Gerçekten rol yapma hevesi olan, bilgili demiyorum ama bir şeyler öğrenmek için çabalayan arkadaşların bu birliğe alınması gerektiğini düşünüyorum. Hani yanlış anlamayın kimsenin rolünü sorgulamıyorum. FD personellerine baktığımda robotlaşmaya yönelik emotelar görüyorum, bence bu durum düzeltilmeli.
Aktif olan ve rol arayan Doktor, olmasına rağmen kapı önüne gelip daha sistemsel yaralıyken "/do Fast RP?" atıp "sistemsel yaralıyken" çatışmaya tekrar giden birlik mi söylüyor? Yanlış anlamayın, rolünüzü sorgulamıyorum, sadece soruyorum. @Dochimedo2022 kardeşime destek atayım dedim.
Öncelikle hiçbir oyuncumuz dediğin gibi fast geçip, sistemsel olarak "YARALI" durumdayken tekrar çatışmaya yönelemez. Bu birlik içerisinde yasaklanmış bir durum. Böyle oyuncularımıza denk gelirseniz, kanıtlarınızla birlikte bana ulaşın, onların cezasını bizzat kendim vereceğim.
Fast RP mevzusuna gelecek olursam da hastaneye tedavi için geldiğimizde de öncelikle içerideki doktorları yoklama gibi bir zorunluluğumuz bulunuyor. Direkt olarak fast-rp geçme olayı yok. Zaten bakarsanız gün içerisinde FD için en çok rol paslayan birlik konumundayız.
Adam buraya FD için öneriniz var mı diye konu açmış. Ben de kendi şahsi düşüncemi dile getirdim. Lütfen konuyu farklı yönlere çekerek konunun amacının dışına çıkmayalım. PD ile ilgili şikayetleriniz varsa bana veya başka bir birlik yetkilisine ulaşabilirsiniz. Kimseyi sen niye şikayete geldin kardeşim diye sorgulamayız.