OOC: Ne yazık ki hayatın bize vermiş olduğu büyük sorumluluklar var. anlatmak istemediğim çok acı ailevi olaylarım var. Mesut, Emre, Arda, Mustafa, Barış, Erkan, İbo, Mert değerli kardeşlerim, sizleri tanıdığım için çok mutluyum. sanal ortamda yaşadığım en iyi insanlar, en eğlenceli anlarım ESOS'da geçti, hani whatsappdan diyodum bilgisayarım daha gelmedi, oysaki çoktan gelmiştiki giremiyodum, paylaşmak istemediğim ailevi sıkıntılarım var. artık bir ev geçindirmekle yükümlüyüm ve bu süre içerisinde rina roleplay'a, daha doğrusu bilgisayara ayıracak 1 saniyem bile kalmadı. 15 gün giremediğimin sebebide buydu. inanınki bu yazıyı gözümden yaş gele gele yazıyorum. hayatımda iyiki varsın esos, hayatımda çok ayrı bir köşeye koyacağım buradaki zamanlarımı. ne yazık ki gitmeyi bende istemiyorum ama hayat bize bunu emrediyorum. inşallah bir gün gelirde geri dönebilirim diye umuyorum. o günü sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Çağatay'ı unutmayın diyebileceğim sanırım sadece, umarım hepiniz istediğiniz yerlere gelir, hayatınız güzel geçer diyorum, hepinizi sevdiğimi tekrar tekrar belirtiyorum, elveda esos....