni siyasi partiler kurardım. Atamızın inkılap ve raconlarına uygun bir şekilde Demokrasi ve Laik bir devlet olurdu. Yeni hükûmetler arası seçimler yapılırdı. Eğitim, Mülteci konusu haricinde her şeyi yeni gelecek olan hükûmet'e bırakırdım. Türkiye, global alanda Müslüman bir ülke olarak tanınmazdı ve gerçekten her bilgiye, her dine saygısı olan bir toplum yetişirdi. Bu arada eğitim, tarih konusunda;"Yeni gelişen çocuklarımıza sadece Türk'ler değil... gerçekten büyük işler başarmış, tecrübeli, bilgili, zekâsı olan, akıllı insanların hayatı anlatılırdı. Padişah olabilir, Kral olabilir, Sultan olabilir, Vatandaş olabilir, Profesör olabilir, fark etmez." En önemlisi Atatürkçü bir gençlik yetişirdi ve ülkeden kaçmak istemezlerdi. Arap kültürüne, mültecilere, islâm dinine zorlanmaya, adaletsizliğe, Osmanlı'ya maruz kalmazlardı.
3

Çevrimdışı wheezy

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Aralık 2023, 18:52
Toplam oynama: 40 gün, 13 saat
« Yanıtla #6 : 31 Mayıs 2022, 23:58:50 »
Bütün mülteciler ülkelerine gönderilecek, gerekirse zorla! Evlenmiş olan kişiler için şu kurallar geçerli olacak;"Türkçe dilini iyi konuşmalı, türk kültürüne hâkim olmalı. Arapça dilini konuşmamalı." Çocukları olursa;"Arap kültürü veya Arapça dili öğretilmeyecektir. Türk mitolojisi ile büyüyecek, Türk destanlarını okuyacak, Türkçe öğrenerek...

Yönetime el koyardım. Ülkeyi fabrika ayarlarına döndürürdüm. Tüm siyasi partileri, tarikatları kapatır ve 'ŞERİAT' kanununu, arap kültürünü, mültecileri destekleyen herkes için ağırlaştırılmış bir ceza sistemi getirirdim. 2002'den beri yapılan haksızlıklar, adaletsizlikler için 'İktidar' bloğu ile davalaşırdım. Bakanlıkları, bakanları gözden geçirirdim. Eğitim sistemi için ekibim ile çok çalışırdım. Çocuklarımıza eğitim hayatında mültecileri veya arapları, arap kültürünü aşılamazdık. Çocuklarımız sadece Osmanlı tarihi ile büyümezdi.
Türk mitolojisini öğrenir... Oğuz Kağan'dan başlayarak, Türk'lerin tarihi öğretilir ve Türk'lük aşılanırdı. Gerçekten vatanını seven, hırsızlık yapmayacak, akrabalarını bir yerlere yerleştirmeyecek, eğitim hayatı başarılı geçmiş ve fazla yaşlı olmayan insanlar ile anlaşıp yeni siyasi partiler kurardım. Atamızın inkılap ve raconlarına uygun bir şekilde Demokrasi ve Laik bir devlet olurdu. Yeni hükûmetler arası seçimler yapılırdı. Eğitim, Mülteci konusu haricinde her şeyi yeni gelecek olan hükûmet'e bırakırdım. Türkiye, global alanda Müslüman bir ülke olarak tanınmazdı ve gerçekten her bilgiye, her dine saygısı olan bir toplum yetişirdi. Bu arada eğitim, tarih konusunda;"Yeni gelişen çocuklarımıza sadece Türk'ler değil... gerçekten büyük işler başarmış, tecrübeli, bilgili, zekâsı olan, akıllı insanların hayatı anlatılırdı. Padişah olabilir, Kral olabilir, Sultan olabilir, Vatandaş olabilir, Profesör olabilir, fark etmez." En önemlisi Atatürkçü bir gençlik yetişirdi ve ülkeden kaçmak istemezlerdi. Arap kültürüne, mültecilere, islâm dinine zorlanmaya, adaletsizliğe, Osmanlı'ya maruz kalmazlardı.

dediklerin dogru fakat bu yaptığından sonra daha kötü bir duruma suruklenirsin bu sefer butun dunya ırkcılık sergiledigin icin ambargo koyar acık ve byan şekilde yaptığın için

ayriyetten trde cook fazla arap yatırımcı var her yer arapların oldu canakkaleye yapılan köprü harıc o guney korelilerin :D o yüzden ıstedıgın kadar atsanda her yer onların olmaya basladı satın alıyorlar

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
« Yanıtla #7 : 01 Haziran 2022, 00:52:42 »
İlk önce ifade özürlüğünü getiririm. Eğitim sistemine sağlam bir el atarım. Kastım şu biyolojiyi abuk subuk bir kitaptan öğreneceğine bunu deneyimleyip aklında kalması daha iyi. (ağacın bölümleri) gibi şeyler. Ülke sınırlarını güvene alır, vatandaş olmayanları ülkesine geri gönderirdim. Tarih kitaplarında sadece Osmanlı değil Japon kültürü, çin kültürü, amerikan kültürü gibi şeyler eklerdim. Ülkede fabrikalar açar ve ürünlerin satışını yapardım. Tarım ülkesi olduğumuz için avantalıyız, bolca üretim yapar ve bunları satarız. Amacımız ülkeye yabancı yatırımları arttırmak. Çarpık yapılaşmayı engeller, güzel ve şekilli binalar yapmaya başlarım. Şehir merkezine yakın yerlerde ticaret odaları ve şirketler açarak yeni turistik yerler geliştiririz. Ardından Nüfusu doğuya yönlendirip orda güzel etkinlikler yaparak turist çekerim. Sınır güvenliğine önem veririm ve her türlü saldırıya karşı tedbir alırım. Arapça tabelalar yerine türkçe tabelayı zorunlu hale getiririm. Bilim çalışmalarına, silah geliştirmeye yatırım yapardım.
2

Çevrimdışı Sytréx.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Ağustos 2022, 21:35
Toplam oynama: 352 gün, 20 saat
« Yanıtla #8 : 01 Haziran 2022, 01:50:35 »
en iyi cozum arınma gecesı baslatmak
2

Çevrimdışı Hakwohvn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 19:08
Toplam oynama: 156 gün, 12 saat
Köken: Polonyalı
Son giriş: 05 Aralık 2022, 00:51
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 01 Ekim 2022, 19:05
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #9 : 01 Haziran 2022, 14:21:32 »

dediklerin dogru fakat bu yaptığından sonra daha kötü bir duruma suruklenirsin bu sefer butun dunya ırkcılık sergiledigin icin ambargo koyar acık ve byan şekilde yaptığın için

ayriyetten trde cook fazla arap yatırımcı var her yer arapların oldu canakkaleye yapılan köprü harıc o guney korelilerin :D o yüzden ıstedıgın kadar atsanda her yer onların olmaya basladı satın alıyorlar

Irkçılık değil. Değiştirilemez 'Laiklik' ilkesine karşı gelen herkes için ve ülkeyi 'araplaştırma' çalışmasına giren insanlar için gayet uygun. Biz Arap değiliz, Türk'üz.
Kan ile alınan toprakları, parayla satan insanlara zamanı geldiğinde hesabı sorulacak. Ben bu ülkeyi kurtarmak isteyen insanların başarılı olabileceğini zannetmiyorum.
Türk halkı, artık kurtarılamaz. Mustafa Kemal Atatürk zamanında şunları söylemişti;'Uçurumun kenarında yıkık bir ülke.' Ama artık uçurumun kenarında değiliz, itildik.

Alıntı
Türk, tabiattan başka hiçbir şeyi kutsal tanımaz.
Mustafa Kemal Atatürk - 30 Kasım 1929
Kaynak;
Spoiler:
Atatürk'ün Bütün Eserleri 23.Cilt, s.269
3