Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

卍 Aria Bucket 卍

Başlatan Tunahann, 20 Ağustos 2018, 05:03:13
Okunma sayısı 2434 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Ağustos 2019, 23:47
Toplam oynama: 23 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: 卍 Aria Bucket 卍
« Yanıtla #40 : 01 Şubat 2019, 17:17:45 »
Alıntı yapılan: Tunahann link=topic=19241.msg170286#msg170286 date=1534730593

[divbox=black

+ Mutlu insanlardan nefret eder!  +
+ Şapkasını çıkarmaktan nefret eder! +
+ İnsanların hor görülmesinden nefret eder! +
+ Kendisi ile dalga geçen insanlardan nefret eder! +
+ Sigara içmeyip, alkol almayan insanlardan nefret eder!. +
+ Kendi gibi davranmayan insanlardan nefret eder! +
+ Boş yapan insanlardan nefret eder! +
+ Kendini Tanrı sanan egolu insanlardan nefret eder! +
+ Evcil hayvanı olan insanlardan nefret eder! +
+ Kandan korkan insanlardan nefret eder! +
+ Ari ırkı en üst ırktır, diğer ırklar kendisinin altında! +
+ Nazi sevdalısı, bunun hakkında boş konuşanlara acımaz! +
- + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + -

[/divbox]

Bir rolü anlamak için karşısına geçip etkileşime girmeye gerek yoktur. Şimdi sayıcağım şeylerden anlaycaksın.

Yukarıda yazdığın "birçok" madde SAÇMA.

-Şapkasını çıkarmaktan nefret eder ne demek ya :d? Uyurkende takıyor mu? Onsuz uyuyamıyorsa komik olur.
-İnsanların hor görülmesinden nefret eder ama ari ırkını tüm ırklardan üstündür. Kendi ırkının dışı onun altıdır. Çelişkiye girmek?
-Kendisi ile dalga geçen insanlardan nefret eder. Acaba neden dalga geçiyorlar? Çünkü günümüz Almanyasında böyle bilinçsiz bir toplum yetişmiyor. Özellikle ırk konusunda. Bunu yapanlarla dalga geçiyorlar. Örnek nazi tarihi.
-Sigara ve alkol içmeyen insanlardan nefret eder. Nasıl bir karakter bu? Sen insanları yabancı ülke de sadece içiyo sıçıyor olarak mı görüyorsun? Bol bol spor yaparlar sağlığa önem verirler.
-Kendi gibi davranmayan herkesten nefret eder. Kusuruma bakma ama karakterinin burada sadece gerizekalı bilinçsiz köylü bir insan olduğunu görüyorum.
-Boş yapan insanlardan nefret eder. Normal.
-Kendini tanrı sanan insanlardan nefret eder diyip kendi ırkını allahlaştırıyorsun bir çelişki daha.
-Ari ırkı maddesi saçmalık bir daha açıklamayacağım.
-Nazi sevdalısı. Gelelim bu konuya Almanları güzel araştırmamışsın günümüz Alman eğitim sisteminde ikinci dünya savaşından sonrasına dayanan sistemden bahsediyorum. Almanlar için o yıldan sonra Hitler birçok düşman kazandı halkı içinde. Ve senin ebeveyinlerin bile o eğitim sisteminden geçti. Günümüz almanyasında hala nazici olan tipleri görünce alay konusu oluyor taşşak geçiliyor.

Umarım anlatabilmişimdir. Eğer şu kadar yazıdan bir şey kapamamışsan sorun senindir.

Çevrimdışı Tunahann

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Ekim 2019, 20:22
Toplam oynama: 17 gün, 5 saat
« Yanıtla #41 : 01 Şubat 2019, 17:52:48 »
Alıntı yapılan: Tunahann link=topic=19241.msg170286#msg170286 date=1534730593

[divbox=black

+ Mutlu insanlardan nefret eder!  +
+ Şapkasını çıkarmaktan nefret eder! +
+ İnsanların hor görülmesinden nefret eder! +
+ Kendisi ile dalga geçen insanlardan nefret eder! +
+ Sigara içmeyip, alkol almayan insanlardan nefret eder!. +
+ Kendi gibi davranmayan insanlardan nefret eder! +
+ Boş yapan insanlardan nefret eder! +
+ Kendini Tanrı sanan egolu insanlardan nefret eder! +
+ Evcil hayvanı olan insanlardan nefret eder! +
+ Kandan korkan insanlardan nefret eder! +
+ Ari ırkı en üst ırktır, diğer ırklar kendisinin altında! +
+ Nazi sevdalısı, bunun hakkında boş konuşanlara acımaz! +
- + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + -

[/divbox]

Bir rolü anlamak için karşısına geçip etkileşime girmeye gerek yoktur. Şimdi sayıcağım şeylerden anlaycaksın.

Yukarıda yazdığın "birçok" madde SAÇMA.

-Şapkasını çıkarmaktan nefret eder ne demek ya :d? Uyurkende takıyor mu? Onsuz uyuyamıyorsa komik olur.
-İnsanların hor görülmesinden nefret eder ama ari ırkını tüm ırklardan üstündür. Kendi ırkının dışı onun altıdır. Çelişkiye girmek?
-Kendisi ile dalga geçen insanlardan nefret eder. Acaba neden dalga geçiyorlar? Çünkü günümüz Almanyasında böyle bilinçsiz bir toplum yetişmiyor. Özellikle ırk konusunda. Bunu yapanlarla dalga geçiyorlar. Örnek nazi tarihi.
-Sigara ve alkol içmeyen insanlardan nefret eder. Nasıl bir karakter bu? Sen insanları yabancı ülke de sadece içiyo sıçıyor olarak mı görüyorsun? Bol bol spor yaparlar sağlığa önem verirler.
-Kendi gibi davranmayan herkesten nefret eder. Kusuruma bakma ama karakterinin burada sadece gerizekalı bilinçsiz köylü bir insan olduğunu görüyorum.
-Boş yapan insanlardan nefret eder. Normal.
-Kendini tanrı sanan insanlardan nefret eder diyip kendi ırkını allahlaştırıyorsun bir çelişki daha.
-Nazi sevdalısı. Gelelim bu konuya Almanları güzel araştırmamışsın günümüz Alman eğitim sisteminde ikinci dünya savaşından sonrasına dayanan sistemden bahsediyorum. Almanlar için o yıldan sonra Hitler birçok düşman kazandı halkı içinde. Ve senin ebeveyinlerin bile o eğitim sisteminden geçti. Günümüz almanyasında hala nazici olan tipleri görünce alay konusu oluyor taşşak geçiliyor.

Umarım anlatabilmişimdir. Eğer şu kadar yazıdan bir şey kapamamışsan sorun senindir.

Öncelikle karakter tanıtımı eski, son 2 maddeyi yeni ekledim. Karakter yeni almancı oldu. Yani, bir sürü çelişki noktası vardı aslında güncelleyip duruyorum. Örneğin, amerikada doğmasını değiştirdim, örneğin, mayıs doğumlu yengeç burcu olarak gözüküyordu onu değiştirdim. Yani, tanıtım eski, güncel değildi zaten. Güncelliyorum çelişki gördüğüm yerleri yavaş yavaş. Ama şunu söylüyorum, şapkasını çıkartmaktan nefret etmesi, şapka ile yattığını göstermez. Burada biraz saçmalamışsın. Sevmiyor olm şapka çıkartmayı olamaz mı? :D

böyle demişsin, sevmiyorum kardeşim karakter sevmiyor öyle insanları. olamaz mı yani?

buda karakter ile ilgili şey, bu rol seviyemi göstermez.

yalnız kanka almanyadamı rol yapıyoruz yoksa amerikada mı? sen dediklerinle çeliştin şuan. "Günümüz almanyasında hala nazici olan tipleri görünce alay konusu oluyor taşşak geçiliyor. " demişsin fakat böyle bi yorum yapmışsın. Bak, demek ki insan yanlışlıkla da olsa çelişebiliyor değil mi? Ek olarak, alman kültürünü yeterince biliyorum.

true, eskiden kalmış bir madde.

burada boş yapmışsın açıkcası. karakter almanyadan bu dalgalara gelip ameriakya gelmiş olamaz mı? yada nazi sevdalısı olamaz mı? anlayamadım neye dayanarak böyle şeyler yazdın, boş yani.

Cevabını aldın bence, şimdi tanıtımı güncelliyorum bu arada, bazi çelişen noktalar var true. Ama çoğunluk boş diye görüyorum.

demişsin, kesinlikle saçmalık değil o madde de değiştirilmeyecek.

Çevrimdışı Tunahann

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #42 : 01 Şubat 2019, 17:57:43 »
@0FM3S bir şeyler biliyorsun evet ama bildiklerin ile çelişkiye giriyorsun, gene de teşekkürler, iki çelişkiyi değiştirdim. O hor görme mevzusu ve tanrı görme olayı. Geri kalanı full bosch yapmışsın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Haziran 2020, 23:23
Toplam oynama: 124 gün, 4 saat
« Yanıtla #43 : 01 Şubat 2019, 18:15:17 »
Karekterin yüzünü American Horror Story:Coven’dan almışsın sıkıntı yok karakterin özelliklerini niye alıyorsun sksksksk

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #44 : 01 Şubat 2019, 18:31:52 »
Xd bir gün elbet bir sesli konuşmaya denk geliriz bakalım anlık cevaplarda ne yapıyoruz. Hala saçma düşünceleri savunabiliyorsun. Gerçekten çok yanlış bay.

Çevrimdışı Tunahann

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #45 : 01 Şubat 2019, 18:49:29 »
Karekterin yüzünü American Horror Story:Coven’dan almışsın sıkıntı yok karakterin özelliklerini niye alıyorsun sksksksk

knk karakterin kendisini almadım o tür rolleri seviyorum bana en uyan karakter buydu xd

Xd bir gün elbet bir sesli konuşmaya denk geliriz bakalım anlık cevaplarda ne yapıyoruz. Hala saçma düşünceleri savunabiliyorsun. Gerçekten çok yanlış bay.

Saçma olan 1-2 çelişen nokta vardı, kaldırıldı. Onun haricinde mikrafonum yok, dediğin şey biraz rüyanda kaçar.
Ek ve ek olarak, saçma olan bir düşünce de yok. Sen benden çok daha fazla çelişmişsin bana kalırsa kendi savunmanda. Ek ek ek ek ek olarak, bunlardan rol seviyemi çıkarman da daha gülünç xd

Ek: Senin düşünce sistemini anlayamadım, ben burada bir KARAKTERİN, HAYALİ bir karakterin tanıtımını yapıyorum. Sen bana işte şapkasıyla uyuycakmış xd işte almanya herkes için sıçmıyor xd yapıyorsun. Saçma yani.

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #46 : 01 Şubat 2019, 18:51:39 »
Rol seviyen berbat dostum buradan bunu her aklı başında olan rolcü anlar. Çelişkiye girdiğim yok, senin sandığın şey şu ırkçılığın dalga geçildiği tek yer Almanya sanıyorsun. Amerika'da doksanlardan kalma rol yapmıyoruz :d?

Çevrimdışı Tunahann

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #47 : 01 Şubat 2019, 18:54:32 »
Rol seviyen berbat dostum buradan bunu her aklı başında olan rolcü anlar. Çelişkiye girdiğim yok, senin sandığın şey şu ırkçılığın dalga geçildiği tek yer Almanya sanıyorsun. Amerika'da doksanlardan kalma rol yapmıyoruz :d?

Öyle bir şey sandığımı iddia etmedim ki. Rol seviyemin berbat olduğunu bayaaaaa savunuyorsun, anlayamadım. Senin aklı başında bir rolcü olduğunu sanmıyorum. Öyle olsaydı, burada gelir bu şekilde boş yapmaya bile gerek duymazdın zaten. Çelişkiye girdiğim yok diyorsun hemen cümlelerinden alıntı yapıyorum;

"-Kendisi ile dalga geçen insanlardan nefret eder. Acaba neden dalga geçiyorlar? Çünkü günümüz Almanyasında böyle bilinçsiz bir toplum yetişmiyor. Özellikle ırk konusunda. Bunu yapanlarla dalga geçiyorlar. Örnek nazi tarihi."

"Günümüz almanyasında hala nazici olan tipleri görünce alay konusu oluyor taşşak geçiliyor. "

Ve bir daha söylüyorum, ben orada bir karakteri canlanıyorum. Avrupanın yada almanyanın yada amerikanın herkesin seviştiği içip sıçtığı benim için önemli değil, benim için önemli olan şey karakterimin sevip sevmediği şeyleri orada yazmışım. Karakterim sevmiyor kardesim sıkıntın ne? Ona bakılırsa türkiyede kapalı kadın oranı çok yüksek, o zaman ben türkiye rp serverinde kapalı rolü mü yapmak zorundayım? Almanyada 1m insan varsa 900ksı nazileri sevmiyorsa, ben nazileri sevmemek zorunda mıyım? Ne yani kimse sevmiyor mu bu nazileri? O zaman bu nazi sevdası neden var? Fazla araştırmamışsın galiba. Cümlelerin çok saçma. Adına üzüldüm.

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #48 : 01 Şubat 2019, 19:05:01 »
ÇELİŞKİ SANDIĞI YERE BAK KIYAMAM AQLDASMFGKMASDLŞKSADMGLKDGASMDGASLKMGADSDSGA OKUDUĞUNU ANLAMAYANDAN BEKLEDİĞİ ŞEYE BAK AWNEGKLJSDNGAKSDLJNDGAŞLJDGDASG

Çevrimdışı Tunahann

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #49 : 01 Şubat 2019, 19:06:18 »
ÇELİŞKİ SANDIĞI YERE BAK KIYAMAM AQLDASMFGKMASDLŞKSADMGLKDGASMDGASLKMGADSDSGA OKUDUĞUNU ANLAMAYANDAN BEKLEDİĞİ ŞEYE BAK AWNEGKLJSDNGAKSDLJNDGAŞLJDGDASG

pardon ya benimde mafia çeteci kalıplaşmış bir rol yapmam lazımdı. sende haklısın. sana fazla geliyor tabi böyle roller, takma kafana boşver sen bu rolleri kapa gözlerini kapat tanıtımı kapat kapat. büyüyünce senin gibi iyi bir pd olucam