Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Park Ranger için Sanchez Motor

Başlatan Favian.jpg, 23 Nisan 2022, 16:51:11
Okunma sayısı 2027 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tostcuefqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Hintli
Son giriş: 01 Şubat 2024, 02:32
Toplam oynama: 1 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Şubat 2024, 17:58
Toplam oynama: 101 gün, 3 saat
Ynt: Park Ranger için Sanchez Motor
« Yanıtla #10 : 26 Nisan 2022, 15:49:33 »
Bunun ticketini açtıydım @Hera nın kutsal bir sözü var beni etkiler madem bunları istiyorsan gidip Şerif ve ya LSPD girin
2

Çevrimdışı sihnâ

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:34
Toplam oynama: 218 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #11 : 26 Nisan 2022, 19:42:37 »
Bunun ticketini açtıydım Heranın kutsal bir sözü var beni etkiler madem bunları istiyorsan gidip Şerif ve ya LSPD girin

1-2 saat önce yazdığım iletiyi silmekte güzelmiş, tekrar yazayım  :smile:

Spoiler:
pd veya sd olmazsak bize destek çıkılmıyor  o_o
1

Çevrimdışı pag

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 13:47
Toplam oynama: 119 gün, 20 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 23:16
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #12 : 26 Nisan 2022, 19:54:58 »
Park Ranger olayını siz yanlış anlamışsınız arkadaşlar. Park Ranger dediğimiz kişiler; ulusal parkların güvenliğini sağlayan kolluk kuvveti personelleridir. Bu kişiler silah taşırlar, ayrıca da belediye ile alakası bile yok. Kısaca polislerin; ulusal parklarda görev yapan versiyonudur.
Arazide görev yaptıkları için de genellikle SUV araç kullanırlar, motor bile kullanmazlar.
1

Çevrimdışı Favian.jpg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Aralık 2022, 14:18
Toplam oynama: 213 gün, 3 saat
Son giriş: 05 Haziran 2022, 23:01
Toplam oynama: 3 gün, 22 saat
« Yanıtla #13 : 26 Nisan 2022, 20:34:10 »
Park Ranger olayını siz yanlış anlamışsınız arkadaşlar. Park Ranger dediğimiz kişiler; ulusal parkların güvenliğini sağlayan kolluk kuvveti personelleridir. Bu kişiler silah taşırlar, ayrıca da belediye ile alakası bile yok. Kısaca polislerin; ulusal parklarda görev yapan versiyonudur.
Arazide görev yaptıkları için de genellikle SUV araç kullanırlar, motor bile kullanmazlar.
City Hall Park Ranger rehberine bi' bakmalısın. Senin tarif ettiğin olay OOC olarak doğru olabilir ama İC'de Park Ranger'lara verilen görev ve sorumluluklar senin tarif ettiğinden daha farklı. @pag
1

Çevrimdışı w a x n

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Şubat 2025, 22:07
Toplam oynama: 216 gün, 21 saat
Ares Hofer Lv.33
Son giriş: 23 Nisan 2023, 21:32
Toplam oynama: 11 gün, 13 saat
Daisy Blandt Lv.33
Köken: Alman
Son giriş: 18 Mayıs 2023, 21:32
Toplam oynama: 3 gün, 10 saat
« Yanıtla #14 : 26 Nisan 2022, 21:09:47 »
destekliyorum, adamlar bütün gün koşuyolar.
1

Çevrimdışı SebastianStsZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Temmuz 2023, 21:45
Toplam oynama: 128 gün, 5 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 18 Temmuz 2023, 22:11
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 12 Haziran 2023, 09:59
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #15 : 26 Nisan 2022, 21:19:29 »
Park Ranger rolü yapanlar için Sanchez motor eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Devriyeye çıktığımızda tüm şehirde yürüyerek dolaşmak biraz saçma ve yavaş oluyor.

Park Ranger rolünü kısaca açıklamak gerekirse şehirdeki genelde kalabalık alanlarda çevre düzeninin sağlanması için polise destek olan silahsız birim. Türkiyede bulunan bekçi sisteminin silahsız hali olarak adlandırılabilir.
Sunucuda LSCH nedense sanki her şeye bağlı bir devlet dairesi sanılıyor. Park Ranger'in genel görevini aşağıya atayorum anlarsınız.

Park Ranger eyalet ve ulusal ormanları korur. Ekosistemler ve vahşi yaşam da dahil olmak üzere doğal kaynaklarımızla ve bu ormanları ve parkları ziyaret eden insanlarla ilgileniyorlar. Görevleri kolluk kuvvetleri, çevre uzmanı veya tarihçi içerebilir. Birçoğu gerçek parklarda çalışırken, diğer park korucuları tarihi yollar ve siteler, ulusal deniz kıyıları, ulusal anıtlar ve savaş alanlarında çalışır.

Umarım görevini tam olarak anlamışsınızdır Park Ranger'ların bekçiler ile arasında bir bağlı durum yok. Desteklemiyorum.

Çevrimdışı Favian.jpg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Aralık 2022, 14:18
Toplam oynama: 213 gün, 3 saat
Son giriş: 05 Haziran 2022, 23:01
Toplam oynama: 3 gün, 22 saat
« Yanıtla #16 : 27 Nisan 2022, 01:33:32 »
Park Ranger rolü yapanlar için Sanchez motor eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Devriyeye çıktığımızda tüm şehirde yürüyerek dolaşmak biraz saçma ve yavaş oluyor.

Park Ranger rolünü kısaca açıklamak gerekirse şehirdeki genelde kalabalık alanlarda çevre düzeninin sağlanması için polise destek olan silahsız birim. Türkiyede bulunan bekçi sisteminin silahsız hali olarak adlandırılabilir.
Sunucuda LSCH nedense sanki her şeye bağlı bir devlet dairesi sanılıyor. Park Ranger'in genel görevini aşağıya atayorum anlarsınız.

Park Ranger eyalet ve ulusal ormanları korur. Ekosistemler ve vahşi yaşam da dahil olmak üzere doğal kaynaklarımızla ve bu ormanları ve parkları ziyaret eden insanlarla ilgileniyorlar. Görevleri kolluk kuvvetleri, çevre uzmanı veya tarihçi içerebilir. Birçoğu gerçek parklarda çalışırken, diğer park korucuları tarihi yollar ve siteler, ulusal deniz kıyıları, ulusal anıtlar ve savaş alanlarında çalışır.

Umarım görevini tam olarak anlamışsınızdır Park Ranger'ların bekçiler ile arasında bir bağlı durum yok. Desteklemiyorum.
City Hall Park Ranger rehberinde Park Ranger'lara yüklenen görev ve sorumluluklar bu tarif ettiğinden farklı. @SebastianStsZ

Çevrimdışı pag

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 13:47
Toplam oynama: 119 gün, 20 saat
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 23:16
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #17 : 27 Nisan 2022, 02:16:48 »

City Hall Park Ranger rehberinde Park Ranger'lara yüklenen görev ve sorumluluklar bu tarif ettiğinden farklı. @SebastianStsZ
Demek ki rehberi hazırlayan arkadaşın bu konularda bilgisi yok. Rehberinizi güncellemenizi öneriyorum, park rangerların şehir içinde bekçilik yapması tamamen realistik dışı bir hareket olur.
Ha illa ki bekçilik rolü yapmak istiyorsanız Amerikadaki bekçilik sistemini araştırır, ona göre uygun bir birimi aktif eder oradan devam ederseniz, o durumda da sanchez eklenmesini desteklerim ancak şu anki durumda park rangerlara sanchez eklenmesini desteklemiyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 16 Temmuz 2024, 14:44
Toplam oynama: 302 gün, 9 saat
Son giriş: 05 Temmuz 2023, 01:36
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Köken: Alman
Son giriş: 09 Haziran 2023, 21:11
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: ****** *ANG
« Yanıtla #18 : 27 Nisan 2022, 03:14:42 »
Olabilir aslında, yürümeyin. Motor sürmek mantıklı.

Çevrimdışı SebastianStsZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Temmuz 2023, 21:45
Toplam oynama: 128 gün, 5 saat
Köken: İsrail
Son giriş: 18 Temmuz 2023, 22:11
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 12 Haziran 2023, 09:59
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #19 : 27 Nisan 2022, 09:59:21 »

Hatalı bir tanımlama olmuş düzeltilmesi gerek o zaman bu birlik yönetiminize kalmış. ABD de bekçilik sistemi gibi sistem yapan tek eyalet New York oda yeni olan bir şey. Tek farkı bu kişiler NYPD den özel alınan kişiler ve hepsi polis ve silahlı.
Umarım birlik yöneticiniz görür ve düzeltir rolleriniz açısından iyi olur ama belirteyim park ranger lar city hall a bağlı değildir.
Her hangi bir birlik kötülemesi yoktur yanlış anlaşılmak istemem.