Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

FD/MD Önerileriniz Ne?

Başlatan #Çağatay, 03 Mayıs 2022, 23:16:12
Okunma sayısı 1462 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı #Çağatay

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 07 Ağustos 2022, 22:28
Toplam oynama: 293 gün, 20 saat
Marly Hammer Lv.30
Köken: Kanadalı
Son giriş: 29 Mayıs 2022, 18:04
Toplam oynama: 10 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İrlandalı
Son giriş: 07 Mayıs 2022, 14:27
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
FD/MD Önerileriniz Ne?
« : 03 Mayıs 2022, 23:16:12 »
Fire Department ( Saha, itfaiye ve ambulans ) ve Medical Department ( Hastane, doktor ve ameliyat vs. ) bu ikisi için yapıcı önerileriniz nedir? Hepinizin ciddi gelişime katkısı bulunacak görüşlerini bekliyorum. Sevgiler, saygılar.  :))

Çevrimdışı pag

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 13:47
Toplam oynama: 119 gün, 20 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 23:16
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Ynt: FD/MD Önerileriniz Ne?
« Yanıtla #1 : 03 Mayıs 2022, 23:36:11 »
Gerçekten rol yapma hevesi olan, bilgili demiyorum ama bir şeyler öğrenmek için çabalayan arkadaşların bu birliğe alınması gerektiğini düşünüyorum. Hani yanlış anlamayın kimsenin rolünü sorgulamıyorum. FD personellerine baktığımda robotlaşmaya yönelik emotelar görüyorum, bence bu durum düzeltilmeli.

Çevrimdışı Zeins

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Amir SuIIand Lv.39
Köken: Arap
Son giriş: 13 Haziran 2022, 18:23
Toplam oynama: 449 gün, 20 saat
« Yanıtla #2 : 04 Mayıs 2022, 00:32:53 »
kesinlikle onlerine gelenleri almamalilar
1

Çevrimdışı Favian.jpg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Aralık 2022, 14:18
Toplam oynama: 213 gün, 3 saat
Son giriş: 05 Haziran 2022, 23:01
Toplam oynama: 3 gün, 22 saat
« Yanıtla #3 : 04 Mayıs 2022, 00:33:16 »
FD ekibinin MD rolleri yapması bence saçma, rollerin ayrılması gerekli. (Paramedic olanların bazen yangın söndürme rolleri yaptığını gördüm.)
2

Çevrimdışı Hakwohvn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 19:08
Toplam oynama: 156 gün, 12 saat
Köken: Polonyalı
Son giriş: 05 Aralık 2022, 00:51
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Son giriş: 01 Ekim 2022, 19:05
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #4 : 04 Mayıs 2022, 08:57:09 »
Gerçekten rol yapma hevesi olan, bilgili demiyorum ama bir şeyler öğrenmek için çabalayan arkadaşların bu birliğe alınması gerektiğini düşünüyorum. Hani yanlış anlamayın kimsenin rolünü sorgulamıyorum. FD personellerine baktığımda robotlaşmaya yönelik emotelar görüyorum, bence bu durum düzeltilmeli.
Aktif olan ve rol arayan Doktor, olmasına rağmen kapı önüne gelip daha sistemsel yaralıyken "/do Fast RP?" atıp "sistemsel yaralıyken" çatışmaya tekrar giden birlik mi söylüyor? Yanlış anlamayın, rolünüzü sorgulamıyorum, sadece soruyorum. @Dochimedo2022 kardeşime destek atayım dedim.
1

Çevrimdışı pag

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 13:47
Toplam oynama: 119 gün, 20 saat
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 23:16
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #5 : 04 Mayıs 2022, 10:16:37 »
Aktif olan ve rol arayan Doktor, olmasına rağmen kapı önüne gelip daha sistemsel yaralıyken "/do Fast RP?" atıp "sistemsel yaralıyken" çatışmaya tekrar giden birlik mi söylüyor? Yanlış anlamayın, rolünüzü sorgulamıyorum, sadece soruyorum. @Dochimedo2022 kardeşime destek atayım dedim.
Öncelikle hiçbir oyuncumuz dediğin gibi fast geçip, sistemsel olarak "YARALI" durumdayken tekrar çatışmaya yönelemez. Bu birlik içerisinde yasaklanmış bir durum. Böyle oyuncularımıza denk gelirseniz, kanıtlarınızla birlikte bana ulaşın, onların cezasını bizzat kendim vereceğim.

Fast RP mevzusuna gelecek olursam da hastaneye tedavi için geldiğimizde de öncelikle içerideki doktorları yoklama gibi bir zorunluluğumuz bulunuyor. Direkt olarak fast-rp geçme olayı yok. Zaten bakarsanız gün içerisinde FD için en çok rol paslayan birlik konumundayız.

Adam buraya FD için öneriniz var mı diye konu açmış. Ben de kendi şahsi düşüncemi dile getirdim. Lütfen konuyu farklı yönlere çekerek konunun amacının dışına çıkmayalım. PD ile ilgili şikayetleriniz varsa bana veya başka bir birlik yetkilisine ulaşabilirsiniz. Kimseyi sen niye şikayete geldin kardeşim diye sorgulamayız.
1

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #6 : 04 Mayıs 2022, 13:11:48 »
Life guardken sahilde adam kendini yuruyemeyecek kadar çok kötü hissetmişti emt çağırdım adam niye cagriyon diyo abi sana rol çıkarıyom işte adam kendini kötü hissediyorsa taksi çağırıp hastaneye gelsin diyo bende sinir olup çıktım bilmiyom belkide adam haklıdır öyle anlatayım dedim tsk
1

Çevrimdışı Alexi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 04 Mayıs 2022, 16:22:37 »
bir gece arkadaşım ile discord üzerinde sesli sohbetteydik bana biraz afk kalacağını söyledi toplam 15 dakika afk kaldı ve geri sese döndüğünde fd de çavuş olduğunu söyledi, hayretler içerisinde kaldım zeins abi hakli herkezi almasinlar
2

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Temmuz 2022, 08:29
Toplam oynama: 136 gün, 21 saat
Son giriş: 15 Temmuz 2022, 09:03
Toplam oynama: 7 gün, 6 saat
« Yanıtla #8 : 04 Mayıs 2022, 16:23:10 »
bir gece arkadaşım ile discord üzerinde sesli sohbetteydik bana biraz afk kalacağını söyledi toplam 15 dakika afk kaldı ve geri sese döndüğünde fd de çavuş olduğunu söyledi, hayretler içerisinde kaldım zeins abi hakli herkezi almasinlar
buben allah allah buben degil miyim?
2

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:34
Toplam oynama: 218 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #9 : 04 Mayıs 2022, 19:10:10 »
Öncelikle hiçbir oyuncumuz dediğin gibi fast geçip, sistemsel olarak "YARALI" durumdayken tekrar çatışmaya yönelemez. Bu birlik içerisinde yasaklanmış bir durum. Böyle oyuncularımıza denk gelirseniz, kanıtlarınızla birlikte bana ulaşın, onların cezasını bizzat kendim vereceğim.

Fast RP mevzusuna gelecek olursam da hastaneye tedavi için geldiğimizde de öncelikle içerideki doktorları yoklama gibi bir zorunluluğumuz bulunuyor. Direkt olarak fast-rp geçme olayı yok. Zaten bakarsanız gün içerisinde FD için en çok rol paslayan birlik konumundayız.

Adam buraya FD için öneriniz var mı diye konu açmış. Ben de kendi şahsi düşüncemi dile getirdim. Lütfen konuyu farklı yönlere çekerek konunun amacının dışına çıkmayalım. PD ile ilgili şikayetleriniz varsa bana veya başka bir birlik yetkilisine ulaşabilirsiniz. Kimseyi sen niye şikayete geldin kardeşim diye sorgulamayız.

Direkt fast-rp geçme olayı yok mu¿ Tamam öyle diyorsan öyledir. Video ve sslerimi bulursam buraya atmaktan çekinmeyeceğim  :smile:
1