mülteciler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bütün mülteciler ülkelerine gönderilecek, gerekirse zorla! Evlenmiş olan kişiler için şu kurallar geçerli olacak;"Türkçe dilini iyi konuşmalı, türk kültürüne hâkim olmalı. Arapça dilini konuşmamalı." Çocukları olursa;"Arap kültürü veya Arapça dili öğretilmeyecektir. Türk mitolojisi ile büyüyecek, Türk destanlarını okuyacak, Türkçe öğrenerek...
...Türk okullarında büyüyecektir."
siz olsaydınız nasıl düzeltirdiniz?
Yönetime el koyardım. Ülkeyi fabrika ayarlarına döndürürdüm. Tüm siyasi partileri, tarikatları kapatır ve 'ŞERİAT' kanununu, arap kültürünü, mültecileri destekleyen herkes için ağırlaştırılmış bir ceza sistemi getirirdim. 2002'den beri yapılan haksızlıklar, adaletsizlikler için 'İktidar' bloğu ile davalaşırdım. Bakanlıkları, bakanları gözden geçirirdim. Eğitim sistemi için ekibim ile çok çalışırdım. Çocuklarımıza eğitim hayatında mültecileri veya arapları, arap kültürünü aşılamazdık. Çocuklarımız sadece Osmanlı tarihi ile büyümezdi.
Türk mitolojisini öğrenir... Oğuz Kağan'dan başlayarak, Türk'lerin tarihi öğretilir ve Türk'lük aşılanırdı. Gerçekten vatanını seven, hırsızlık yapmayacak, akrabalarını bir yerlere yerleştirmeyecek, eğitim hayatı başarılı geçmiş ve fazla yaşlı olmayan insanlar ile anlaşıp yeni siyasi partiler kurardım. Atamızın inkılap ve raconlarına uygun bir şekilde Demokrasi ve Laik bir devlet olurdu. Yeni hükûmetler arası seçimler yapılırdı. Eğitim, Mülteci konusu haricinde her şeyi yeni gelecek olan hükûmet'e bırakırdım. Türkiye, global alanda Müslüman bir ülke olarak tanınmazdı ve gerçekten her bilgiye, her dine saygısı olan bir toplum yetişirdi. Bu arada eğitim, tarih konusunda;"Yeni gelişen çocuklarımıza sadece Türk'ler değil... gerçekten büyük işler başarmış, tecrübeli, bilgili, zekâsı olan, akıllı insanların hayatı anlatılırdı. Padişah olabilir, Kral olabilir, Sultan olabilir, Vatandaş olabilir, Profesör olabilir, fark etmez." En önemlisi Atatürkçü bir gençlik yetişirdi ve ülkeden kaçmak istemezlerdi. Arap kültürüne, mültecilere, islâm dinine zorlanmaya, adaletsizliğe, Osmanlı'ya maruz kalmazlardı.