Park Ranger rolü yapanlar için Sanchez motor eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Devriyeye çıktığımızda tüm şehirde yürüyerek dolaşmak biraz saçma ve yavaş oluyor.
Park Ranger rolünü kısaca açıklamak gerekirse şehirdeki genelde kalabalık alanlarda çevre düzeninin sağlanması için polise destek olan silahsız birim. Türkiyede bulunan bekçi sisteminin silahsız hali olarak adlandırılabilir.
Sunucuda LSCH nedense sanki her şeye bağlı bir devlet dairesi sanılıyor. Park Ranger'in genel görevini aşağıya atayorum anlarsınız.
Park Ranger eyalet ve ulusal ormanları korur. Ekosistemler ve vahşi yaşam da dahil olmak üzere doğal kaynaklarımızla ve bu ormanları ve parkları ziyaret eden insanlarla ilgileniyorlar. Görevleri kolluk kuvvetleri, çevre uzmanı veya tarihçi içerebilir. Birçoğu gerçek parklarda çalışırken, diğer park korucuları tarihi yollar ve siteler, ulusal deniz kıyıları, ulusal anıtlar ve savaş alanlarında çalışır.
Umarım görevini tam olarak anlamışsınızdır Park Ranger'ların bekçiler ile arasında bir bağlı durum yok. Desteklemiyorum.