Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Eastside of Santos - ESOS

Başlatan Fixatien, 19 Ocak 2018, 09:07:47
Okunma sayısı 245055 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı CagatayDmrc58

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Mart 2023, 10:03
Toplam oynama: 146 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Eastside of Santos - ESOS
« Yanıtla #6060 : 13 Ağustos 2019, 04:18:48 »

OOC: Ne yazık ki hayatın bize vermiş olduğu büyük sorumluluklar var. anlatmak istemediğim çok acı ailevi olaylarım var. Mesut, Emre, Arda, Mustafa, Barış, Erkan, İbo, Mert değerli kardeşlerim, sizleri tanıdığım için çok mutluyum. sanal ortamda yaşadığım en iyi insanlar, en eğlenceli anlarım ESOS'da geçti, hani whatsappdan diyodum bilgisayarım daha gelmedi, oysaki çoktan gelmiştiki giremiyodum, paylaşmak istemediğim ailevi sıkıntılarım var. artık bir ev geçindirmekle yükümlüyüm ve bu süre içerisinde rina roleplay'a, daha doğrusu bilgisayara ayıracak 1 saniyem bile kalmadı. 15 gün giremediğimin sebebide buydu. inanınki bu yazıyı gözümden yaş gele gele yazıyorum. hayatımda iyiki varsın esos, hayatımda çok ayrı bir köşeye koyacağım buradaki zamanlarımı. ne yazık ki gitmeyi bende istemiyorum ama hayat bize bunu emrediyorum. inşallah bir gün gelirde geri dönebilirim diye umuyorum. o günü sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Çağatay'ı unutmayın diyebileceğim sanırım sadece, umarım hepiniz istediğiniz yerlere gelir, hayatınız güzel geçer diyorum, hepinizi sevdiğimi tekrar tekrar belirtiyorum, elveda esos....

Çevrimdışı Fixatien

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Nisan 2021, 20:31
Toplam oynama: 75 gün, 6 saat
« Yanıtla #6061 : 13 Ağustos 2019, 04:37:13 »

OOC: Ne yazık ki hayatın bize vermiş olduğu büyük sorumluluklar var. anlatmak istemediğim çok acı ailevi olaylarım var. Mesut, Emre, Arda, Mustafa, Barış, Erkan, İbo, Mert değerli kardeşlerim, sizleri tanıdığım için çok mutluyum. sanal ortamda yaşadığım en iyi insanlar, en eğlenceli anlarım ESOS'da geçti, hani whatsappdan diyodum bilgisayarım daha gelmedi, oysaki çoktan gelmiştiki giremiyodum, paylaşmak istemediğim ailevi sıkıntılarım var. artık bir ev geçindirmekle yükümlüyüm ve bu süre içerisinde rina roleplay'a, daha doğrusu bilgisayara ayıracak 1 saniyem bile kalmadı. 15 gün giremediğimin sebebide buydu. inanınki bu yazıyı gözümden yaş gele gele yazıyorum. hayatımda iyiki varsın esos, hayatımda çok ayrı bir köşeye koyacağım buradaki zamanlarımı. ne yazık ki gitmeyi bende istemiyorum ama hayat bize bunu emrediyorum. inşallah bir gün gelirde geri dönebilirim diye umuyorum. o günü sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Çağatay'ı unutmayın diyebileceğim sanırım sadece, umarım hepiniz istediğiniz yerlere gelir, hayatınız güzel geçer diyorum, hepinizi sevdiğimi tekrar tekrar belirtiyorum, elveda esos....

Hepimiz işsizlikten, geyiğine ve eğlencesine oynuyoruz bu oyunu. Bunun bir oyun olduğunu unutmayıp, nerede bırakacağını bilmen senin için harika bir şey. Hayat sana büyük sorumluluklar yüklüyor, farkındayım. Ailen ve senin için yapılabilecek en mantıklı hareket bu ve benzeri platformlarda zaman öldürmemek. Hayatında başarılar dilerim. Balıkesir'e yolun düşerse, kalacak bir evin olduğunu biliyorsun. Mobil

Çevrimdışı CagatayDmrc58

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 22 Mart 2023, 10:03
Toplam oynama: 146 gün, 5 saat
« Yanıtla #6062 : 13 Ağustos 2019, 04:41:03 »

Hepimiz işsizlikten, geyiğine ve eğlencesine oynuyoruz bu oyunu. Bunun bir oyun olduğunu unutmayıp, nerede bırakacağını bilmen senin için harika bir şey. Hayat sana büyük sorumluluklar yüklüyor, farkındayım. Ailen ve senin için yapılabilecek en mantıklı hareket bu ve benzeri platformlarda zaman öldürmemek. Hayatında başarılar dilerim. Balıkesir'e yolun düşerse, kalacak bir evin olduğunu biliyorsun. Mobil

Teşekkür ediyorum mesut. inşallah tekrar geri dönebilme durumum olur ki sanmıyorum. görüşmek üzere.

Çevrimdışı poison

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joseph Amir Lv.26
Köken: İsrail
Son giriş: 04 Ekim 2022, 20:33
Toplam oynama: 171 gün, 23 saat
« Yanıtla #6063 : 13 Ağustos 2019, 04:59:24 »

Çevrimdışı poison

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joseph Amir Lv.26
« Yanıtla #6064 : 13 Ağustos 2019, 05:15:35 »

Çevrimdışı witness

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Eylül 2022, 03:23
Toplam oynama: 160 gün, 11 saat
« Yanıtla #6065 : 13 Ağustos 2019, 05:18:52 »

İlk önce mahallenize rol yapmaya geldiğimde o uza öt konuş gibi söylemlerde bulunanlar mahalleden temizlenmiş ve bu rol artık yok buda uyarıları dikkate alan bi yönetim olduğunu kanıtlar ben Gabriella Black LSPD bünyesindeyim ve mahallenizde il-legal rolleri cidden güzel yapıyorsunuz fakat bazen hoodunuza kaçan kişiler oluyor o kişilerin sizden olmadığını varsayıyorum çünkü o rol kapasitesinde değilsiniz, devriye esnasında sizin bir kere il-legal rol yaptığınızı görmedim buda demek oluyor ki il-legal rollerini gerçekten gizli yapıyorsunuz ve genelde legal rol yaptığınızı biliyorum mahalle konsepti için güzel bi ortam Mesut abi güzel bir yönetime sahip bu yüzden başarılarınızın devamını diliyorum, uyuşturucu onayını sonuna kadar hakediyorsunuz.
Aradığım eleştiri, helal olsun.

Çevrimdışı poison

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joseph Amir Lv.26
« Yanıtla #6066 : 13 Ağustos 2019, 06:02:32 »

Çevrimdışı poison

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Joseph Amir Lv.26
« Yanıtla #6067 : 13 Ağustos 2019, 06:29:29 »

Çevrimdışı New Mexico

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Şubat 2023, 18:13
Toplam oynama: 285 gün, 9 saat
« Yanıtla #6068 : 13 Ağustos 2019, 08:27:27 »

Ailevi olayları çok iyi bilirim çağatay, allah kolaylık versin. Bi gün buluşup dertleşelim yanındayım her zaman

Çevrimdışı badcompany

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Kasım 2020, 20:31