Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Kaybettiğiniz rol arkadaşlarınız var mı?

Başlatan ReturnOfTheKing, 17 Nisan 2022, 11:01:53
Okunma sayısı 8894 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vilgefortz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Ocak 2023, 22:07
Toplam oynama: 42 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Kaybettiğiniz rol arkadaşlarınız var mı?
« Yanıtla #30 : 12 Mayıs 2022, 16:57:25 »
@Abarti
Rest In Peace brother... :/

Çevrimdışı AFOMMO

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ağustos 2024, 15:51
Toplam oynama: 60 gün, 21 saat
Birlik: *****ESS
Son giriş: 15 Temmuz 2024, 00:08
Toplam oynama: 5 gün, 4 saat
Birlik: *****ESS
« Yanıtla #31 : 12 Mayıs 2022, 22:30:00 »
Shaw Saunders karakterimde Lisa Brooke isimli kişiyle yaklaşık 3 ay kadar rol yaptık. Sonrasında bir anda ortadan kayboldu ve 2 yıldır girmiyor. :sad:

O bendim kanka ya kusura bakma seni kullandım  </3

Çevrimdışı alppyatirr

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 21 Temmuz 2023, 16:57
Toplam oynama: 177 gün, 5 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Eylül 2022, 05:53
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Köken: Alman
Son giriş: 19 Eylül 2022, 04:11
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 29 Nisan 2023, 16:23
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #32 : 13 Mayıs 2022, 19:32:09 »
Ashley Stewart gitti gibi, kaybetmek istemiyorum daha önce çok kaybettiğim oldu.

Say say bitmez  :like:
Çok başınızın etini yedim ama neyse (:

Çevrimdışı skip60

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 21 Aralık 2022, 22:29
Toplam oynama: 159 gün, 21 saat
Akira Kimura Lv.25
Köken: Japon
Son giriş: 03 Ağustos 2022, 23:07
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #33 : 15 Mayıs 2022, 02:14:10 »
Ashley Stewart gitti gibi, kaybetmek istemiyorum daha önce çok kaybettiğim oldu.

Say say bitmez  :like:

sadece rol yaptığınızı düşünmüyorum, ppniz bile aynı sürekli forum kontrolü yapıyon

Çevrimdışı victhory16

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Arges Bramos Lv.23
Son giriş: 11 Kasım 2023, 02:40
Toplam oynama: 99 gün, 5 saat
Jane Navarro Lv.23
Son giriş: 06 Kasım 2023, 01:44
Toplam oynama: 2 gün, 20 saat
« Yanıtla #34 : 15 Mayıs 2022, 18:22:50 »
Counter Strike 1.6'da bir jailbreak sunucusunda oynuyordum ve orada yetkili olan Altunay isminde çocuk vardı, beraber takılıyorduk ancak bir kaç defa haksızlık yapıldı ve o sunucuyu bırakıp yeni bir sunucu açmıştık, bir süre böyle takıldık ancak CS:GO'ya geçti o sonrasında sunucu panelini çaldırınca yeniden geldi ve bir kaç gün durdu ardından köye gideceğini söyledi ve o gün bu gün bir daha bana yazmadı.

Çevrimdışı DareDevil

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joy Upshur Lv.22
Köken: Rus
Son giriş: 19 Şubat 2023, 02:01
Toplam oynama: 91 gün, 13 saat
Clint Mccoy Lv.22
Son giriş: 06 Şubat 2023, 02:21
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
« Yanıtla #35 : 15 Mayıs 2022, 21:46:11 »
Eobard Stansfield... Tanışmamız biraz trajik olmuştu, o zamanlar Rina'ya yeni başlamıştım ve çoğu şeyden haberim yoktu ve rol yapmayı pizzacıda boş boş dolanıp silah alıp birilerine sıkmak olarak görüyordum. Neyse, şişko ve çıplak bir zenci skini vardı, onu alır yelek giydirir pizzacıda içki içerdim. Zararlı birisiymiş gibi görünmek isterken zararsız birisi olarak gözükürdüm insanlara, tamamen masum birisi gibi... Neyse, birgün Eobard Stansfield'in karısıyla tartışmıştım galiba öyle hatırlıyorum.Beni kanala çağırmıştı, kavga etmiştik ve o kazanmıştı, sonra Eobard geldi işte beni eve hapsetti, rolsel olarak tecavüz falan etmişti. Karısına dildo sokturmuştu, kendisi de işemişti falan ama en tuhafı da olaydan sonra arkadaş olmuştuk ama sıkı arkadaş değil öyle yani demek istediğim şu, bundan sonra Eobard için çalışacaktım Eobard'ın adamı olarak ve günlük 400$ karşılığında, (dilenciye versen kabul etmez bir para değil mi? :D) ve ilk fırsatta onu öldürecektim ama ondan korkuyordum çünkü dediğim gibi, çok para verip aldığım bir silahın gitmesine göz yumamazdım o zamanlar. Neyse kısa keseceğim, adam sürekli karı kaçırıp dağda tecavüz ederdi bana da ceset saklama, adam yakalama gibi işlerini verirdi.Ben de yapamazdım çünkü böyle işler benim için çok fazlaydı ve bunu ihanet olarak algılardı durmadan. Hatta bir ara ihanet ettiğimi anlayınca verdiği emote şuydu "/me bütün acısına rağmen dayanarak ayağa kalkar." Evet, aynen buydu. Yani ihanete gelemeyen biriydi :D. Benim gibi bir çaylak onunla baş edemezdi.Taşımacılık yaparken bile yanıma gelir, ateş açar, arabamı patlatır giderdi ve çoğu kez haraç keserdi.Birkaç hafta beni böyle köle gibi kullandı ama sadece beni değil, bu şekilde kullandığı birçok kişi vardı. Ama herşeyin seyrini değiştiren olay tam şu şekilde oldu, o zamanlar bir askeri birlik vardı, bir terör örgütü, IC komunistler tarafından kurulmuştu. Sonra bu Eobard'a çalışanlardan birisi, birgün gizlice o birliğe girmiş ve olup biten herşeyi anlatmış, Eobard'ın yaptığı tüm pislikleri falan... Sonra birgün o gizlice birliğe geçen adamla şans eseri tanıştım, konuştuk falan. Sonra Eobard'ı tanıyor musun diye sordum, ve tabii doğal olarak evet cevabını aldım. Bana da o birliğe geçmeyi tavsiye etti ve birlikte ortak bir karara vardık, intikam... Gizlice o birliğe geçicektim, ama tek başıma intikam almak istiyordum... Bu şekilde intikam almak bana göre değildi. Bu tamamen kişiseldi benim için... Birgün böyle bir girişimde bulunuyordum, Eobard'ı haklayacaktım, hem de sıradan bir avcı tüfeğiyle. Param ona yetmişti :D. Neyse, bunu bir dağa çağırdım. Ancak yanlız gelmesini bekliyordum fakat birileri dağın sonunda onu bekliyormuş. Birşey yaparsam geleceklermiş. Öyle söylemişti. Dağda biraz sohbet ettik. Onu hayal kırıklığına uğrattığımı söyledi, ve üzgün olduğunu söyledi. Kendi elleriyle öldürdüğü karısını özlemişti... Havaya doğru karısının ismini bağırmaya başladı.Onu orada vurabilirdim... Ama yapmadım. Bir sohbetten sonra ayrıldık oradan ama o ayrılmamıştı. 2 sanchez beni takip ediyordu. ( Bu arada bu Eobard bir birlikte falan da değildi, adama çalışan herkes bildiğin köleydi. ) Beni takip edip öldüreceklerdi, bir ara bir zenci evine tıkıp yüzüme işemişlerdi ve bıçakla alnıma yazı yazmışlardı. AJ online, PD offline.
:D Neyse. Sanchezli motorlardan kaçıp bir binaya girdiğim ve bir de baktımki girdiğim yer bir garajmış ve ben girer girmez garajın kapısı aniden kapandı. O 2 sanchezli girememişti. Bir adam yanıma geldi ve bana şöyle söyledi "Burası Dharma özel mülküdür, girmek yasaktır." Dharma ile böyle tanışmıştım... Birliklerine katılmam bu vesiyleyle oldu, ya Dharma'ya katılacaktım ya da o binadan dışarı çıkıp Eobard'ın ellerine teslim olacaktım. Başka çarem yoktu. Dharma'ya katıldım.Eobard akılsız bir serseri gibi Dharma binasının önünde tehditler savuruyordu. Daha sonra oranın sahibi beni birliğine aldı, bir helikoptere bindi ve onların hepsini indirdi. O sırada Eobard şunları söyledi "Bu iş burada bitmedi!". Dedi ve oradan ayrıldı. Bir süre o birlikte kaldım ve ayrıldım... O askeri kıyafetli arkadaşın dediği şu terör örgütünü merak ediyordum ve neler yapabileceklerini... O birliğe katıldım ve o birliği daha önce hiçbir birliği sevmediğim kadar sevmiştim. Ortamı çok samimi gelmişti. Amaçları Los Santos'daki sistemi ele geçirmek ve bunu değiştirmekti. Askeri kıyafetler giyilmesi şarttı birliğe katılanların. Birgün elimize aldık AK47'leri ve Eobard'a pusu kurduk. Patron Josef Cheker, "Size bulaşan kimse bana da bulaşmış sayılır, hepimize bulaşmış sayılır ulan!" derdi, çok daşaklı adamdı. Eobard'ı haklamışlardı. Adamı şekilden şekle sokmuşlardı ve CK çektirmişlerdi... Biz kazanmıştık. Bizden kaçamamıştı, onu kıstırmıştık... Ancak o günden sonra onu sadece Lichsteiner soyadında görmüştüm ama birdaha da görmedim.
Hatta ister inanın ister inanmayın ama Lichsteiner soyadının mucidi odur. Eobard Stansfield'dir.

Çevrimdışı HD

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Ağustos 2024, 14:16
Toplam oynama: 25 gün, 2 saat
Elias Moses Lv.32
Köken: İspanyol
Son giriş: 29 Mayıs 2024, 19:42
Toplam oynama: 244 gün, 7 saat
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 17:59
Toplam oynama: 6 gün, 9 saat
Emma Moses Lv.32
Son giriş: 08 Haziran 2024, 14:18
Toplam oynama: 79 gün, 14 saat
Maddox Gold Lv.32
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 17:57
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
« Yanıtla #36 : 17 Mayıs 2022, 23:20:56 »
Rinayla alakası yok ama anlatayım. Habnet diye bir oyun oynuyorum 11 yaşlarımda falan. Bundan 6 sene önce yani. Oyunuda kısaca açıklamak gerekiyorsa, Rina ama piksel olanlı diye düşünün. Neyse ben bu oyunun bağımlısıydım okuldan eve gelir çantamı bir kenara atar direkt oyuna girerdim. O sırada Mert diye bir arkadaşım vardı oyunda çok sıkı kankaydık sürekli bir birimizle takılırdık. Bir gün yine takılıyoruz Mert oyunda tanıştığı bir kızla gerçek hayattada konuştuğunu söyledi ve çok uyuşuyorlardı. Kızıda ben daha önceden oyundan tanıyordum duyunca ne güzel dedim. Mertin 21 Ayşegülün de 19 yaşı vardı o sıralar. Neyse bir gün dertleşiyoruz Mertle dediki kanka durumlar çok kötü. Bende sordum işte neden falan. Kızın abileri varmış bunlarda aşiret gibi birşeymiş. Öğrenmişler Merti baya baya vurmaya geliyorlarmış. Mert dedi işte ya evlendirecekler yada vuracaklar amına koyayım. O sırada aradandan 1 yıl geçmişdi bunların tanışmasından. Bir gün geldi oyuna Mert dedi kanka ben gidiyorum Allaha emanet vurulmazsam yada evlendirilmezsem girip yazarım sana kendine iyi bak. O gün bu gündür ne Merti gördüm nede kızı. Baada seviyordum çocuğu hala aklıma geldikçe üzülürüm biraz. İşin kötüsü ne olduğunuda bilmedim çocuğa. Vuruldumu evlendirildimi?
yanlız değilmişim.asdhas
Benimde öyle bi' anım olmuştu, Rina'da olanı söylemek gerekirseeee Leo Baker karakterimde Casylan Fret isimli bir arkadaşla rol yapmıştık bir kaç ay boyunca, güzel ilerliyordu ve bir anda oyuna girmeyi kesti. Yaklaşık ise 2 yıldır falan girmiyor galiba. pff

Çevrimdışı KINGSLAYER

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Kasım 2023, 16:04
Toplam oynama: 132 gün, 13 saat
Son giriş: 21 Ağustos 2023, 01:01
Toplam oynama: 4 gün, 14 saat
Son giriş: 27 Ağustos 2023, 18:25
Toplam oynama: 2 gün, 10 saat
Son giriş: 13 Ağustos 2023, 20:17
Toplam oynama: 4 gün, 17 saat
Son giriş: 00/00/0000
« Yanıtla #37 : 23 Mayıs 2022, 14:27:27 »
vardir herkesin kavusamadigi

Çevrimdışı kovaski

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Wade Haunt Lv.26
Son giriş: 27 Mart 2023, 11:53
Toplam oynama: 124 gün, 19 saat
Birlik: *** *****CKS
Mia Kozmov Lv.26
Son giriş: 27 Mart 2023, 11:30
« Yanıtla #38 : 01 Haziran 2022, 23:11:22 »
@Yanzo kardeşim manita yaptı unuttu bizi ayıp etti. AYIP AYIP!

Çevrimdışı Yanzo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Aralık 2022, 22:07
Toplam oynama: 209 gün, 5 saat
Birlik: *** *****CKS
Richi Mayer Lv.27
Son giriş: 02 Ağustos 2022, 13:27
« Yanıtla #39 : 01 Haziran 2022, 23:12:26 »
@Yanzo kardeşim manita yaptı unuttu bizi ayıp etti. AYIP AYIP!
Kolpa