ZENCİ ROLÜ diye bir şey mi var ya? hangi kafadasın sen? ırk ile rol ne alaka? sıkıntılı mısın kafa mı bulmaya çalışıyorsun? ilk önce karakterinin ırkı, özellikleri ile ROLEPLAY arasında ki farkı öğreteyim sana. Kendinizi geliştirmek yerine hatalarınızı yüze vuranlara nasıl laf sokam diye düşünmeyi bırak, Idlewood'da böyle bir makara senin adiliğin ortaya çıkması demektir. Idlewood yol ortasında böyle bir rol yapıp insanların gözünde işin makarası olduğunu mu sanıyorsun? Yoksa low bir roleplay oyuncusu olduğunun gerçeği ortaya çıktığının farkında değil misin?
Bu seni hiç alakadar etmez diyor, iğrenç bir rol kapasiten ile ilerlemeye devam et barış manço kılıklı seni
Öncelikle tekrardan söylüyorum seni hiç alakadar etmez. Sebebine gelecek olursak tanıtımımızda sürekli flaming yapan bir oyuncunun attığım roller hakkındaki fikirleri ile ilgilenmiyorum. Bu rolün neden paylaşıldığı neden yapıldığı ile ilgili sana çok açıklama yapardımda yapmayacağım çünkü görüyorumki anlayacak seviyede değilsin."Het hüt, höt, o öyle yapılmaz, zenci rolü ne, rol kapasiten yok" gibi söylemlerinden bunu çıkarabiliyorum. Senin için daha fazla yazı karakteri kullanmanın lüzumu yok sen hariç herkese iyi forumlar. Bu arada Barış Manço'yu rahmetle anarım.