+ Mutlu insanlardan nefret eder! +
+ Şapkasını çıkarmaktan nefret eder! +
+ İnsanların hor görülmesinden nefret eder! +
+ Kendisi ile dalga geçen insanlardan nefret eder! +
+ Sigara içmeyip, alkol almayan insanlardan nefret eder!. +
+ Kendi gibi davranmayan insanlardan nefret eder! +
+ Boş yapan insanlardan nefret eder! +
+ Kendini Tanrı sanan egolu insanlardan nefret eder! +
+ Evcil hayvanı olan insanlardan nefret eder! +
+ Kandan korkan insanlardan nefret eder! +
+ Ari ırkı en üst ırktır, diğer ırklar kendisinin altında! +
+ Nazi sevdalısı, bunun hakkında boş konuşanlara acımaz! +
- + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - + - [/divbox]
Bir rolü anlamak için karşısına geçip etkileşime girmeye gerek yoktur. Şimdi sayıcağım şeylerden anlaycaksın.
Yukarıda yazdığın "birçok" madde SAÇMA.
-Şapkasını çıkarmaktan nefret eder ne demek ya :d? Uyurkende takıyor mu? Onsuz uyuyamıyorsa komik olur.
-İnsanların hor görülmesinden nefret eder ama ari ırkını tüm ırklardan üstündür. Kendi ırkının dışı onun altıdır. Çelişkiye girmek?
-Kendisi ile dalga geçen insanlardan nefret eder. Acaba neden dalga geçiyorlar? Çünkü günümüz Almanyasında böyle bilinçsiz bir toplum yetişmiyor. Özellikle ırk konusunda. Bunu yapanlarla dalga geçiyorlar. Örnek nazi tarihi.
-Sigara ve alkol içmeyen insanlardan nefret eder. Nasıl bir karakter bu? Sen insanları yabancı ülke de sadece içiyo sıçıyor olarak mı görüyorsun? Bol bol spor yaparlar sağlığa önem verirler.
-Kendi gibi davranmayan herkesten nefret eder. Kusuruma bakma ama karakterinin burada sadece gerizekalı bilinçsiz köylü bir insan olduğunu görüyorum.
-Boş yapan insanlardan nefret eder. Normal.
-Kendini tanrı sanan insanlardan nefret eder diyip kendi ırkını allahlaştırıyorsun bir çelişki daha.
-Ari ırkı maddesi saçmalık bir daha açıklamayacağım.
-Nazi sevdalısı. Gelelim bu konuya Almanları güzel araştırmamışsın günümüz Alman eğitim sisteminde ikinci dünya savaşından sonrasına dayanan sistemden bahsediyorum. Almanlar için o yıldan sonra Hitler birçok düşman kazandı halkı içinde. Ve senin ebeveyinlerin bile o eğitim sisteminden geçti. Günümüz almanyasında hala nazici olan tipleri görünce alay konusu oluyor taşşak geçiliyor.
Umarım anlatabilmişimdir. Eğer şu kadar yazıdan bir şey kapamamışsan sorun senindir.
Öncelikle karakter tanıtımı eski, son 2 maddeyi yeni ekledim. Karakter yeni almancı oldu. Yani, bir sürü çelişki noktası vardı aslında güncelleyip duruyorum. Örneğin, amerikada doğmasını değiştirdim, örneğin, mayıs doğumlu yengeç burcu olarak gözüküyordu onu değiştirdim. Yani, tanıtım eski, güncel değildi zaten. Güncelliyorum çelişki gördüğüm yerleri yavaş yavaş. Ama şunu söylüyorum, şapkasını çıkartmaktan nefret etmesi, şapka ile yattığını göstermez. Burada biraz saçmalamışsın. Sevmiyor olm şapka çıkartmayı olamaz mı?

-Sigara ve alkol içmeyen insanlardan nefret eder. Nasıl bir karakter bu? Sen insanları yabancı ülke de sadece içiyo sıçıyor olarak mı görüyorsun? Bol bol spor yaparlar sağlığa önem verirler.
böyle demişsin, sevmiyorum kardeşim karakter sevmiyor öyle insanları. olamaz mı yani?
-Kendi gibi davranmayan herkesten nefret eder. Kusuruma bakma ama karakterinin burada sadece gerizekalı bilinçsiz köylü bir insan olduğunu görüyorum.
buda karakter ile ilgili şey, bu rol seviyemi göstermez.
-Kendisi ile dalga geçen insanlardan nefret eder. Acaba neden dalga geçiyorlar? Çünkü günümüz Almanyasında böyle bilinçsiz bir toplum yetişmiyor. Özellikle ırk konusunda. Bunu yapanlarla dalga geçiyorlar. Örnek nazi tarihi.
yalnız kanka almanyadamı rol yapıyoruz yoksa amerikada mı? sen dediklerinle çeliştin şuan. "Günümüz almanyasında hala nazici olan tipleri görünce alay konusu oluyor taşşak geçiliyor. " demişsin fakat böyle bi yorum yapmışsın. Bak, demek ki insan yanlışlıkla da olsa çelişebiliyor değil mi? Ek olarak, alman kültürünü yeterince biliyorum.
-Kendini tanrı sanan insanlardan nefret eder diyip kendi ırkını allahlaştırıyorsun bir çelişki daha.
true, eskiden kalmış bir madde.
-Nazi sevdalısı. Gelelim bu konuya Almanları güzel araştırmamışsın günümüz Alman eğitim sisteminde ikinci dünya savaşından sonrasına dayanan sistemden bahsediyorum. Almanlar için o yıldan sonra Hitler birçok düşman kazandı halkı içinde. Ve senin ebeveyinlerin bile o eğitim sisteminden geçti. Günümüz almanyasında hala nazici olan tipleri görünce alay konusu oluyor taşşak geçiliyor.
burada boş yapmışsın açıkcası. karakter almanyadan bu dalgalara gelip ameriakya gelmiş olamaz mı? yada nazi sevdalısı olamaz mı? anlayamadım neye dayanarak böyle şeyler yazdın, boş yani.
Cevabını aldın bence, şimdi tanıtımı güncelliyorum bu arada, bazi çelişen noktalar var true. Ama çoğunluk boş diye görüyorum.
-Ari ırkı maddesi saçmalık bir daha açıklamayacağım.
demişsin, kesinlikle saçmalık değil o madde de değiştirilmeyecek.