Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Kaybettiğiniz rol arkadaşlarınız var mı?

Başlatan ReturnOfTheKing, 17 Nisan 2022, 11:01:53
Okunma sayısı 8824 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ReturnOfTheKing

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Ekim 2023, 21:58
Toplam oynama: 105 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 25 Mart 2023, 11:57
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Son giriş: 25 Haziran 2023, 12:00
Kaybettiğiniz rol arkadaşlarınız var mı?
« : 17 Nisan 2022, 11:01:53 »
Evet, şimdiye kadar kaybettiğiniz rol arkadaşınız var mı? Varsa neden?

Çevrimdışı N0SY

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chan Wu Lv.45
Son giriş: 14 Nisan 2024, 21:18
Toplam oynama: 546 gün, 11 saat
Köken: Alman
Son giriş: 17 Mart 2024, 16:57
Ynt: Kaybettiğiniz rol arkadaşlarınız var mı?
« Yanıtla #1 : 17 Nisan 2022, 11:30:16 »
Shaw Saunders karakterimde Lisa Brooke isimli kişiyle yaklaşık 3 ay kadar rol yaptık. Sonrasında bir anda ortadan kayboldu ve 2 yıldır girmiyor. :sad:

Çevrimdışı asbiee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 24 Ocak 2025, 22:29
Toplam oynama: 124 gün, 21 saat
Köken: Rus
Son giriş: 20 Mart 2024, 20:09
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #2 : 17 Nisan 2022, 11:41:18 »
Kenton South, düşmandık ama sevıyodum arkadasi, bi gün pusuya düsürüp indirdik, baska zamanda görmedim. zeplin logoda karşılaşmıştık sonra

Çevrimdışı eplusli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Ekim 2023, 20:39
Toplam oynama: 60 gün, 3 saat
« Yanıtla #3 : 17 Nisan 2022, 13:34:55 »
Rinayla alakası yok ama anlatayım. Habnet diye bir oyun oynuyorum 11 yaşlarımda falan. Bundan 6 sene önce yani. Oyunuda kısaca açıklamak gerekiyorsa, Rina ama piksel olanlı diye düşünün. Neyse ben bu oyunun bağımlısıydım okuldan eve gelir çantamı bir kenara atar direkt oyuna girerdim. O sırada Mert diye bir arkadaşım vardı oyunda çok sıkı kankaydık sürekli bir birimizle takılırdık. Bir gün yine takılıyoruz Mert oyunda tanıştığı bir kızla gerçek hayattada konuştuğunu söyledi ve çok uyuşuyorlardı. Kızıda ben daha önceden oyundan tanıyordum duyunca ne güzel dedim. Mertin 21 Ayşegülün de 19 yaşı vardı o sıralar. Neyse bir gün dertleşiyoruz Mertle dediki kanka durumlar çok kötü. Bende sordum işte neden falan. Kızın abileri varmış bunlarda aşiret gibi birşeymiş. Öğrenmişler Merti baya baya vurmaya geliyorlarmış. Mert dedi işte ya evlendirecekler yada vuracaklar amına koyayım. O sırada aradandan 1 yıl geçmişdi bunların tanışmasından. Bir gün geldi oyuna Mert dedi kanka ben gidiyorum Allaha emanet vurulmazsam yada evlendirilmezsem girip yazarım sana kendine iyi bak. O gün bu gündür ne Merti gördüm nede kızı. Baada seviyordum çocuğu hala aklıma geldikçe üzülürüm biraz. İşin kötüsü ne olduğunuda bilmedim çocuğa. Vuruldumu evlendirildimi?

Çevrimdışı Lupexon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Ağustos 2023, 22:36
Toplam oynama: 19 gün, 15 saat
« Yanıtla #4 : 17 Nisan 2022, 16:23:27 »
Sunucuya yeni başladığımda 2019 zamanlarında ben Jason Showell dim o Ronz Rozanberg'ti. Flatbed alırken tanışmıştık. Birkaç ay boyunca hep birlikte takıldık, birlikte taşımacılık yapmıştık. Sonra NC atmış Ronz Rozanberg ismine geçmiş. Tabi ben yeni olduğum için bilmiyorum kim olduğunu, sonra forumu karıştırırken bana ileti atmıştı. Oradan forum ismine girip bakmıştım, Las Colinas'ta vagos çetesi açmıştı. Hep düşüyorlardı, bende kız karaktere geçmiştim. Onlarla rol yaparken düşmanları inince AK ile sıkmıştım, ilk RK olduğum zamandı. Çok güzel zamanlardı sonra birkaç gün ben oyuna girmedim. Onu oyunda 1 hafta boyunca görmedim, forum hesabına baktığımda o olmadığım birkaç günden sonra bir daha hiç oyuna girmemişti. Gerçekten üzülmüştüm ve ondan başka dostum, rol yaptığım kimse yoktu. Güzel günlerdi. 2019 zamanları kaliteliydi, ne kadar low rp olsamda güzeldi.

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #5 : 17 Nisan 2022, 16:48:53 »
Alessandra Orlando. Sunucuya ilk başladığım yıllarda tesadüfen karşılaşmıştık, bir olay sonunda CK çekti ve bir daha ona ulaşamadım.

Çevrimdışı asbiee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Ocak 2025, 22:29
Toplam oynama: 124 gün, 21 saat
Köken: Rus
Son giriş: 20 Mart 2024, 20:09
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #6 : 17 Nisan 2022, 17:20:21 »
Sunucuya yeni başladığımda 2019 zamanlarında ben Jason Showell dim o Ronz Rozanberg'ti. Flatbed alırken tanışmıştık. Birkaç ay boyunca hep birlikte takıldık, birlikte taşımacılık yapmıştık. Sonra NC atmış Ronz Rozanberg ismine geçmiş. Tabi ben yeni olduğum için bilmiyorum kim olduğunu, sonra forumu karıştırırken bana ileti atmıştı. Oradan forum ismine girip bakmıştım, Las Colinas'ta vagos çetesi açmıştı. Hep düşüyorlardı, bende kız karaktere geçmiştim. Onlarla rol yaparken düşmanları inince AK ile sıkmıştım, ilk RK olduğum zamandı. Çok güzel zamanlardı sonra birkaç gün ben oyuna girmedim. Onu oyunda 1 hafta boyunca görmedim, forum hesabına baktığımda o olmadığım birkaç günden sonra bir daha hiç oyuna girmemişti. Gerçekten üzülmüştüm ve ondan başka dostum, rol yaptığım kimse yoktu. Güzel günlerdi. 2019 zamanları kaliteliydi, ne kadar low rp olsamda güzeldi.
M.A ALERRTTTTTTT

Çevrimdışı VARDAR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Ocak 2024, 02:06
Toplam oynama: 128 gün, 4 saat
« Yanıtla #7 : 17 Nisan 2022, 23:15:31 »
Rinayla alakası yok ama anlatayım. Habnet diye bir oyun oynuyorum 11 yaşlarımda falan. Bundan 6 sene önce yani. Oyunuda kısaca açıklamak gerekiyorsa, Rina ama piksel olanlı diye düşünün. Neyse ben bu oyunun bağımlısıydım okuldan eve gelir çantamı bir kenara atar direkt oyuna girerdim. O sırada Mert diye bir arkadaşım vardı oyunda çok sıkı kankaydık sürekli bir birimizle takılırdık. Bir gün yine takılıyoruz Mert oyunda tanıştığı bir kızla gerçek hayattada konuştuğunu söyledi ve çok uyuşuyorlardı. Kızıda ben daha önceden oyundan tanıyordum duyunca ne güzel dedim. Mertin 21 Ayşegülün de 19 yaşı vardı o sıralar. Neyse bir gün dertleşiyoruz Mertle dediki kanka durumlar çok kötü. Bende sordum işte neden falan. Kızın abileri varmış bunlarda aşiret gibi birşeymiş. Öğrenmişler Merti baya baya vurmaya geliyorlarmış. Mert dedi işte ya evlendirecekler yada vuracaklar amına koyayım. O sırada aradandan 1 yıl geçmişdi bunların tanışmasından. Bir gün geldi oyuna Mert dedi kanka ben gidiyorum Allaha emanet vurulmazsam yada evlendirilmezsem girip yazarım sana kendine iyi bak. O gün bu gündür ne Merti gördüm nede kızı. Baada seviyordum çocuğu hala aklıma geldikçe üzülürüm biraz. İşin kötüsü ne olduğunuda bilmedim çocuğa. Vuruldumu evlendirildimi?
Habbo daha ıyı Habnet ne

Çevrimdışı Rosenzwei

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 19 Nisan 2025, 11:39
Toplam oynama: 120 gün, 14 saat
Birlik: * ***ION
Son giriş: 11 Şubat 2024, 01:05
Toplam oynama: 1 gün, 1 saat
Son giriş: 14 Şubat 2024, 03:49
Toplam oynama: 1 gün, 8 saat
Köken: Alman
Son giriş: 21 Şubat 2024, 15:06
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 22 Şubat 2024, 07:53
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #8 : 18 Nisan 2022, 02:39:22 »
Bir ara roleplay sunucularına bakınıyordum rastgele bir tanesine girip gezinmeye başladım. Pedmove attım öylesine arkada yemek yiyordum o sırada birisi arabayla bana çarptı ve o an rol başladı. İkimizde akıcı rol yapıp rolümüzü ilerletiyorduk saatlerce rol yaptık. Telefonunu felan aldım iki gün telefondan sms bırakıp şu saatte bir yere gidelim diyip rol yapıyorduk. Tam 3.günde mesaj attım geri dönüş yapmadı 4. gün yine yoktu 5. gün felan her gün girip mesaj atıyordum fakat geri dönüş yapmıyordu. /songiris ile kontrol ettirdim yetkili birisine rol yaptığımız günden beri hiç girmedi. Ben birkaç ay sonra sunucuyu bıraktım yine üstünden aylar geçti tanıdık yektili arkadaşıma son girişini kontrol ettirdim yine son giriş tarihi değişmemişti. Çok akıcı rol yapıyordu ve seviyesi 13 felandı baya rol yapan birisiydi foruma felanda giriş yapmamış zaten forumda aktif birisi de değilmiş.

IC ismi Diana Linzhen, oyun dışında tanımıyorum discordu felanda yoktu hep merak etmişimdir neden kayboldu felan diye.

Çevrimdışı eplusli

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Ekim 2023, 20:39
Toplam oynama: 60 gün, 3 saat
« Yanıtla #9 : 18 Nisan 2022, 06:39:46 »
Habbo daha ıyı Habnet ne
Biz zengin değiliz Habbo oynayak emmi ogli