@WaueQx (geçen selam vermek istemiştim kick attı ama seviom onu)
@Artszy (sohbetini dinlemek sarıyor ama lol oynarken çok agresif)
@WO1F (muah)
@FARHEX (vahşi rina ortamında bana sahip çıktı, öz abim)
@Laroiche (admin olmuş kankim, umarım tadını çıkarır)
@kardeş (sözde birliğe yardıma gelecekti, yok öyle yok böyle dedi satışı koydu. biraderim benim)
@#Santana (kastamonulular her zaman güvenilirdir birader, mauh)
@NawieR (düşman olmayın, şikayeti geri çekmiyor. Ama her zaman memur fishbaucher abimizi sevdim)
@LastChance (yetkiliyken çok destek çıktı, hakkı ödenmez. Bir kaç projesi var, ilgilenenler özelden ulaşsın. Detayları burada belirtemiyorum maalasef.

)
@Strawberry (hakkı ödenmez abimin, yazamıyoz ama her zaman kalbimizde)
@uAres (fg olduğumda eğitmenliğimi yaptı, tabii heyecanlıyım şikayet incelemek için, gecenin yarısında mesaj yazıyorudum. Hiç terslemedi, çok rahat çok profosyonel)
@Overlord (Güzel dm ortamı var, samimi ortam arıyorsanız öneririm, kendisini tanımayanda rina oynamasın zaten

)
@Ersedasa (Şikayet için çok rahatsız ettim, hakkını helal et abim)
@sezargasm (yeniden admin olmuş, kolay gelsin

)
@SAHMERA (ufak tatsızlıklar oldu ama kalbim hep seninle

)
@omer du weisch (ooc de buluşmayın çok konuşmayı sevmez

)
@Emre II (para lazm olduğunda uğruyor, şaka şaka gül diye

)
@CurtisM4 (bütün ciddiyetimle söylüyorum, bir insan bu kadar mı yakışıklı olur. talipleri aranıyor)
@keskin (nerden başlatsam anlatmaya bilmiyorum ama bence herkesin tanışması gereken bir abim. Sırp döneminde çok güzel anılar edindik sayesinde, oocde de tanışmak isterim.)
@Redamancy (her sorunumla ilgilendi, eyw herşey için)
@Heathen (Güzel anılar edindik, seviyom seni

)
@StorMAngeL (ekrem abim, bana abilik yapan sevdiğim agalar arasında. Umarım bahtı açık olur

)
@AzZuoro (sinirlenince çok tehlikeli oluyor)
@corpse (rinayı bırakıp sevgili yapmış, yakışıklıda şimdi. Hakkını yememek gerekiyor)
@Beykozlu (fg liyi beraber yaptık, sıcak kanlı. Keşke daha önce tanışsaydık)
@Alexi (seviyom kendisini, kraling)
@OzanOzkoc (Güzel anılarımız var, son haraketleri hoşuma gitmesede projesinde başarılar diliyorum.)
@Demircan (Yine rinada bana abilik yapan krallar arasında yer alıyor. Birkaç çalışması var, umarım hak ettiği yere gelir)
@ByMert @Sezzy @neska (güzel vakitler geçirdik, rinayı saldı maalesef. Umarım hayatta her şey umduğun gibi gider kardeşim. Seviyom seni

)
@ali3115852 @HyronPosse (beni rinaya başlatan abim. verdi zehiri, kaçtı)
@HopZy (her gün seste rinaya başlicam diye geliyor ama daha rinaya adam akıllı girmedi

)
@arsky (best friend, her konuda çok yardımcı oldu. Muaah)
@Brandcas @supex @eNter (ortamı/sohbetleri sarıyor. Sıcak kanlı ve samimi insanlar. Destekleriniz için teşekkür ederim)
@DONATELLA (kendisi milli boksor, ters yapmayın ooc de bulursa sıkıntı)
@LilPeep (her birlik açtığımda kafasını ütülüyom, hakkını helal etsin. Ticketta da biraz uğraştım, ama haklıydım.

)
@Vladan (Saçma sebeplerden tartıştık ama yinede görüşmek üzere kardeşim)
@Seqeleynn (zamanında güzel ortam kuruyorduk. Çok bilgi sızdırdım kendisine

)