Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Eastside of Santos - ESOS

Başlatan Fixatien, 19 Ocak 2018, 09:07:47
Okunma sayısı 245153 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gods

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Haziran 2020, 14:54
Toplam oynama: 17 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: East Side of Santos [54th street]
« Yanıtla #1000 : 13 Mayıs 2018, 15:19:25 »
Son SS'te birisi /s SURİ 5 DOLAR yazmış kör değilsem

Çevrimdışı Karaeskii

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Azer Gulsov Lv.16
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Şubat 2020, 15:34
Toplam oynama: 61 gün, 5 saat
« Yanıtla #1001 : 13 Mayıs 2018, 16:04:39 »
Son SS'te birisi /s SURİ 5 DOLAR yazmış kör değilsem

Yanlış görmüyorsun  ;D

Çevrimdışı Expandar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Mayıs 2021, 13:21
Toplam oynama: 62 gün, 13 saat
« Yanıtla #1002 : 14 Mayıs 2018, 10:13:10 »
Diaz amcadan ne istediniz be adamın ne zararı var  ;D

Çevrimdışı ElberX4

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsviçreli
Son giriş: 30 Mayıs 2019, 15:46
Toplam oynama: 8 gün, 16 saat
« Yanıtla #1003 : 14 Mayıs 2018, 11:06:40 »
O Adamın sonradan sizden olduğunu öğrendik size karşı bir savaş açma gibi bir mevzu yok sadece düşmanlarımızı vurduk onuda onlardan zannettik kusura bakmasın.
'' Size karşı savaş açma gibi bir niyetimiz yok '' .d .d.d

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Ocak 2019, 23:56
Toplam oynama: 50 gün, 22 saat
« Yanıtla #1004 : 14 Mayıs 2018, 16:07:05 »
ya beyler kendinize gelin lütfen artık birlik tanıtımına şu sohbetleri döndürmeyi bırakın size yalvarırım rol yaptığınızın farkına varın üstteki yorumlara bakmanızı istiyorum @Gölge

Çevrimdışı ●martıSex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 10 Mart 2019, 16:43
Toplam oynama: 46 gün, 21 saat
« Yanıtla #1005 : 15 Mayıs 2018, 04:10:51 »
ya beyler kendinize gelin lütfen artık birlik tanıtımına şu sohbetleri döndürmeyi bırakın size yalvarırım rol yaptığınızın farkına varın üstteki yorumlara bakmanızı istiyorum @Gölge
Katılıyorum.

tanıtım elden gidiyeahhh

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Şubat 2024, 22:56
Toplam oynama: 342 gün, 5 saat
Son giriş: 22 Aralık 2023, 20:45
Toplam oynama: 4 gün, 14 saat
Son giriş: 06 Ocak 2023, 02:21
Toplam oynama: 6 gün, 22 saat
Son giriş: 06 Kasım 2023, 00:58
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #1006 : 16 Mayıs 2018, 18:34:51 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Şubat 2024, 22:56
Toplam oynama: 342 gün, 5 saat
Son giriş: 22 Aralık 2023, 20:45
Toplam oynama: 4 gün, 14 saat
Son giriş: 06 Ocak 2023, 02:21
Toplam oynama: 6 gün, 22 saat
Son giriş: 06 Kasım 2023, 00:58
Toplam oynama: 0 gün, 13 saat
« Yanıtla #1007 : 16 Mayıs 2018, 19:19:30 »

Çevrimdışı Fixatien

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Nisan 2021, 20:31
Toplam oynama: 75 gün, 6 saat
« Yanıtla #1008 : 16 Mayıs 2018, 19:25:00 »
     Gölge'nin yorumunu okumam bu yazıyı yazmam için bardağı taşıran son damla oldu diyebilirim. 4. ayını deviren birliğimizde, tanımımıza ilk defa bir admin tarafından olumsuz bir yazı yazıldı. Bahsi geçen konulara birlik yönetiminin hiçbir zaman müsamaha göstermeyeceği gibi, olayın gerçekleşip gerçekleşmediğinden dahi bihaber değiliz. Fakat bir yönetici basit bir şekilde bizimle iletişime geçip bunu iletmekten ziyade özellikle tanıtıma bunu yazıyorsa, ortada bazı sıkıntıların olduğu muhtemel bir gerçektir.

Bu birliğin kurucusu benim, baş yöneticisi de öyle. Aynı şekilde konsepti ve işleyişi sonuna kadar çizen adam da benim. Her şeyin istediğim gibi gitmesini sağlayabilecek tek kişinin de kendim olduğunu düşünüyorum. Kimse birliğimi yönetmek zorunda değil. Sınavımın sebebiyet verdiği inaktiflik yüzünden birlik bir çok defa başka yöneticilere bırakıldı. Bu birliği yönetmekte bana yardımcı olan ve yokluğumda birliğin bel kemiği olup çoğu sorumluluğu üzerine alan yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu arkadaşlarım hiçbir zaman benim fikirlerimi uygulamak zorunda değil. Ne kadar saygı duyup uygulamaya çalışsalar da herkes farklı görüşlere ve kişiliklere sahip. Dediğim gibi, bu birliği kimse yönetmek zorunda değildi. Bunu yapmaya çalışan herkese teşekkürler.

IC/OOC olarak sunucu genelinde güzel bir yer edindiğimizi düşünüyorum. IC olarak uyguladığımız stratejiler ve konseptimize dahil olan mahkeme sayesinde sağlam temeller kurduk. Birliğimizi IC olarak hiçbir şeyin kapatamayacağına emin oldum. El Calavera birliğinin eski bir üyesi olarak, bu birliği kurduğum günden itibaren referans olarak sadece El Calavera'yı göz önünde bulundurdum ve aynı ortamın güzelliklerini yakalayabildik. Bunu gözlerimle gördüğüm için çok mutluyum çünkü Roleplay ortamında uzun zamandır bu keyfi tatmak bir hayli zordu.

Pek veda konuşması yazacağım aklıma gelmezdi fakat bazen hiç beklenilmeyen şeylerin yapılması gerekiyor. Emin olun ki bu birlikte yaşadığım anıları, çıkardığım dersleri, sunucuya ve roleplay'e kazandırdığımız insanları ve bir çok şeyi basit bir klavyenin tuşlarına basarak anlatamam. Anlatmam demiyorum, anlatamam. Birliğin kapanması kesinlikle kimsenin başarısızlığı sebebiyle değil. Bir kişi hariç. Ünal başta olmak üzere, yönetme görevini benim yerime üstlenmeye çalışan herkes elinden geleni yaptı. Kimseyi benim ideallerim düzeyinde bir yönetmeye zorlamadım, zorlamak hakkım da değil. Onların amaçları sadece yardımcı olmaktı, nihayetinde bu bir görev değil. Birliğin kapanmasının arkasındaki tek sebep, benim inaktifliğim ve birlik için yeterli boş zamana sahip olamamam. Kısacası kurduğum birliği yönetemememdir.

Son olarak söylemek gerekirse; Birliğin kurulduğu günden bu yana bizimle olan ve birliğin şekillenmesinde örs görevi gören arkadaşlara teşekkür ediyorum. Gösterdikleri emeklerin karşılığını veremeyecek olsa da, bu yazıda isimlerinin bulunması önemli. Zaman ayıran herkese de öyle. Güzel zaman geçirdik, eğlendik. Her güzel şeyin sonu gibi bunun da sonu var. Yürekleri ve düşünceleri bizimle olan herkese çok teşekkürler.

@Nang - @Unal - @Martı Samet - @ANEW - @STFU - @Jax - @NiceRole

Ayrıca forum kullanıcı ismini bilmediğim arkadaşlar;
Akın, Enes, Cihan, Metin

İlerleyen zamanlarda farklı projelerde görüşmek üzere.

..son

Çevrimdışı Fixatien

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Nisan 2021, 20:31
Toplam oynama: 75 gün, 6 saat
Ynt: East Side of Santos - Chapter II: Stranger Park
« Yanıtla #1009 : 15 Haziran 2018, 17:04:59 »
     Güzel günleri mazinin kuyusundan çıkartma vakti. Birlik Stranger Park'u hood benimsemek üzere tekrardan aktif edilmiştir. Üye sayısı çok kısıtlı tutulmak üzere, seçici davranılacağını belirtmek isterim. Tam olarak aktif olma süresi 3 hafta sonra. 3 hafta boyunca rolsel olarak taşınma rolleri yapılacak. Bu roller yapılırken de ben üniversite sınavını atlatacağım :)

"Nerede kalmıştık?" :D