Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Park Ranger için Sanchez Motor

Başlatan Favian.jpg, 23 Nisan 2022, 16:51:11
Okunma sayısı 2024 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Defrinex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 98 gün, 19 saat
Ynt: Park Ranger için Sanchez Motor
« Yanıtla #20 : 27 Nisan 2022, 13:05:58 »
Park Ranger rolü yapanlar için Sanchez motor eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Devriyeye çıktığımızda tüm şehirde yürüyerek dolaşmak biraz saçma ve yavaş oluyor.

Park Ranger rolünü kısaca açıklamak gerekirse şehirdeki genelde kalabalık alanlarda çevre düzeninin sağlanması için polise destek olan silahsız birim. Türkiyede bulunan bekçi sisteminin silahsız hali olarak adlandırılabilir.
Sunucuda LSCH nedense sanki her şeye bağlı bir devlet dairesi sanılıyor. Park Ranger'in genel görevini aşağıya atayorum anlarsınız.

Park Ranger eyalet ve ulusal ormanları korur. Ekosistemler ve vahşi yaşam da dahil olmak üzere doğal kaynaklarımızla ve bu ormanları ve parkları ziyaret eden insanlarla ilgileniyorlar. Görevleri kolluk kuvvetleri, çevre uzmanı veya tarihçi içerebilir. Birçoğu gerçek parklarda çalışırken, diğer park korucuları tarihi yollar ve siteler, ulusal deniz kıyıları, ulusal anıtlar ve savaş alanlarında çalışır.

Umarım görevini tam olarak anlamışsınızdır Park Ranger'ların bekçiler ile arasında bir bağlı durum yok. Desteklemiyorum.
City Hall Park Ranger rehberinde Park Ranger'lara yüklenen görev ve sorumluluklar bu tarif ettiğinden farklı. @SebastianStsZ
Demek ki rehberi hazırlayan arkadaşın bu konularda bilgisi yok. Rehberinizi güncellemenizi öneriyorum, park rangerların şehir içinde bekçilik yapması tamamen realistik dışı bir hareket olur.
Ha illa ki bekçilik rolü yapmak istiyorsanız Amerikadaki bekçilik sistemini araştırır, ona göre uygun bir birimi aktif eder oradan devam ederseniz, o durumda da sanchez eklenmesini desteklerim ancak şu anki durumda park rangerlara sanchez eklenmesini desteklemiyorum.
Bu tarafsız güzel yorumunu LSPD içinde yapar mısın sunucudaki PD hangi eyalette varmış? Bencil yorum yapmayı bırakın. Sampta her şey realistik ilerlemedigini en çok PD oyunculari biliyor, gelipte burada böyle konuşmaya gerek yok. Rehber öyle hazırlanmışsa oluşuma böyle yetki verilmişse yaparlar. Yok Amerika'daki farklı falan hikayelerini geç o zaman LSPD'yi de değiştirelim?

Sanchez motor yerine yerine araç daha mantıklı birliğin bünyesinde yanlış bilmiyorsam premier var kullanabilirsiniz. Call sign olmasına gerekte yok, sistem izin vermiyor diye rolunuzden mahrum olmaya da gerek yok. LSCH'e ait resmi araç resmi görevlerde kullanabilirsin. Birlik yetkileri izin vermiyorsa konuşur izin alırsın, çokta zor değil. Birliğe ait araç yoksa yönetim ile konuşur ihale yoluyla birliğe 3-5 araç alırsınız argelik konu değil.
2

Çevrimdışı MrTurktim

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 06 Ağustos 2024, 18:14
Toplam oynama: 452 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Sera Shegemi Lv.46
Son giriş: 04 Temmuz 2024, 21:21
Toplam oynama: 72 gün, 9 saat
Son giriş: 04 Temmuz 2024, 21:19
Toplam oynama: 22 gün, 18 saat
Mark Parrel Lv.46
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Temmuz 2023, 01:53
Toplam oynama: 14 gün, 16 saat
Ynt: Park Ranger için Sanchez Motor
« Yanıtla #21 : 27 Nisan 2022, 13:50:42 »
Park Ranger rolü yapanlar için Sanchez motor eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Devriyeye çıktığımızda tüm şehirde yürüyerek dolaşmak biraz saçma ve yavaş oluyor.

Park Ranger rolünü kısaca açıklamak gerekirse şehirdeki genelde kalabalık alanlarda çevre düzeninin sağlanması için polise destek olan silahsız birim. Türkiyede bulunan bekçi sisteminin silahsız hali olarak adlandırılabilir.
Sunucuda LSCH nedense sanki her şeye bağlı bir devlet dairesi sanılıyor. Park Ranger'in genel görevini aşağıya atayorum anlarsınız.

Park Ranger eyalet ve ulusal ormanları korur. Ekosistemler ve vahşi yaşam da dahil olmak üzere doğal kaynaklarımızla ve bu ormanları ve parkları ziyaret eden insanlarla ilgileniyorlar. Görevleri kolluk kuvvetleri, çevre uzmanı veya tarihçi içerebilir. Birçoğu gerçek parklarda çalışırken, diğer park korucuları tarihi yollar ve siteler, ulusal deniz kıyıları, ulusal anıtlar ve savaş alanlarında çalışır.

Umarım görevini tam olarak anlamışsınızdır Park Ranger'ların bekçiler ile arasında bir bağlı durum yok. Desteklemiyorum.
City Hall Park Ranger rehberinde Park Ranger'lara yüklenen görev ve sorumluluklar bu tarif ettiğinden farklı. @SebastianStsZ
Hatalı bir tanımlama olmuş düzeltilmesi gerek o zaman bu birlik yönetiminize kalmış. ABD de bekçilik sistemi gibi sistem yapan tek eyalet New York oda yeni olan bir şey. Tek farkı bu kişiler NYPD den özel alınan kişiler ve hepsi polis ve silahlı.
Umarım birlik yöneticiniz görür ve düzeltir rolleriniz açısından iyi olur ama belirteyim park ranger lar city hall a bağlı değildir.
Her hangi bir birlik kötülemesi yoktur yanlış anlaşılmak istemem.
Hatalı sistem yok, bu sistem Lspd olmadığı için Hera sadece bize jop ekledi silah zaten yok bu sistem üzerinden gidecek hatalı park yapanı uyarma ceza yazamıyoruz zaten ve kavga edenleri jop ile ayırma vb. roller yapılacaktır.Extra olarak’ta birşey oluşumu radyodan lspd iletişime geçilir.
2

Çevrimdışı Miroglus

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol